azért hehe te se vagy egy egyszerű szerzet.
kábé 6 éve nem megy a klubnak.
roberto carlos miatt szerettem meg a csapatot, illetve redondo miatt.
az hogy nem teljesítménycentrikus volt évekig, egészen raul távozásáig a dolog, az a legkevésbé sem tetszett.
a mutatott játék, meg úgy az egész csapat egyre inkább kikerült abból a helyből a szívemben, hogy már csak kötelességképp ülök le meccset nézni, nincs már a remegés ami 10 éve volt minden béellmeccs előtt.
nincs teljesítmény, csak a cukros szép máz, olyan játékosok nem érnek el semmit, akik máshol szárnyalnak, stbstb. olyan játékosok ülnek a padon, akik tehetségük alapján a kezdőben kéne legyenek. helyettük nyomorékok játszanak. stbstb sorolhatnám hetekig, de nem akarok belemenni, meg pláne idezúdítani ugyanazt mint ami ott folyt.
amikor ezt elmondom, akkor én vagyok az ördög, hogy hogy merészelem én szidni a csapatot egy realfórumon. közben meg csak objektív leírást adok, bár tény, hogy rohadtul nem érdekel hogy mit gondolnak erről, leírom hogy lássanak a szemüktől. de van az a határ amikor a gyépéssel nem lehet már mit kezdeni na akkor tajgetosz. ottmaradtak a kis fertőjükben, sok sikert nekik egymáshoz.
és én sosem fordítottam hátat a kedvenc csapatomnak. a brazil válogatott akármikor is játszik, még mindig izgulva várom és bámulom, hátha feltűnnek újabb megaklasszisok.