Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hegyi Iván annyira madridista, mint én katalán, egyébként teljesen igaza van. Ezért lehet szeretni ezt a játékot és nem sevilla féle henteskedéstől.looka írta:Nos, remélem, hogy a Madrid szurkolói hallották mit mondott az imént az egyik legnagyobb szaktekintély, a madridista, Hegyi Iván, amikor a két csapat játékának minőségi összehasonlítására került sor...
Jujjj ez még nekem is fájt!Andris írta:Nekünk állandóan lefekszenek ezek a csapatok. Az Atletico is, a Sevilla is, a real madrid is..
herr.toth írta:nyugi ellenünk majd 120%-on pörögnek.Raul#7 írta:A sevilla szokásos semmit mutatja be a Nou Campban: rugdoskódás...fociról szó se lehet. "Kellemes" ellenfél egy Barca szintű csapatnak...
ilyenkor szokott jönni a Barcás szöveg h a Madridnak lefekszenek a csapatok. Sevilla évek óta mit csinál a Barca ellen? költői a kérdés nem kérek választ
pont ezért.herr.toth írta:röhej röhej röhej ugyanott folytatodik ez az egész mint amikor lezártátok a topicot.
Szerintem a legtöbb real drukker tisztában volt azzal, h. egy laza 4-est kapnak a vadbarmok, szokásukhoz híven. Én rühellem a sevillát, tetszik amikor a katalánok alázzák őketHa a tabellát nézem, akkor nekem. Ha meccset nézek, akkor tudom, hogy neked.
Akkor te nem is nézed a madrid meccseket? (pinkroni)Buitre írta:Jól csinálja a Barca amit tud, de hogy én még egy ekkora szinészkedő bandát e kerek világon nem láttam, az biztos.
LOLBuitre írta:Úgyhogy a rinyálásrós szóló példabeszédeket a katalán szurkolók megtarthatják azokra az időkre, amikor ebből kigyógyul a csapatuk. Merthogy az is világos, hogy az eséseket és rájátszásokat tanítják és gyakoroltatják náluk.
Puyol kapott helyette a semmiért.Buitre írta: Xavinak meg nem adnak sárgalapot, mert nem szokása felrúgni valakit. Inkább Kanouténak, aki csékáként ezt szóvá teszi.
Pfej
Ja tényleg mostanában ti aláztok minketherr.toth írta: kérdem én kinek savanyu a szőlő?
nyugi ellenünk majd 120%-on pörögnek.Raul#7 írta:A sevilla szokásos semmit mutatja be a Nou Campban: rugdoskódás...fociról szó se lehet. "Kellemes" ellenfél egy Barca szintű csapatnak...
Nektek, mert nem tudtok ilyen jól és szépen játszani, mint mi.herr.toth írta:röhej röhej röhej ugyanott folytatodik ez az egész mint amikor lezártátok a topicot.
mákos Real koksz Ronaldo
kérdem én kinek savanyu a szőlő?
Ha a tabellát nézem, akkor nekem. Ha meccset nézek, akkor tudom, hogy neked.herr.toth írta:kérdem én kinek savanyu a szőlő?
Hány olyan esetet láttal ezen a meccsen, amelyik színészkedés volt?Buitre írta:Jól csinálja a Barca amit tud, de hogy én még egy ekkora szinészkedő bandát e kerek világon nem láttam, az biztos.
Úgyhogy a rinyálásrós szóló példabeszédeket a katalán szurkolók megtarthatják azokra az időkre, amikor ebből kigyógyul a csapatuk. Merthogy az is világos, hogy az eséseket és rájátszásokat tanítják és gyakoroltatják náluk.
Xavinak meg nem adnak sárgalapot, mert nem szokása felrúgni valakit. Inkább Kanouténak, aki csékáként ezt szóvá teszi.
Pfej
nem nézed a csapatod meccseit?Buitre írta:én még egy ekkora szinészkedő bandát e kerek világon nem láttam, az biztos.
mondjuk azóta volt egy edző váltás. teljesen másképp játszik a real mourinho óta.socio66 írta:fölösleges átgondolnom,annyiszor volt már dejavu érzésem az ilyen szituknál,hogy meg sem tudnám számolni.zsuni írta: azért ezt gondold át még egyszer
főleg tavaly,akkor jobban nézegettem a meccseiteket.
no de nézem a meccsünket.
torrentkiller írta:A hsz-ed első felére elvből sem reagálok.joejoe. írta: Te meg a falnak fuss neki, kösz.
Piqué sokat fog forogni és pörögni, eléggé elszédül majd, a meccs végén az öltőzöt sem találja meg.
A 2.ra meg csak ennyit:
A hsz-ed első felére elvből sem reagálok.joejoe. írta: Te meg a falnak fuss neki, kösz.
Piqué sokat fog forogni és pörögni, eléggé elszédül majd, a meccs végén az öltőzöt sem találja meg.