azt, hogy a Madrid nem jó, sőt, ugyanolyan [auto_cenzúra] mint volt az elmúlt 5 évben. kb.Most már nagyon izgatott lettem, mit is mondhatott Hwgyi Iván... Valaki megtenné, hogy felidézi, mert nem láttam TV-ben a meccset, nem voltam otthon, maradt a net. Azonban az ilyet nem szabadna azért kihagynom, ha már ennyire meghatott itt többeket.
egyébként ez a Real sohasem fog ugy játszani mint a Barcelona, mert teljesen más az alapja a játéknak. Nem a fél pályán tökölés, kivárás, hanem a rohadt gyors támadás. Ez akkor lesz tökéletes, amikor összeszoknak a játékosok teljesen, és nem csak a kezdő. Kupameccsen ez volt a gond, hogy a cseréknek gőzük sincs egymásrol. Nincs azzal semmi baj, ahogy a Real játszik, és a 2 stilust össze sem lehet hasonlitani egyébként, mert a Madridnál a büdös életbe nem fogtok olyat látni, hogy az ellenfél térfelének közepéröl inkább hazaadják a kapusnak. Rálövik, vagy beadják. És hiába a nagy mellény, hogy a Barca annyi gólt rug amennyit akar. Akkor mi az a pár x meg vereség? nem volt kedvük golt rugni? vagy miért nincs 230 rugott gólja a Barcának? most kijött a lépés, szépen is játszottak, emberelönyben is voltak, tényleg rughattak volna 8at ha akartak volna, csak ez idén kb az egyetlen meccs volt. De nyugodtan tessék lenézni a Madrid játékát, mondani hogy [auto_cenzúra], meg mákos, ez csak egyre jobb lesz és gyorsabb. Persze lesznek hullámvölgyek, vereségek, kinos döntetlenek