NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.15. 19:42:46

Bob_Marley írta:
zola8787 írta:Egyik haverom most tanul bírónak, küldött egy linket, amiben benne van az összes magyar osztály bírói fizetése, hát egy kicsit lehidaltam:

http://focibiro.hu/2016/03/20162017/
Ezek egy meccsre vonatkozó adatok? Gondolom igen. :D El kell menni hobbiból játékvezetőnek, hétvégi utazással együtt lehet max 6 óra és kis mellékkereset. :D
Jaja meccsenként, gondolj bele: havi minimum 4 bajnoki meg mondjuk 1 kupa: 450 ezer ft. Ha ez a bruttó, akkor is lazán 300 felett van.

Egyszer kitöltöttem neten egy vizsgasort, talán 2 kérdésben voltam biztos :lol:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.15. 19:33:12

Nekem az egyik ismerősöm letette a játékvezetőit. Állítólag már maga a vizsga is óriási bunda, teljesen kétértelmű kérdések stb. A vizsgameccs meg valami U15ös meccs ahol a kis lurkók már úgy anyáznak ahogy el se hinnénk. Kell hozzá egy jó idegrendszer,meg allokepesseg is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 19:22:30

zola8787 írta:Egyik haverom most tanul bírónak, küldött egy linket, amiben benne van az összes magyar osztály bírói fizetése, hát egy kicsit lehidaltam:

Ezek egy meccsre vonatkozó adatok? Gondolom igen. :D El kell menni hobbiból játékvezetőnek, hétvégi utazással együtt lehet max 6 óra és kis mellékkereset. :D
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.15. 19:14:35

Egyik haverom most tanul bírónak, küldött egy linket, amiben benne van az összes magyar osztály bírói fizetése, hát egy kicsit lehidaltam:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.14. 16:32:46

Én meg úgy vagyok vele, hogy aki kiakar menni az kimegy, én is mentem már ki, vénaszkenner ide vagy oda. És a legfontosabb pedig az hogy a csapat sikeres, innentől kezdve engem pont nem érdekel, hogy kint vannak-e tízezren vagy nem. Bevétel szempontból jó lenne persze, de van B-középből ismerősöm 15 éve nem vett se jegyet se bérletet......

És ebben az talán a legszomorúbb, hogy hol van egy jó Csepel vagy egy jó BVSC.....

Most nézem, bakker Szemán Lalit ismerem. :D Toltuk nem egyszer egymás ellen, rendre felhozták közénk is meg a 87esek közé is.
Tehetséges gyerek volt, kár hogy Csepelig jutott csak.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.14. 16:25:17

Tivornya írta:a stílusom meg olyan amilyen, a mondandóm tartalmán ez nem változtat ;)
off: Viszont arra figyelj majd, hogy ne káromkodj közben, "odabasz" és társait tiltják az oldal szabályai. Csak úgy, mint a 3,14csába, és egyéb kreatív káromkodásokat, egyre sűrűbben csináljátok, pedig sose volt szabad.. Utóbbit nem te írtad, nem is csak neked szól ez, csak most emiatt írom le - lényeg, hogy ez nem szeméyled elleni támadás, mielőtt azt hinnéd. Úgyhogy mindenki figyeljen oda, hogy káromkodás nélkül fejezze ki magát, ilyen miatt nem akarok törölni hsz-t - tied most még nem is töröltem. off vége.
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.14. 15:42:36

Persze, már maszatolsz...a stílusom meg olyan amilyen, a mondandóm tartalmán ez nem változtat ;)
A grupiba csak és kizárólag a fradiszurkolóknak kell szkennelni, a vendégeknek nem...mi ez, ha nem diszkrimináció? A hazai biztonsági megoldásokat miért nem lehett volna átvenni külföldről? Pl. kamerarendszer a balhézók beazonosítására, gyorsított eljárásban büntetőper és a munkahelyéről való eltávolítás. Szurkolói kártya lehetne választható, ami KEVDEZMÉNYRE jogosítana. Igaz, ebből az ötletelésből nem lehetne leosztani a fidesznyikeknek a jó magyar adóforintokat...
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.14. 15:39:11

Vénaszkenner, beléptető kártya.
A mondandóm lényegén nem változtatott.

De köszi a prosztó stílust, meg nem tudom kivel beszélsz, kinek hiszed magad, de én nem hozzád szóltam eleve, másrészt nem ilyen formában.

De értem, aki nem ért egyet=tájékozatlan. Köszi a felhomályosítást, máskor ha bármilyen infó kell hozzád fordulok, látom te nagyon kedvesen tudsz tájékoztatni mindenkit!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.14. 15:29:46

csababarca írta:Demokrácia sehol nincs, ha lenne, akkor nem kéne ol tanároknak tüntetni például.
Meg 10ezer ember sose lesz többség ezt is fel lehetne dolgozni.
Én ha szeretnék egy magyar csapatot, jelen esetben a fradit (feltételezéstől is hányok), kiváltanám a kártyát, és mennék meccsre, mert a kicsinyes személyes sérelmeknél többre tartanám a csapatot.

Értem hogy ki kell állni valami mellett, meg mostmár maradjon is így, ezt tisztelem. De a kezdeteknél kellett volna észen lenni, és kiváltani a kártyàt, nem sértődöset játszani.
Mert ahogy írtátok is, a mai hatalom nem fogja belátni a hibákat, ebben az esetben sem fognak visszatáncolni, akkor beismernék hogy valamit elrontottak. (Bár szerintem ezzel a kártyarendszerrel semmi gond nincs, aki belépett a stadionokba eddig is, akármit tudtak róla. Angoloknál a kamerarendszer ugyanez, kikockàzzák, és megmondják az emberről milor fingotr utoljára)

A csepeli megmozdulás egyébként remek volt, nagy élmény lehetett így lejátszani egy nb3as meccset!
Kicsit tájékozódj már, mielőtt észt osztasz! A legtöbb ultrának megvan a fényképes szurkolói kártyája(ugyanannyira hiteles okmány, mint a személyi igazolvány!), mégis bevezették azt a szkennert totál fölöslegesen! A világon sehol nincs ilyen! Ha ezt lenyeli a nép, akkor jöhet a akár a kötelező prosztatavizsgálat. Valahol meg kell húzni egy határt!
Tehát mégegyszer: NEM A KÁRTYÁVAL VAN A BAJ!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2016.03.14. 15:40:33-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.14. 11:56:05

Demokrácia sehol nincs, ha lenne, akkor nem kéne ol tanároknak tüntetni például.
Meg 10ezer ember sose lesz többség ezt is fel lehetne dolgozni.
Én ha szeretnék egy magyar csapatot, jelen esetben a fradit (feltételezéstől is hányok), kiváltanám a kártyát, és mennék meccsre, mert a kicsinyes személyes sérelmeknél többre tartanám a csapatot.

Értem hogy ki kell állni valami mellett, meg mostmár maradjon is így, ezt tisztelem. De a kezdeteknél kellett volna észen lenni, és kiváltani a kártyàt, nem sértődöset játszani.
Mert ahogy írtátok is, a mai hatalom nem fogja belátni a hibákat, ebben az esetben sem fognak visszatáncolni, akkor beismernék hogy valamit elrontottak. (Bár szerintem ezzel a kártyarendszerrel semmi gond nincs, aki belépett a stadionokba eddig is, akármit tudtak róla. Angoloknál a kamerarendszer ugyanez, kikockàzzák, és megmondják az emberről milor fingotr utoljára)

A csepeli megmozdulás egyébként remek volt, nagy élmény lehetett így lejátszani egy nb3as meccset!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.14. 11:46:43

Barcaforever írta: Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy?
Lehet hülyeséget beszélek , de ha jól emlékszem a Fradin kívül az összes csapat eltörölte a szurkolói kártya kötelező használatát. Úgyhogy kitudtatok volna menni a meccsre. Ha rosszul emlékszem akkor bocsi.
Közben találtam is róla cikket úgyhogy nem emlékeztem rosszul.

A hozzászólásod többi részével 100%-osan egyetértek. Szomorú látni az üres lelátókat. A Debreceni stadiont is megépítették és a meccseken szinte teljesen üres. De ez elmondható a Grupira is . Meg kéne érteni , hogy hiperszuper stadionoktól még nem lesz minőségi futball.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.14. 11:43:26

Messa írta:
Barcaforever írta:Csepel - FTC II 2-0 Nézőszám: 10.125

Érdekes, hogy senki se írt erről, mert ez spec szerintem fontosabb, mint a Madrid töketlenkedése. Én pl nagyon szeretnék kijárni több meccsre, de nem is tudok, hogy. Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy? Nem tudom meddig akarják ezt így folytatni, de aki kicsit is jártas a történelemben az tudja, hogy az ilyen rendszerek nem ismerik be a hibájukat, hisz az egyenlő a gyengeséggel és a bukással. Szánalmas és elszomorító, ami megy itt, ott az a gyönyörű stadion és, akiknek meg kéne tölteniük nem mehetnek be, ekkora agyatlanságot, Barcelonában meg a külső kapunál ha veszek jegyet, 10 perc múlva a helyemen vagyok.
Biztos, hogy mindjárt megkapod a "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" dumát... Én vidistaként teljesen egyetértek.
Akkor üzenem az "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" embereknek, hogy lapozzák fel az értelmező szótárakat, hogy a Demokráciában kinek az akarata érvényesül, a többségé vagy 3 emberé? A magyar foci színvonala szánalmas még mindig, annak ellenére, h a hátszél kiemel mindig 1 csapatot, ahol éppen pénz van, Debrecen, Videoton, FTC, és sokan a hangulat miatt akarnak kimenni, nem a 0 színvonal miatt, kb 3 meccsre szeretnék elmenni évente, de arra se tudok, mert Nyíregyháza Spartacus kártyám van, a vendég szektorba meg nem fogok beülni egy FTC - Loki meccsen pl.

Én nem magamért kampányolok, mert egy kezemen meg tudom számolni, hány NB1-es meccsre megyek 1 évben, ink a munkám miatt kimegyek Barca meccsekre, ez egyszerűen szembe megy a normál gondolkodással. :(
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.14. 10:58:25

Ott voltam, még most is puskaporszagút fingok :D
Hatalmas népünnepély volt, együtt mulatott csepeli, fradista, nagypapa, nagymama, papa, mama, gyerekek, unokák, magyarok, cigányok. Egy darab rendőr nem volt benn a stadionban, odakinn is talán 20-an toporogtak a Kapufa sörözőnél és mosolyogtak, vidámak és lazák voltak.
Köszönjük a Csepel FC-nek a remek vendéglátást és a környező vendéglátóipari egységeknek(elsősorban szívem csücskének, a Rizmayer sörháznak) a kiszolgálást! A panelból meg lógtak ki az emberek és üdvözölték a Tábort! =D>
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.03.14. 10:55:31

Barcaforever írta:Csepel - FTC II 2-0 Nézőszám: 10.125

Érdekes, hogy senki se írt erről, mert ez spec szerintem fontosabb, mint a Madrid töketlenkedése. Én pl nagyon szeretnék kijárni több meccsre, de nem is tudok, hogy. Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy? Nem tudom meddig akarják ezt így folytatni, de aki kicsit is jártas a történelemben az tudja, hogy az ilyen rendszerek nem ismerik be a hibájukat, hisz az egyenlő a gyengeséggel és a bukással. Szánalmas és elszomorító, ami megy itt, ott az a gyönyörű stadion és, akiknek meg kéne tölteniük nem mehetnek be, ekkora agyatlanságot, Barcelonában meg a külső kapunál ha veszek jegyet, 10 perc múlva a helyemen vagyok.
Biztos, hogy mindjárt megkapod a "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" dumát... Én vidistaként teljesen egyetértek.

6 meccsen 9700 néző volt az előző fordulóban, most valamivel több, mint 10.000... Elég beszédes adatok. De jól mondta Hrutka Rudi, ma a kluboknak fontosabb a nyugalom a lelátón, mint hogy nőjön a nézőszám. Inkább legyen 1000 ember és szotyizzon kussban, azzal nem kell foglalkozni.

Állami csöcsön van az összes "valamire való" csapatunk, a bevételük kb 1%-át teszik ki a belépők ára, ami jelentéktelen.

Mindenhol drasztikusan csökken a nézőszám, de a Vidi ebben élen jár. Jó, albérletben vagyunk a Pancsóban, de a mezei szurkoló (velem egyetemben) egyszerűen még mindig képtelen felfogni azt, hogy tavaly volt egy bajnokcsapatunk, amiből egy silány, nézhetetlen focit játszó középszerű középcsapat lett. És sikerült ingyen távoznia Calatayudnak, Sándornak, Alvareznek, Gyurcsónak, Nikolicsnak, Kleinheislerért meg 2 zacskó tökmagot kaptunk nagyjából.

De nem baj, Burcsa Győző megoldotta a gondokat, köztudott hogy a Győrrel amúgy is utáljuk egymást, de idehozta Koltait, Pátkait, Langot, meg Rudolfot. Ennek tetejében még majdnem Pintért is a kispadra. :D

Szóval baromi nehéz megemészteni, és sokaknak még mindig nem sikerült, hogy a Paulo Sousa/Joan Carrillo, Caneira, Calatayud, Renato Neto, Zé Luis, Gyurcsó, Nikolics vonal után eljutottunk a Horváth Feri/Pető Tamás, Heffler, Pátkai, Pölöskei, Rudolf, Tischler vonalig. Rudolf 8 hónap alatt (nagyjából 4-et sérült volt) képes volt 400 percet játszani, természetesen 0 rúgott góllal, állítólag magasabb fizetéssel, mint anno Nikolicsé. Éljenek a magyar edzők és játékosok!

Éljenek, csak a kutya nem kíváncsi a szerencsétlenkedéseikre. =D>
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.03.14. 09:51:22

Csepel - FTC II 2-0 Nézőszám: 10.125

https://www.youtube.com/watch?v=byf8WdcTCq8" target="_blank

https://www.youtube.com/watch?v=8kqmB5ghPjw" target="_blank

https://www.youtube.com/watch?v=UGRkBxiJoBE" target="_blank

https://www.youtube.com/watch?v=nME6-W-r7VI" target="_blank

A videó végén a Fradi nevelés Szemán elsírja magát!

Innen üzenem fiúk, hogy ne adjátok fel, Mi egy vérből valók vagyunk! Az Izland elleni meccsre, mindenképp kimegyünk Marseille-be remélem sokan lesznek ott az igazi B közepekből [-o<
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.13. 17:27:55

visca el barca írta:elment verebes mester :( de nagy mágus volt a maga korában :(
R.I.P
Ő is azon emberek egyike, aki azért tett a magyar fociért, pechére igazán soha nem fogadták el, hogy miért ezen lehet morfondírozni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.13. 17:18:19

elment verebes mester :( de nagy mágus volt a maga korában :(
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.27. 19:53:23

Na a magyar Atletico megvert minket. :D Viccet félre téve, remek volt ma a Honvéd megérdemelten nyertek, sajnos eddig a tavasz nem az igazi. Puzskás ellen is kevés volt a játék és ma is, de ez nem csökkenti a piros feketék érdemeit. Ott voltak mindenhol, párharcokat nyertek Baráth meg nagyon nagy gólt vágott.
És a vicc, hogy a végén majdnem kiegyenlítettünk 0:2-ről. :D
Kép
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.02.16. 09:40:04

A Tankcsapda visszavonta a Loki indulót. :shock: Ezt nem is tudom mihez hasonlitani, de, aki volt már Loki meccsen azt tudhatja, h a meccsek összefonódtak a Tankcsapda zenéjével. :|

Hónapról hónapra egyre mélyebben van az NB1. Ez Storck eset is gyerekek, komolyan ilyen szerintem csak itt történhetett meg. Ha Löw be akarna menni a Dortmund-Bayern meccsre és nem találnák a rendszámát, nehogy azt mondja már nekem vki, h elküldenék vagy egy macedon vagy svéd bajnoksagban a szövetségi kapitányt. Én pl néha kimennék Fradi meccsekre, de nem fradis kártyám van, a vendég szektorba meg nem akarok ülni. :|

Barcelonában 2 perc alatt jegyet veszek. Vicc ez az egész. :^o =D>
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.14. 18:58:40

Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.13. 13:32:57

Ez legyen az Ujpest legnagyobb orome. Nyertek, gratulalok nekik, szerencsere azert az elony tetemes s remlehetoleg a jol megerdemelt helyere kerul a bajnoki cim. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.13. 12:11:44

eddig sem játszottunk rosszul, csak a csapatnak 5 éve nincs csatára. egy a diagne se emlékeztet focistára, csetlik-botlik, esik-kel, minden labda 10 méterre pattan tőle, de azért minden meccsen ver egy gólt. tiszta suarez :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.13. 11:58:37

visca el barca írta:de nagy a csend :mrgreen:

tegnap azért barca töketlenkedése mellé csak jutott egy kis öröm. okos, fegyelmezett játékkal hoztuk el a 3 pontot a grupiból. idénre ha már csak ennyi jutott is megérte. a szurkolás meg olyan volt mint azt elvártam, szinte csak minket lehetett hallani.

NB3tól lefelé követem csak a magyar focit, feljebb csak átfutom eredményeket, tabellára kéthavonta ránézek.
De mindig öröm ha a fradikát fújatják,pláne otthon, pláne ha a Dózsa.

Persze toronymagasan nyerik meg a bajnokságot, de nem baj ha néha helyre vannak rakva.
UTE meg meglepetés nekem,most nézem másodikak a tabellán, maradjanak is ott.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.13. 11:00:45

de nagy a csend :mrgreen:

tegnap azért barca töketlenkedése mellé csak jutott egy kis öröm. okos, fegyelmezett játékkal hoztuk el a 3 pontot a grupiból. idénre ha már csak ennyi jutott is megérte. a szurkolás meg olyan volt mint azt elvártam, szinte csak minket lehetett hallani.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.28. 21:01:09

Radónak biztos nem tetszett, hogy múltkor Priskin nagy gólt lőtt. Ez mégis csak a Fradi pálya, itt fradistáé kell legyen a legnagyobb gól. :D
Szedd ki

MTK kisiklás megbocsátva. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése