messideco írta:Fordítva viszont hányat tudtok, aki angolból jött át és viszonylag jól teljesített? McManaman, esetleg Beckham, most Mascherano, Modric talán. Beugrik még valaki nektek?
Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem Luisitó egész jól keni..
Forlán is itt tudott villogni csak amúgy, a MU-s kaland nem volt túl sikeres. Bár neki szerintem inkább érnie kellett csak, meg itt sem az elsőszámú csapatokban tolta azért. Soldado még aki beugrik és Negredo, akik javultak, vagy ugyan azt hozni tudják - ők mondjuk Pl előtt is itt tolták, úgyhogy lehet rossz példák.
Nero. írta:Modric első évében megkapta a legrosszabb igazolás díjat, Mascherano meg teljesen elvolt veszve a VKP poszton.
Azért na, ez már tényleg nagyon belemagyarázós..

Attól még, hogy eleinte meg kellett találni a posztjukat, nem fürödtek be. Modric konkrétan a legjobb középpályások egyikévé nőtte ki magát, Masch meg nem kell ecsetelnem szerintem, hogy milyen szintet hozott nálunk sokszor, és mekkora szerepe van a kupáinkban.. szerk.: Bár lehet ti csak a kezdeti formáról beszéltek, akkor részben igaz, de ennél a két játékosnál az elsődleges gond tényleg a poszt megtalálása volt, nem a Liga színvonalának különbsége szerintem.