Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob_Marley írta:Payet nem fér be, de vannak még így páran. Cabella, Rabiot, Kondoggbia, Valbuena is ki-be ugrók.
https://streamable.com/6l0rS.Agüero írta:Már nem azért, de ezt Gibbs szabta el, nem Welbeck.
Elneny az új igazolás.Bob_Marley írta:Hogy legyen év végi szavazáshoz anyag.
https://streamable.com/80kl
A 35-ös játékos kicsoda az Arsenalban? Premier plánban végigmozizta az egész támadást.
Nem.MessiNeymarSuarez írta:Ma Arsenal- Watford, és Manchester United- West Ham párosítás az FA kupában.
Szerintetek továbbjut az Arsenal?
Hirtelen hangulatingadozás.Tromort77 írta:A bíró elé a födlre köpött igazából.
Itt a kiállítás:
https://streamable.com/47e6
Lefejeli, megharapja, majd ölelgeti.
Játékost köpött le nem? Lényegtelen amúgy, ezért tuti elmeszelik, teljesen jogosan. Leköpni a másikat nálam a legalja, csináljon úgy ahogy Barry vele hogy buktatja vagy valami, de ne köpdössünk már....defender3 írta:Costa meg nyomott egy suarezeset meg még a bírót is lehet leköpte. Ha ebből nem lesz komoly eltiltás akkor másból se lesz
EB-N szerintem az egyik legtöbb gólos csatár lesz, ám mar a chelseabe is lehetett tudni, hogy ügyes a labdával de mostmár kezd beérni. Egyik legjobb felépítésű 9es am tényleg.palesz77 írta:Lukaku első gólja a Chelsea ellen. Hát én nem tudtam, hogy ő ilyet is tud..Eszméletlen. Én naivan azt hittem, hogy ő az a tipikus colos, befejelős csatár, mint Crouch - csak 5-ször jobb felépítéssel. Lehet tévedtem..?
![]()
Az Arsenal mindig jó a 3-4. helyre plusz a Leicester, Spurs.TripleH írta:Melyik 3 a biztos? Arsenal 52 pont city 51 whu 49kanty írta:A Cityre sincsenek lassan szavak.
Nem baj jövőre remélem egy Leicester, West Ham, Spurs, Arsenal négyessel nyomulnak a BL-ben. Mondjuk ebből három már biztos, de a West Hamnek is drukkolok.
Melyik 3 a biztos? Arsenal 52 pont city 51 whu 49kanty írta:A Cityre sincsenek lassan szavak.
Nem baj jövőre remélem egy Leicester, West Ham, Spurs, Arsenal négyessel nyomulnak a BL-ben. Mondjuk ebből három már biztos, de a West Hamnek is drukkolok.
Ez az erősebb bajnokság továbbra is relatív, szerintem is jobb a spanyol az angolok szerint is, szóval ez nem tétel, de sérülésekről volt szó és írtam hogy ehhez adalék. Szerintem elég egyértelmű volt, mert hát ezt is írtam mellé hogy sérülésekhez adalék.Nero. írta:Én arról beszéltem, hogy melyik az erősebb bajnokság.Azt hittem, hogy ezt a cikket azért linkelted be, mintha valami magyarázat lenne hogy európában miért ilyen gyengék az angolok, vagy a világeseményeken. Holott nyilván nem ez az oka.
Benítez a Newcastle új edzője. Első meccs a Leicester ellen tuti pontot/pontokat rabolnak.Citynél meg nagyon kell Pep meg pár új játékos mert ez így gáz.
Nem igaz, hogy gyenge a United meg City, csak a többi csapat is olyan erős, mint ők, ez a PLBarcafanTomee írta:Na a City a mai X-el most már hátrafelé kell nézelődnie, veszélyben van most már a BL helye is. Meg az Arsenal se beton biztos, West Ham jön mint a talajvíz. Durva, hogy egy ilyen gyenge Man UTD is odaérhet még. Esetleg a Liverpool is egy óriási hajrával.