Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is pont ezt néztem a délutáni szieszta közben. messze a leggyengébb láncszem ebben a csapatban.rhuni írta:Ez az Okazaki nagyon suta, kicsit értelmesebb játékossal már az előrejátéka is jó lehetne a Leicesternek.
Szerintem is kifelé megy már, de azért még hasznos lehetne az Arsenal számára. Viszont Cityben nem kevés pénzt keresett, és gondolom nagyon nem akar leadni az igényeiből, úgy pedig aligha jön össze ez a transfer.6 éve még örültem volna Yaya-nak, de most nem tudom, hogy mennyire van szükségünk egy kifelé menő (?) Touré-ra.
A MU-t kedvelem legkevésbé a PL-ben, de a múltkori városi rangadó után most megint nekik kell szurkolnom. Tehát folytatódjon csak ez a sorozat.spurs-mu: utoljára 2001-ben verték meg otthon a unitedet17 meccs, 0-9-8-as a mérleg
6 éve még örültem volna Yaya-nak, de most nem tudom, hogy mennyire van szükségünk egy kifelé menő (?) Touré-ra.messideco írta:- Touré távozik minden bizonnyal, de nem hagyja el Angliát. Bár az Interről szóltak a hírek, a játékos állítólag jól berendezkedett a szigetországban. Wenger, lépj akcióba...
- Walcott állítólag kilátásba helyezte a távozását abban az esetben, ha kimarad Anglia keretéből a nyári tornán. A szélső gyakran volt a cserepadon az ágyúsoknál az idei szezonban, és a két legutóbbi barátságos meccsen sem nyűgözte le a szövetségi kapitányt...
Pozitív mert Simeone marad ezek szerint az Atletinél. Örülök hogy van egy harmadik csapat végre a ligában. Egy nap talán az Inter, arra kíváncsi lennék, bár jelen helyzetben ez már inkább jelen visszalépést a karrierjében, mintsem pár éve jelentett volna.visca el barca írta:A Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett az olasz Antonio Contéval, aki alá is írta három évre szóló szerződését.
óriási bukta lesz (ezt mondjuk ranierinél is megjósoltam)
Balhézott is...messideco írta:Na, a hozzáállás parádés...
Wilsheret levideozták éjjel kettőkor részegen egy klubból kijövet... Komolyan, a csávóban az Arsenal következő csapatkapitányát láttam, de így valószínűleg megy Isten hírével csapatot keresni...
Semmi meglepő.Bob_Marley írta:Ha minden kapufa bement volna akkor így állna a tabella:
https://pbs.twimg.com/media/CfNARyXW4AAS3Vb.jpg
Én félszemmel mindig követem az eredményeiket, sajnálnám, ha kiesnénekvisca el barca írta:azért sajnálom h ennyire leépült ez a nyúkasztl, ha kiesnek, akkor 2. vonalból nem lesz egyszerű visszajutni...