2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem a legtöbb real drukker tisztában volt azzal, h. egy laza 4-est kapnak a vadbarmok, szokásukhoz híven. Én rühellem a sevillát, tetszik amikor a katalánok alázzák őketHa a tabellát nézem, akkor nekem. Ha meccset nézek, akkor tudom, hogy neked.
Akkor te nem is nézed a madrid meccseket? (pinkroni)Buitre írta:Jól csinálja a Barca amit tud, de hogy én még egy ekkora szinészkedő bandát e kerek világon nem láttam, az biztos.
LOLBuitre írta:Úgyhogy a rinyálásrós szóló példabeszédeket a katalán szurkolók megtarthatják azokra az időkre, amikor ebből kigyógyul a csapatuk. Merthogy az is világos, hogy az eséseket és rájátszásokat tanítják és gyakoroltatják náluk.
Puyol kapott helyette a semmiért.Buitre írta: Xavinak meg nem adnak sárgalapot, mert nem szokása felrúgni valakit. Inkább Kanouténak, aki csékáként ezt szóvá teszi.
Pfej
Ja tényleg mostanában ti aláztok minketherr.toth írta: kérdem én kinek savanyu a szőlő?
nyugi ellenünk majd 120%-on pörögnek.Raul#7 írta:A sevilla szokásos semmit mutatja be a Nou Campban: rugdoskódás...fociról szó se lehet. "Kellemes" ellenfél egy Barca szintű csapatnak...
Nektek, mert nem tudtok ilyen jól és szépen játszani, mint mi.herr.toth írta:röhej röhej röhej ugyanott folytatodik ez az egész mint amikor lezártátok a topicot.
mákos Real koksz Ronaldo
kérdem én kinek savanyu a szőlő?
Ha a tabellát nézem, akkor nekem. Ha meccset nézek, akkor tudom, hogy neked.herr.toth írta:kérdem én kinek savanyu a szőlő?
Hány olyan esetet láttal ezen a meccsen, amelyik színészkedés volt?Buitre írta:Jól csinálja a Barca amit tud, de hogy én még egy ekkora szinészkedő bandát e kerek világon nem láttam, az biztos.
Úgyhogy a rinyálásrós szóló példabeszédeket a katalán szurkolók megtarthatják azokra az időkre, amikor ebből kigyógyul a csapatuk. Merthogy az is világos, hogy az eséseket és rájátszásokat tanítják és gyakoroltatják náluk.
Xavinak meg nem adnak sárgalapot, mert nem szokása felrúgni valakit. Inkább Kanouténak, aki csékáként ezt szóvá teszi.
Pfej
nem nézed a csapatod meccseit?Buitre írta:én még egy ekkora szinészkedő bandát e kerek világon nem láttam, az biztos.
mondjuk azóta volt egy edző váltás. teljesen másképp játszik a real mourinho óta.socio66 írta:fölösleges átgondolnom,annyiszor volt már dejavu érzésem az ilyen szituknál,hogy meg sem tudnám számolni.zsuni írta: azért ezt gondold át még egyszer
főleg tavaly,akkor jobban nézegettem a meccseiteket.
no de nézem a meccsünket.
torrentkiller írta:A hsz-ed első felére elvből sem reagálok.joejoe. írta: Te meg a falnak fuss neki, kösz.
Piqué sokat fog forogni és pörögni, eléggé elszédül majd, a meccs végén az öltőzöt sem találja meg.
A 2.ra meg csak ennyit:
A hsz-ed első felére elvből sem reagálok.joejoe. írta: Te meg a falnak fuss neki, kösz.
Piqué sokat fog forogni és pörögni, eléggé elszédül majd, a meccs végén az öltőzöt sem találja meg.
Így igaz, + előttetek az Ajax idegenben (több mint valószínű, hogy most Suarezzel) ami elég nehéz dió lesz. DE eddig ugye az volt itt a sláger, hogy nem nyomtuk nagycsapat ellen blabla... s na majd a Milan ellen kacérkodjunk... Ismerjük a Milan elleni 2-0-ás meccset ami simán 5-0 is lehetett volna. Ha ezen a teszten végig megyünk esetleg 1 botlással, vagy az egészet behúzva, akkor mi lesz a következő fokozat? Mi után fogjátok elismerni, hogy ez a CSAPAT nem olyan mint a tavalyi, már most sokkal jobb!ab1daL írta:Egyébként a blancóknak most jön majd a teszt, az igazi. Milan, Atma, Bilbao, Murcia, Barca, és talán még előttünk egy BL meccs is.
Te meg a falnak fuss neki, kösz.torrentkiller írta:Ennek fuss neki még1x. Piqué mellett levegőt sem fog kapni...joejoe. írta:
Rúg nektek is majd párat, hidd elLEhet hogy a tökével, hátával, fogával, de az is lehet 35 méterről bombagólt, de nektek így is úgy is mázlista gól lesz
fölösleges átgondolnom,annyiszor volt már dejavu érzésem az ilyen szituknál,hogy meg sem tudnám számolni.zsuni írta: azért ezt gondold át még egyszer
Ennek fuss neki még1x. Piqué mellett levegőt sem fog kapni...joejoe. írta:
Rúg nektek is majd párat, hidd elLEhet hogy a tökével, hátával, fogával, de az is lehet 35 méterről bombagólt, de nektek így is úgy is mázlista gól lesz
azért ezt gondold át még egyszer, mert kb idén először állt vesztésre a Real.a real idegenbeli meccseinek 80%-a ugyanazon forgatókönyv alapján íródik.
vezetést szerez az ellenfél,