Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megint teged kerdeznelek..Tromort77 írta:...
Én komolyan nem hiszem el a Leicestert. Mindig várom, h kipukkanjanak, de úgy látom ez a hajó elúszott. Ranieri megérdemli az év edzője díjat.Alfa írta:Eleg unalmas a meccs , de legalább a Leicester vezet egy szép góllal.
Én tévesztettem el, szori! Abban a hitben voltam, hogy a Wolfsburg a 2009-10-es ligát nyerte meg, nem a 2008-9-est.crixus írta:Ez rendben van, tudom, hogy nyertek én is, nem is mondtam, hogy nem nyertek. Azt mondtam, hogy ha egy szezonban nem a bajorok nyertek, akkor a következő szezonban ők nyertek, kivéve két dortmundi "duplázást":hank1ee írta: Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.
Ma a Leicester a legerősebb csapatával áll ki hazai pályán a Newcastle ellen, nagyon nagy lépést tehetnek a bajnoki cím felé, ha győznek. A Newcastle kispadján most debütál Benítez. Hajrá Leicester!
94: Bayern, 95: Dortmund, 96: Dortmund, 97: Bayern, 98: K'lautern, 99: Bayern, 00: Bayern, 01:Bayern, 02:Dortmund, 03: Bayern, 04:Bremen, 05: Bayern, 06: Bayern, 07: Stuttgart, 08: Bayern, 09: Wolfsburg, 10: Bayern, 11: Dortmund, 12: Dortmund, 13: Bayern, 14: Bayern, 15: Bayern
Az biztos hogy a brazil nagy focista volt bár állítólag a szerződését az ügynöke olvasta fel mert olvasásban már nem jeleskedett annyira...hank1ee írta: Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.
Ez rendben van, tudom, hogy nyertek én is, nem is mondtam, hogy nem nyertek. Azt mondtam, hogy ha egy szezonban nem a bajorok nyertek, akkor a következő szezonban ők nyertek, kivéve két dortmundi "duplázást":hank1ee írta: Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.
Ma a Leicester a legerősebb csapatával áll ki hazai pályán a Newcastle ellen, nagyon nagy lépést tehetnek a bajnoki cím felé, ha győznek. A Newcastle kispadján most debütál Benítez. Hajrá Leicester!
Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.crixus írta:Utóbbi 15 szezonból 10-szer a bajorok győztek, ráadásul 93 óta két kivétellel fordult csak elő, hogy a Bayern két egymást követő szezon egyikében se legyen bajnok. Mindkét kivétel két-két dortmundi bajnoki címet jelentett.
Erre én is gondoltam mostanság. Valószínűleg az Arsenal-MU duónak több bajnoki címe lenne.P.U.Y.O.L. írta: Ilyenkor kemény belegondolni, hogy mi lett volna, ha a Chelsea és MC duóból nem csinálnak sok sok pénzből nagy csapatot...
Ő építette be, ő talált rá, tette csapatba.TripleH írta:Ez oksa, csak a találra írtam.Bob_Marley írta:![]()
Ez így igaz, mert a francia mutatta, de a portugál mondta ki a döntő szót és miatta is ment Madridba. Mourinhonak is bőven benne volt a keze hogy odakerült.
2012 telén megvették a Genktől és rögtön vissza is dobták nekik kölcsönbe aztán nyáron csatlakozott a Chelseahez majd megint kölcsönadták akkor éppen a Werdernek , ahol lehúzott egy évet majd megint visszatért Londonban és akkor érkezett meg Mourinho is a csapathoz. A 13-14-es szezonban Mou nem is adta kölcsön viszont nem is játszatta ezért télen megvette a Wolfsburg. Mou előtt se nagyon bíztak benne az edzők , de amikor már simán belehetett volna építeni akkor sem látott benne fantáziát és hát a távozása utáni szezonban mind tudjuk , hogy milyen teljesítményt nyújtott.Bob_Marley írta:Lukaku akart menni, De Bruyne sztorit nem ismerem. Az biztos hogy kevésbé jött ki jól a történet, de visszavezethető oda, hogy a Chelseanek túl sok a játékosa. Irgalmatlan mennyiség még kölcsönben is van. Cuadrado is jól játszik, de hova férne be.
Ez oksa, csak a találra írtam.Bob_Marley írta:![]()
Ez így igaz, mert a francia mutatta, de a portugál mondta ki a döntő szót és miatta is ment Madridba. Mourinhonak is bőven benne volt a keze hogy odakerült.
Ez így igaz, mert a francia mutatta, de a portugál mondta ki a döntő szót és miatta is ment Madridba. Mourinhonak is bőven benne volt a keze hogy odakerült.TripleH írta:Varane az inkább Zizounak köszönhető.Bob_Marley írta:Mintha fegyelmezési gondok is lettek volna vele, de lehet rosszul rémlik, mindenesetre elengedte sok sikert kívánt neki.
Védőket jobban talál.Zouma-Varane korszakos védők lehetnek, előbbinél mondjuk ez a sérülés baromi rosszkor jött.
Varane az inkább Zizounak köszönhető.Bob_Marley írta:Mintha fegyelmezési gondok is lettek volna vele, de lehet rosszul rémlik, mindenesetre elengedte sok sikert kívánt neki.
Védőket jobban talál.Zouma-Varane korszakos védők lehetnek, előbbinél mondjuk ez a sérülés baromi rosszkor jött.
Ilyenkor kemény belegondolni, hogy mi lett volna, ha a Chelsea és MC duóból nem csinálnak sok sok pénzből nagy csapatot...TripleH írta:94'-95'S.Agüero írta:Mikor volt utoljára, hogy nem a Pool/MU/MC/Chelsea/Arsenal ötösből nyert valaki bajnokságot?Amióta PL-nek hívják a bajnokságot (1992):1994–95 Blackburn Rovers (3) 89 point
MU: 13 győzelem
Arsenal: 3 győzelem
Chelsea: 4 győzelem
MC: 2 győzelem
Liverpool: 0 győzelem
94'-95'S.Agüero írta:Mikor volt utoljára, hogy nem a Pool/MU/MC/Chelsea/Arsenal ötösből nyert valaki bajnokságot?
Amióta PL-nek hívják a bajnokságot (1992):1994–95 Blackburn Rovers (3) 89 point
'94-95ös szezonban a Blackburn Rovers nyert.S.Agüero írta:Mikor volt utoljára, hogy nem a Pool/MU/MC/Chelsea/Arsenal ötösből nyert valaki bajnokságot?
Én azt hittem Payet is támadó középpályás.Tromort77 írta:Bob_Marley írta:Payet nem fér be, de vannak még így páran. Cabella, Rabiot, Kondoggbia, Valbuena is ki-be ugrók.
Rabiot és Kondoggbia posztján Pogba-k és Matuidi-k vannak, kp-n nagyon telített a helyzet. Cabella-nak meg Valbuena-nak közel sincs olyan jó szezonja mnit Payet-nek. Payet úgy hoz jobb mutatókat, hogy sokat kihagyott sérülés miatt. De megértem, bombaerős a francia keret. De ha Martial-nak lesz hely vagy épp Ben Arfa-nak akkor érthetetlen lesz miért marad ki Payet.