Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ennek semmi köze a szerencséhez, ennek a parasztnak köszönhető, mert elfújja az egész meccset.Victor_Valdes írta:A szerencse es a nagyok sem akarjak a leicester bajnoki cimet, kar a buntetoert..
Az ilyenek miatt lesz jó a videóbíró.csababarca írta:Jött is a kamutizi a westhamnek, valakinek nem tetszik a kékek menetelése..
Azt nem értem, hogy ha eddig engedték őket idáig eljutni, akkor most miért kell a végén belenyúlni?!
remélem én is,hogy kibekkelik...undorító volt amit a bíró csinált.TripleH írta:Remélem, hogy a góljával be is húzzákcsababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Ekkora hibát csinálni, még jó hogy itt azt fejtegettétek,hogy tolják a "lesztert"....
Ha ezt behúzzák innen már tuti megvan nekik. 34. forduló már, és elléphetnek 10 pontra, még ha pillanatnyilag is. Sanszosabb az ő bajnoki címük, mint a miénk.csababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Ekkora hibát csinálni, még jó hogy itt azt fejtegettétek,hogy tolják a "lesztert"....
Remélem, hogy a góljával be is húzzákcsababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Érdekes, hogy a Liveroolból főleg Coutinhot szokták emlegetni, de engem Firmino jobban meggyőzött.Tromort77 írta:Pool-nak van ám kezdője:
Allen J. Firmino R. Ibe J. Lucas Leiva (C) Ojo S. Randall C. Smith B. Stewart K. Sturridge D. Toure K. Ward D. (K)
Ez ám a tisztességes rotálás, kíváncsi leszek.

Chelsea mez nem stimmel egyedül, őket Bobon kívül szerintem mindenki utálja..PCsabi írta:Ez mennyire igaz most a topikra...![]()
![]()