Barcaforever írta:Csepel - FTC II 2-0 Nézőszám: 10.125
Érdekes, hogy senki se írt erről, mert ez spec szerintem fontosabb, mint a Madrid töketlenkedése. Én pl nagyon szeretnék kijárni több meccsre, de nem is tudok, hogy. Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy? Nem tudom meddig akarják ezt így folytatni, de aki kicsit is jártas a történelemben az tudja, hogy az ilyen rendszerek nem ismerik be a hibájukat, hisz az egyenlő a gyengeséggel és a bukással. Szánalmas és elszomorító, ami megy itt, ott az a gyönyörű stadion és, akiknek meg kéne tölteniük nem mehetnek be, ekkora agyatlanságot, Barcelonában meg a külső kapunál ha veszek jegyet, 10 perc múlva a helyemen vagyok.
Biztos, hogy mindjárt megkapod a "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" dumát... Én vidistaként teljesen egyetértek.
6 meccsen 9700 néző volt az előző fordulóban, most valamivel több, mint 10.000... Elég beszédes adatok. De jól mondta Hrutka Rudi, ma a kluboknak fontosabb a nyugalom a lelátón, mint hogy nőjön a nézőszám. Inkább legyen 1000 ember és szotyizzon kussban, azzal nem kell foglalkozni.
Állami csöcsön van az összes "valamire való" csapatunk, a bevételük kb 1%-át teszik ki a belépők ára, ami jelentéktelen.
Mindenhol drasztikusan csökken a nézőszám, de a Vidi ebben élen jár. Jó, albérletben vagyunk a Pancsóban, de a mezei szurkoló (velem egyetemben) egyszerűen még mindig képtelen felfogni azt, hogy tavaly volt egy bajnokcsapatunk, amiből egy silány, nézhetetlen focit játszó középszerű középcsapat lett. És sikerült ingyen távoznia Calatayudnak, Sándornak, Alvareznek, Gyurcsónak, Nikolicsnak, Kleinheislerért meg 2 zacskó tökmagot kaptunk nagyjából.
De nem baj, Burcsa Győző megoldotta a gondokat, köztudott hogy a Győrrel amúgy is utáljuk egymást, de idehozta Koltait, Pátkait, Langot, meg Rudolfot. Ennek tetejében még majdnem Pintért is a kispadra.
Szóval baromi nehéz megemészteni, és sokaknak még mindig nem sikerült, hogy a Paulo Sousa/Joan Carrillo, Caneira, Calatayud, Renato Neto, Zé Luis, Gyurcsó, Nikolics vonal után eljutottunk a Horváth Feri/Pető Tamás, Heffler, Pátkai, Pölöskei, Rudolf, Tischler vonalig. Rudolf 8 hónap alatt (nagyjából 4-et sérült volt) képes volt 400 percet játszani, természetesen 0 rúgott góllal, állítólag magasabb fizetéssel, mint anno Nikolicsé. Éljenek a magyar edzők és játékosok!
Éljenek, csak a kutya nem kíváncsi a szerencsétlenkedéseikre.