Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NAGYON szorítok nekik, de félek attól, hogy becsúszik egy olyan meccs/eredmény ami összezavarja a fejeket és kicsúszik a bajnoki cím a kezükből.recrea írta:Amikor ennyire "fent" van egy csapat, akkor általában be is húzza, fáradtság, nevek, sérülés, semmi nem számít, Leicester meg fogja nyerni.
1:55-től:recrea írta:Szép dolog a remény, de ugye senki nem gondolja, h az Arsenal innen behúzza?Márhogy a matematikai esélyen kívül semmilyen érv nem szól mellettük.
Az a baj, hogy olyan durván 30 percet láttam én is, elment a streamem, emg meg is zavartak közben.Tromort77 írta:Visszakérdeznék, Clasie-Romelu tengely milyen volt?
Kicsit megkésve, de vagyok. Sajnos nem láttam a meccset most, csak az összefoglalót. Sajnos nem tudok segíteni. Viszont azt tudom, hogy Henderson betegség miatt nem kezdett míg Milner-t még a Palace ellen állították ki és azért volt eltiltott.palesz77 írta:Ismét elsült a lába Coutinhonak..Kicsit hátrébb van, jobban is tolja szerintem. De lehet csak elfogult vagyok, majd Tromort te is írd le hogy láttad légyszi.
![]()
Na most talán kicsit hátrébb lesz, Sturridge és Origi is kezd. És közbe nézem, hogy a Southampton ellen lesz a meccs, Clasiet is megnézhetem végre..Tromort77 írta:...![]()
Henderson hogyhogy padon kezd? Meg Milner eltiltott, vagy sérült? Tudom, hogy utánanézhetnék, de lusta vagyok, te meg hátha tudod..
Na most talán kicsit hátrébb lesz, Sturridge és Origi is kezd. És közbe nézem, hogy a Southampton ellen lesz a meccs, Clasiet is megnézhetem végre..Tromort77 írta:...
Én x-et gyanítok.Bob_Marley írta:A City annyira szét van esve fejben, hogy a hektikus jelző rájuk talán még inkább igaz.Barcaforever írta:A MU van olyan hektikus, ha ma megverje a Cityt?![]()
BL-ben is csak a nevük miatt mondom hogy érdekes lesz, de ez a Pelle-Pep váltás megzavarta őket.
A City annyira szét van esve fejben, hogy a hektikus jelző rájuk talán még inkább igaz.Barcaforever írta:A MU van olyan hektikus, ha ma megverje a Cityt?
Van benne ráció de stílusából adódóan szereti cipelni a labdát, így amikor középen volt akkor is a szélek felé vette az irányt, ha fogyott a területe. Iniesta alájátszik bárkinek, viszont benne nincs meg ez az alázat. Ő inkább szereti vezetni a támadásokat. Rámennek és nem tud cselezni nem passzol hanem kivezeti onnan a labdát. Neki az kellene, hogy néha beérje kevesebbel. Zseniális dolgokra képes de azt látom, hogy az idő telik és ugyanott tart mint 2-3 éve. Remélem Klopp kineveli ezeket a rossz beidegződéseket mert akkor tényleg sokra viheti akár középen akár szélen. De egyetértek, hogy középen lehet a jövője.palesz77 írta: Szerinted ő amúgy a posztján játszik egyáltalán ezzel a balszélső szerepkörrel? Én simán középpályásként játszatnám, olyasmi poszton, mint ahol Ini tolta anno. Sokkal többet lehetne játékban, több kiugratással próbálkozhatna - mert lennének előtte elegen -, kapura ígyis-úgyis veszélyes 40-ről, szóval ez nem hátráltatná..Most is sokszor visszalép, csak annyi a különbség, hogy így a helyén nincs kiugrásra kész támadó. Nyilván most a keret minősége miatt ez kivitelezhetetlen lenne, de jövőre én eggyel hátrébb vinném Klopp helyében.
Amúgy tényleg elég hektikus, bár szerintem Klopp óta fegyelmezettebb lett kicsit, már nem lő kapura minden helyzetből, volt is pár jó meccse az utóbbi időben - előző MU ellenin is jól tolta például -, szerintem ennél többre is viheti még, mint amit eddig elért. De bennem folyton az van, hogy valami nem az igazi.. Nem egy szint a két játékos, de olyan érzés, mint amikor Ini volt szélen. Jó-jó, de mégsem tud kiadni magából mindent..
Szerinted ő amúgy a posztján játszik egyáltalán ezzel a balszélső szerepkörrel? Én simán középpályásként játszatnám, olyasmi poszton, mint ahol Ini tolta anno. Sokkal többet lehetne játékban, több kiugratással próbálkozhatna - mert lennének előtte elegen -, kapura ígyis-úgyis veszélyes 40-ről, szóval ez nem hátráltatná..Tromort77 írta:Coutinho 20 meccsenként csinál egy lenyűgöző dolgot és sajna utána megint semmi.
Ez meg elég pofásra sikeredett.Tromort77 írta:A mai gól: https://streamable.com/t42k
A mai gól: https://streamable.com/t42kBarcaforever írta:Welbeck pont gólt lőtt, de am Giroud miért is került ki a kezdőből?![]()
Más: Coutinho hatalmas játékos lesz. Remélem már összeál egy normális brazil csapat végre. Azért Marcelo, Thiago Silva, David Luiz, Neymar, Coutinho, Willian, Dougles Costa féle bandával illene nyerni vmit.
Hát nincs mit, majd írok azért érdemben is hamarosan.PCsabi írta:Köszi![]()
Ahogy látom, viszonylag sokat játszik, nem is rosszul ill. több poszton is bevethető. Ingyen szerintem nem lenne rossz, Flamini - Arteta helyett bőven jó lenne.
Hát eddig parádés a meccs, szerintem 5 jó passz egymás után még nem volt..Tromort77 írta:Milner ma LB lesz a MU ellen, vagy RB és akkor Clyne vált oldalt. Kíváncsi leszek.
Köszipalesz77 írta:Hat, igazabol csak annyit, hogy altalaban jo megoldasa van.En ilyenkor total Dahoudra es Xhakara fokuszalok, Hazard es Raffael maradt meg meg onnan a tamadok kozul, de az bennem van, hogy ha a 6-oshoz kerul a laszti, akkor altalaban jo helyre megy tovabb. Es vedekezni is eleg jol tud emlekeim szerint, de a kovetkezo hetekben majd figyelek ra is, aztan irok normalisabban is rola..
![]()
Na, ez itt se lenne másképp...palesz77 írta:5 olyan kiugratasa, amibol ziccer lett - vagy lehetett volna -, csak a csatarok rendre elszerencsetlenkedtek
Idei statom nincsen, de tavaly Coquelin az egyik legjobb DM volt a PL-ben.messideco írta:nincs egy vérbeli labdaszerző játékos
Szerintem most pont jó az egyensúly a fiatal és a tapasztalt játékosok között, szóval én nem hiányolom a 17 éves csodagyerekeket.messideco írta:Wenger már nem tudja a fiatal tehetségeket ide csábítani, mint lásd anno Fabre, Rosicky vagy épp Nasri.