Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Tradicionálisan nagy csapatok szempontjából tényleg vicc, de attól a Leicester érdemeit még senki nem vitatja, hogy egy cirka 20 millás kerettel, alázzák a 400-500 millás kerettel szereplő nagy csapatokat. Az pedig, hogy van 20-30 olyan játékos akik más bajnokságban is megállnák a helyüket, nem jelenti, hogy nincs sok buta játékos. Értem én a szarkazmust, de attól még nem lesz jobb a helyzet a bajnokság színvonalának szempontjából.Tromort77 írta: De de de a PL egy vicc bajnokság és nem ér semmit, tele van buta játékosokkal, ott könnyű.
De de de a PL egy vicc bajnokság és nem ér semmit, tele van buta játékosokkal, ott könnyű.TripleH írta:Ö Kanté egy világszínvonalban is nézve, az egyik legjobb vkp
Hát így van nagyjából. Gyakorlatilag csak a támadósor volt korrektül összerakva, a többi egyáltalán nem stimmel.TripleH írta:hát a kp/támadósor az inkább Kanté-Payer-Mahrez-Kane-Lukaku-Vardy.
Mahrez az idei PL-szezon legjobb játékosa konkrétan.palesz77 írta:Mahrezt se hagynam en ki. Nem sok meccset lattam Pl-ben, Leicestert megkevesebbet, de azokon rendre o volt a plusz tamadasban, nem Vardy. Statok is ezt bizonyitjak, meg az altalanos velemeny is.
Elég nevetséges, gondolom, nem kell taglalnom, miért.Bob_Marley írta:Hmm.
Bob írta korábban, hogy az FFP sem a kiscsapatok felzárkózását segíti, hanem épp ellenkezőleg, a tradicionális nagy csapatok érinthetetlenségét biztosítja. Bizony van benne igazság.PCsabi írta:Még a végén bajba kerül a Leicester:
KATT
Úgy látom tényleg nem akarod/tudod megérteni amit írok, nem kísérletezem tovább idézni téged.zola8787 írta:Szóval van amikor számít és van amikor nem. Ezt írtad.
Ha ez megtörténne, úton-útfélen azt hangoztatnák, hogy mennyit ér a Granada kerete és mennyit a 3 nagyé. Ha ez bekövetkezne igenis is gáz lenne a nagyb klubboknak.
Értem, hogy mit akarsz, de ez már csak kukackodás a részedről.
Legyen bajnok a Leicester és örülni fogok.
Valóban csaltak de ugyanakkor ezért nem fogják őket büntetni, főleg nem pontlevonással. Az a faramuci herlyzet állt elő, hogy a PL-ben nincs ilyen fajta financial fair play, csak az alsóbb bajnokságkban. Így ők a PL-ben nem csaltak technikailag. Azonban ha kiesnek valószínűleg utólag büntetik őket. De a lényeg, hogy a PL nem tud olyanért szankcionálni amit nem "náluk" követtek el.PCsabi írta:Még a végén bajba kerül a Leicester:
KATT
Én pl. ha nem lennénk a bajnokok, akkor sokkal inkább örülnék a Granadának, mint vmelyik madridi csapatnak, főleg a Realnak. És szerintem ezzel sok szurkolótársam is hasonlóan lenne, + a játékosok, vezetők többsége is. Persze biztos fell lenne hozva a média részéről, hogy milyen ciki, hogy ilyen kis csapat kis pinzből megtréfálta a nagyokat, de engem ez nem igazán zavarna. Néha ilyen is kell, én pl. tudtam örülni a Porto BL győzelmének, vagy a görögök EB sikerének is.Ha ez megtörténne, úton-útfélen azt hangoztatnák, hogy mennyit ér a Granada kerete és mennyit a 3 nagyé. Ha ez bekövetkezne igenis is gáz lenne a nagyb klubboknak.
Értem, hogy mit akarsz, de ez már csak kukackodás a részedről.
Szóval van amikor számít és van amikor nem. Ezt írtad.Alcantara írta:Másról írsz megint. Nyilván más véleménye is számít a kommunikáció során. Alapvetően nem ezt írtad, hanem azt, hogy mekkora égő neked Barcásként, ha a Granada nyerné a bajnokságot.zola8787 írta:Az első részben igazad van, viszont a Depor onnantól 4 éven át Bl-ben szerepelt, egyszer egy kisebb mázlival a döntőbe is eljuthatott volna.
Az meg tovabbra is hülyeség, hogy nem számít más véleménye, az eurobarca fórumozók fele gyakori olvasója a madridomnak például. Ha nem érdekelné más véleménye, nem lenne focis fórum.
Továbbra sem érzem ebben azt, hogy lényeges lenne ilyen tekintetben más véleménye a Barcáról.
Másról írsz megint. Nyilván más véleménye is számít a kommunikáció során. Alapvetően nem ezt írtad, hanem azt, hogy mekkora égő neked Barcásként, ha a Granada nyerné a bajnokságot.zola8787 írta:Az első részben igazad van, viszont a Depor onnantól 4 éven át Bl-ben szerepelt, egyszer egy kisebb mázlival a döntőbe is eljuthatott volna.
Az meg tovabbra is hülyeség, hogy nem számít más véleménye, az eurobarca fórumozók fele gyakori olvasója a madridomnak például. Ha nem érdekelné más véleménye, nem lenne focis fórum.
Az első részben igazad van, viszont a Depor onnantól 4 éven át Bl-ben szerepelt, egyszer egy kisebb mázlival a döntőbe is eljuthatott volna.Alcantara írta:Az a helyzet, hogy sántít az érvelésed, bár nem volt kieső a Depor valóban. 2016-ban visszanézed, már könnyű azt mondani ki játszott a Deporban, miután lezajlott a pályafutásuk és teljes rálátásod van. Nagyjából olyan, mintha 20 év múlva megítélnéd a rókákat, miután az idén nyáron a topcsapatok feltehetőleg szétkapják a jobb játékosokat.zola8787 írta:Nézd meg, hogy kik játszottak abban a Deporban, meg most a Leicesterben. Szezon előtt 3 embert nem tudott volna mondani a keretükből az emberek többsége.
Mondandóm lényege viszont a te szégyenérzetedre vonatkozott a csapatodat illetően, a Rókákra kihegyezve.
Nem gondolnám, hogy egy szurkolónak számít igazából kinek mi a véleménye a csapatáról.
Az a helyzet, hogy sántít az érvelésed, bár nem volt kieső a Depor valóban. 2016-ban visszanézed, már könnyű azt mondani ki játszott a Deporban, miután lezajlott a pályafutásuk és teljes rálátásod van. Nagyjából olyan, mintha 20 év múlva megítélnéd a rókákat, miután az idén nyáron a topcsapatok feltehetőleg szétkapják a jobb játékosokat.zola8787 írta:Nézd meg, hogy kik játszottak abban a Deporban, meg most a Leicesterben. Szezon előtt 3 embert nem tudott volna mondani a keretükből az emberek többsége.