Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Rinku
Director del Fútbol

2016.03.02. 22:43:58

kanty írta:Ez az Arsenal csúfot űz a drukkereiből rendesen, egyik haverom Arsenal-drukker, kb. most vitték be az elmegyógyintézetbe. :roll:
Debreceni a srác? :D Lehet ismerem én is... :lol:
Amúgy nekem tetszik ez az angol liga. Végre valami változatosság. :D Annyira katasztrofális a színvonal, hogy rendesen jó... :mrgreen: Ez, hogy a Leicester egy x után még növelje is az előnyét, iszonyatos! :lol: :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.02. 22:41:50

Az a Liverpool-Cty 3:0 az elég csúnya, de azért itt lehet botolni, emrt a Pool kedvenc angol csapatom. :D De olyan kiszámíthatatlan hogy mi lesz a vége, hogy igazán nyerhetne a City a végén. :twisted:

De esküszöm lassan azt mondom a Spurs fogja, az meg mekkora blama lenne az Arsenalnak, te jó ég.

Vagy addig bénázik mindenki míg LVG jön és nyomja a fityiszt. :lol:
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.02. 22:38:43

Top 4 28. forduló, a Leszter 1 pont, a másik 3 szép kerek 0. GGWP: :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.02. 22:33:51

PCsabi írta:Na takarodjatok...
Na erről beszéltem, normális dolog most egy ilyen fordulóban otthon égni? :? Nem is értem komolyan. [-X
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.03.02. 22:32:33

Ez az Arsenal csúfot űz a drukkereiből rendesen, egyik haverom Arsenal-drukker, kb. most vitték be az elmegyógyintézetbe. :roll:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.02. 22:21:29

Jelen pillanatban a top 3ból még így is a Leszter szerzi a legtöbb pontot a döntetlenjével. :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.02. 22:19:11

Az úgy szép lesz, ha egyik bajnoki cím várományos se nyer ebben a fordulóban.

Arsenal nagy formában. :mrgreen: =D>
PCsabi
aka Game90

2016.03.02. 22:18:55

Na takarodjatok...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.02. 19:21:59

PCsabi írta:Adam Johnson:
KATT
Pár hete olvastam róla, hát mit mondjak, igazi barom. =D> A feleségét Anglia egyik legszebb focista feleségeként emlegették ő meg összejön egy 15 éves szurkoló kislánnyal. Azt hiszem pont a gyereke születésekor, nem? Normál ember nem tesz ilyet. Looser. =D>
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.02. 18:17:26

Adam Johnson:
KATT
Tromort77

2016.03.02. 16:23:53

Ahogy korábban írtam is, valószínűsíthető volt, hogy a WBA pontot rabol. Ők nem az a csapat akik neki rontanak az ellenfélnek. Bár a korai góljuk inkább őket zavarta meg. A Leicesternek már az előző fordulóban is rezgett a léc de akkor nagynehezen a hosszabbításban elrabolták a három pontot. Rengeteget változott a világ és ameddig korábban egy átlagos meccsnek tekintették a Lei elleni meccset mostmár mindenki tisztában van az erejükkel és a játékukkal. Ezért is gondolom úgy, hogy nem tudnak bajnokok lenni. Eddig az ismeretlenségük nagy erő volt, de ez elmúlt.

Spursre pedig nagyon komoly két meccs vár. Ma a WHU ellen nagyon sanszos a pontvesztés. Utána pedig Spurs-Arsenal jön. Na az lesz az igazi bajnoki döntő. :D

A Pool pedig remélem bosszút áll a Ligakupáért.
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.02. 15:07:37

PCsabi írta:Leicester döntetlen... Még a végén tényleg a Spurs lesz a bajnok :D
Pedig jól nyomták. A 2. félidőt néztem, kaptak egy szép szabadrúgás gólt. Onnantól a hazaiak domináltak, de nem is akárhogy, 2 percenként jött a ziccer. Vardy eszméletlen gyors, Mahrez ennyiből inkább futsal-osnak mondanám, csak cselezgetett. Okazakinak volt egy kapufája, de úgy fejelt, mint egy szamuráj. Ja és van egy új kedvencem: MORGAN :D
Azva pali elképesztő volt. Volt olyan amikor szó szerint ütötték egymást Rondonnal és nem fújt a bíró.
Nagyon szimpatikus csapat bár az ellenfél olyan lyukasan védekezett, hogy mi 20-at lőttünk volna nekik. Ja és nagyon szép háromszögeléseket csinált a Lejcsi.
PCsabi
aka Game90

2016.03.02. 14:59:09

Leicester döntetlen... Még a végén tényleg a Spurs lesz a bajnok :D

Arsenal goals per game:
Aug - Dec 1.74
Jan - Feb 1.25

Arsenal shot conversion:
Aug - Dec 15.4%
Jan - Feb 11.5%
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.02. 06:14:53

Normandia írta:
crixus írta: Chelsea: 5 saját nevelésű játékos és 5 angol játékos van a keretben, ezek közül 4 játékos ugyanaz a személy.
Ezt remélem csak én nem értem. 4 játékos ugyan az a személy???.:-D
Négy játékos angol is meg saját nevelés is.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.02. 05:41:01

crixus írta: Chelsea: 5 saját nevelésű játékos és 5 angol játékos van a keretben, ezek közül 4 játékos ugyanaz a személy.
Ezt remélem csak én nem értem. 4 játékos ugyan az a személy???.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.01. 18:34:34

Hát barátaim (tudom Bob, nem vagyunk barátok) addig jutottunk, hogy várom az esti Leicester meccset :lol:

Hajrá Leicester, mutasd meg az angoloknak, hogy ki a király! Jövőre BL győzelem! :lol:
PCsabi
aka Game90

2016.03.01. 15:58:39

Arsenal-ról egy cikk:
KATT
Chilwell? Kante? Wanyama? William Carvalho? Ighalo? Aubameyang?
crixus
Entrenador del Barça

2016.03.01. 15:36:11

Nagy csoda lenne a LeC vagy a Tottenham PL győzelme. A 95-ös Blackburn győzelem óta csak az Arsenal, ManU, ManC és Chelsea tudott bajnokságot nyerni Angliában. A Liverpool csak nevetséges 3 második hellyel rendelkezik a többi nagyhoz képest a PL-éra alatt.
Nekem az a véleményem, hogy a PL nagyjai azért vannak bukóban mind hazai terepen, mind nemzetközi szinten, mert elhanyagolják a saját nevelésű és a saját nemzetiségű játékosaikat. Ennek eredménye az egyre gyatrább teljesítmény, évről évre.

Chelsea: 5 saját nevelésű játékos és 5 angol játékos van a keretben, ezek közül 4 játékos ugyanaz a személy. 26 fős a keret.

Arsenal: ugyancsak 5 saját nevelésű játékosuk van a felnőtt keretben 6 angol, nem sokkal több, mint a Chelsea-nél. Olyan szempontból pedig ugyancsak elenyésző, hogy 25 fős keretről beszélünk.

ManC: "kemény" 1 db saját nevelésű játékosuk van a felnőtt keretben, illetve 4 angoljuk. Ez eddig a "top". 22 fős a keret.

ManU: 5 saját nevelésű játékosuk van (aki a felnőtt kerethez tartozik, felnőtt szerződéssel) és 9 angol játékosuk. Ez elég biztató lenne ebből a szempontból, főleg, hogy ők is, ahogy más angol klubok is több tucatnyi utánpótlásjátékost próbálnak ki minden évben.
Tromort77

2016.02.29. 22:00:34

PCsabi írta: Lukaku?
Amikor korábban kérdeztél én Lukaku-t írtam mint lehetséges opciót. De nem tudom mennyire illene az Arsenal rendszerébe, illetve nagyon drága vétel lenne. Főleg, hogy az Everton részvényeinek a nagyrészét megvette egy iráni billiárdos aki sokat fektet a klubba. A klub adósságát már rendezte. Szóval pénzügyileg nagyon rendben vannak. Lukaku pedig még mindig csak 22 éves, a PL egyik legnagyobb csatártehetsége. Nem hinném, hogy az Arsenal ennyire mélyen zsebbe nyúlna.
PCsabi
aka Game90

2016.02.29. 21:35:53

Tromort77 írta:Még mindig ők a legesélyesebbek.
Továbbra sem tudom, hogy miért bízol ennyire az Arsenal-ban :D De legyen igazad :)
Tromort77 írta:Jelenleg meg nem is nagyon tudok elképzelni neveket akik elég jók lennének és mozdíthatóak is.
Lukaku?
Tromort77

2016.02.29. 18:31:41

Barcaforever írta:
Én szorítok nekik, de mégis gatyába rázhatná már őket vki, vagy vehetnének, 2-3 igazi sztár, aki ha úgy van a MU C ellen a hátára veszi a csapatot és lő 2 gólt.
Én is és mindenki ezt hangoztatja, hogy kellene egy olyan csatár aki képes eldönteni meccseket, de ilyen nem sok rohangál főleg olyan nem aki mozdítható is. Szezon előtt nem értettem miért nem csapnak le Jackson Martinezre vagy épp Lacazette-re de végül jól tették, hogy nem, mert mindkettőnek pocsék szezonja volt. Jelenleg meg nem is nagyon tudok elképzelni neveket akik elég jók lennének és mozdíthatóak is.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.02.29. 18:19:05

PCsabi írta:Mondjuk ennyi örömötök legyen az életben, hogy ezeket havonta leírjátok az Arsenal-ról :)
Én szorítok nekik, de mégis gatyába rázhatná már őket vki, vagy vehetnének, 2-3 igazi sztár, aki ha úgy van a MU C ellen a hátára veszi a csapatot és lő 2 gólt.
Kép
Tromort77

2016.02.29. 17:42:57

Rengeteg meccs van még hátra. Az Arsenal mindig veszteni megy az Old Trafford-ra, ezt tudtuk eddig is. Még mindig ők a legesélyesebbek. De még a City is feljöhet 6 ponton belülre ha sikeresen pótolja a meccsét. Szép lesz itt még a végjáték. A Spurs-nek van talán a legtöbb rangadója ami nem túl bíztató. Szerintem a bajnok 73-75 pont körül lehet ezt pedig símán teljesítheti az Arsenal.

Mai hír, hogy Kante kihagyja a következő két meccset. Nélküle biztos vagyok benne, hogy pontokat fognak bukni a Leicester. Amúgy is a WBA nehéz ellenfél.

Kicsit megkséve de a tegnapi Ligakupa döntőről írnék.

Először is aki jobbnak tartja Agüero-t Suareznél azt idén még nem látta járszani Agüero-t. Tegnap is mindent kihagyott. Nem volt rossz a Pool de a City többször eldönthette volna a meccset. Ajtó ablak helyzeteket hagytak ki. Ami bosszantó, hogy így is nyerhetett volna a Pool. A hosszabbítás második felében nagyon nyomtak, majd jöttek a büntetők... Lefújták a meccset és Klopp úgy vigyorgott mint aki nyert. Lehet nyugtatni akarta a játékosait de hatalmas nagy öngól volt ahogy az egész büntető párbaj is.

Pool-nál Can kezdte, már ott nem értettem. Elpöckölte a kapus elugrott, higgadt és szép volt, de talán túl laza is. Majd Fernandinho kihagyta. Ezután Lucas Leiva ment lőni... Nem is értettem. Bátortalanul neki szaladt és ki is hagyta. Míg a túloldalon Navas, Agüero és Toure lőtt. Addig a Pool-nál Lucas Leiva után Coutinho hagyta ki majd Lallana... Coutinho és úgy futott neki mint Neymar szokott, előre biztos volt, hogy kihagyja.

Mindeközben a pályán volt Henderson a kapitány, illetve Milner a másodszámú kapitány és Sturridge is. Henderson nagyokat tud lőni, míg Milner kupában is lőtt büntetőket. Totál érthetetlen volt, hogy ilyen rutintalan embereket választott a büntetőhöz Klopp, mikor ilyen alternatívák voltak. Utolsó 4-5 kupa döntőjét el is bukta egyébként...

Mignolet... én kedveltem régebben mert bravúrkapus volt aki néha potyázott, de tegnap is olyan gólt kapott, hogy ilyet nem lehet ezen a szinten. Ez az ember olyan mint Valdes csak zs kiadásban. Kloppnak remélem első dolga lesz hozni egy rendes kapust, mert töménytelen pontot buktak már rajta el csak idén is.

A másik pedig Moreno, ugyan úgy nem értem, hogy játszhat egy Pool-ban mint Monreal-t az Arsenalban. Őt is kedvelik az Arsenalosok de nagy meccseken mindig szétesnek fejben.
PCsabi
aka Game90

2016.02.29. 16:23:36

Mondjuk ennyi örömötök legyen az életben, hogy ezeket havonta leírjátok az Arsenal-ról :)
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.29. 10:20:03

én még csak most láttam fanhál hátasát, oriási volt :lol: :lol: :lol: állítom az idei PL szezon legnagyobb jelenete volt :lol:

Két meccs, négy gól – ez Rashford mérlege a Manchester United első csapatánál, nem csoda, hogy megőrül érte Anglia.
A The Sun most lerántotta a leplet a piszkos anyagiakról: a fiatal csatár heti 500 fontot, azaz kicsit kevesebb mint 200 ezer forintot tesz zsebre a „vörös ördögöknél”.
Wayne Rooney pontosan hatszázszor (!!!) keres többet jelenleg.

:D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése