Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Debreceni a srác?kanty írta:Ez az Arsenal csúfot űz a drukkereiből rendesen, egyik haverom Arsenal-drukker, kb. most vitték be az elmegyógyintézetbe.
Na erről beszéltem, normális dolog most egy ilyen fordulóban otthon égni?PCsabi írta:Na takarodjatok...
Pár hete olvastam róla, hát mit mondjak, igazi barom.PCsabi írta:Adam Johnson:
KATT
Pedig jól nyomták. A 2. félidőt néztem, kaptak egy szép szabadrúgás gólt. Onnantól a hazaiak domináltak, de nem is akárhogy, 2 percenként jött a ziccer. Vardy eszméletlen gyors, Mahrez ennyiből inkább futsal-osnak mondanám, csak cselezgetett. Okazakinak volt egy kapufája, de úgy fejelt, mint egy szamuráj. Ja és van egy új kedvencem: MORGANPCsabi írta:Leicester döntetlen... Még a végén tényleg a Spurs lesz a bajnok![]()
Négy játékos angol is meg saját nevelés is.Normandia írta:Ezt remélem csak én nem értem. 4 játékos ugyan az a személy???.crixus írta: Chelsea: 5 saját nevelésű játékos és 5 angol játékos van a keretben, ezek közül 4 játékos ugyanaz a személy.
Ezt remélem csak én nem értem. 4 játékos ugyan az a személy???.crixus írta: Chelsea: 5 saját nevelésű játékos és 5 angol játékos van a keretben, ezek közül 4 játékos ugyanaz a személy.
Amikor korábban kérdeztél én Lukaku-t írtam mint lehetséges opciót. De nem tudom mennyire illene az Arsenal rendszerébe, illetve nagyon drága vétel lenne. Főleg, hogy az Everton részvényeinek a nagyrészét megvette egy iráni billiárdos aki sokat fektet a klubba. A klub adósságát már rendezte. Szóval pénzügyileg nagyon rendben vannak. Lukaku pedig még mindig csak 22 éves, a PL egyik legnagyobb csatártehetsége. Nem hinném, hogy az Arsenal ennyire mélyen zsebbe nyúlna.PCsabi írta: Lukaku?
Továbbra sem tudom, hogy miért bízol ennyire az Arsenal-banTromort77 írta:Még mindig ők a legesélyesebbek.
Lukaku?Tromort77 írta:Jelenleg meg nem is nagyon tudok elképzelni neveket akik elég jók lennének és mozdíthatóak is.
Én is és mindenki ezt hangoztatja, hogy kellene egy olyan csatár aki képes eldönteni meccseket, de ilyen nem sok rohangál főleg olyan nem aki mozdítható is. Szezon előtt nem értettem miért nem csapnak le Jackson Martinezre vagy épp Lacazette-re de végül jól tették, hogy nem, mert mindkettőnek pocsék szezonja volt. Jelenleg meg nem is nagyon tudok elképzelni neveket akik elég jók lennének és mozdíthatóak is.Barcaforever írta:
Én szorítok nekik, de mégis gatyába rázhatná már őket vki, vagy vehetnének, 2-3 igazi sztár, aki ha úgy van a MU C ellen a hátára veszi a csapatot és lő 2 gólt.
Én szorítok nekik, de mégis gatyába rázhatná már őket vki, vagy vehetnének, 2-3 igazi sztár, aki ha úgy van a MU C ellen a hátára veszi a csapatot és lő 2 gólt.PCsabi írta:Mondjuk ennyi örömötök legyen az életben, hogy ezeket havonta leírjátok az Arsenal-ról