La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.27. 21:43:24

Azt se szabad elfeledni, hogy nem mindegy hány pontot szerzünk hányadikok leszünk a végén. Nyilván ez kisebb súllyal dönti el a kiemelést a BL-ben, de ez is számít. Hozzáteszem én is az Atleticot tartom az idei év legkiegyensúlyozottabb csapatának, s meg is érdemelnék a győzelmet, de olyat hogy nekik szurkoljak egy Barca-Atletico meccsen azt azért nem.

Vásárlás dolog azért elég mókás, mikor épp arról vitázik a fél fórum, hogy hány és hány ember kéne jöjjön, meg kiért mennyit adjunk.....Egyik kutya másik eb esete, az hogy Real vagy más mennyit költ emberre, mi is ezt csináltuk és fogjuk is majd a jövőben, nem lesz mindig Messi-Xavi-Iniesta a B-ből. Viszont a pénzt okosan is lehet költeni, ebben van igazság, hogy olykor feleslegesen igazol akár a City akár más, sajnos mi se vagyunk restek kifizetni olyan összeget, ami arányaiban totál értelmetlen. De ki tudja mit hoz a jövő, múltban is mentek ám rendesen a pénzek, Overmarsokra, Christanvalokra, Patrick Andersonokra......
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.27. 21:27:54

LG írta:
bence-barca írta:Ebben a témában leginkább az érdekel, h vajon az edző és játékosok mit gondolnának erről a helyzetről. Úgy mondva átengednék az Atmának vagy bíznának abban, h a Real botlik? :-k Mert gondolom ők is egy Atma sikernek örülnének inkább, mint egy Realnak.
Szerintem amíg van matematikai esély, addig nem adják fel. Viszont ha az utolsó meccsre már nem marad az sem, de az Atleticonak győzelem kell, akkor leadjuk a meccset. Az utóbbi években azért eléggé elmérgesedett a két klub közötti viszony, a játékosok nyilatkozataiból is ez jön le. Ezek után kizártnak tartom, hogy mi tegyük bajnokká a Realt.
Ebbe az a legdurvább, hogy itt írjuk, hogy na majd meglátjuk, közbe meg kb esélyünk sincs ellenük :mrgreen: :( :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.27. 21:24:32

bence-barca írta:Ebben a témában leginkább az érdekel, h vajon az edző és játékosok mit gondolnának erről a helyzetről. Úgy mondva átengednék az Atmának vagy bíznának abban, h a Real botlik? :-k Mert gondolom ők is egy Atma sikernek örülnének inkább, mint egy Realnak.
Szerintem amíg van matematikai esély, addig nem adják fel. Viszont ha az utolsó meccsre már nem marad az sem, de az Atleticonak győzelem kell, akkor leadjuk a meccset. Az utóbbi években azért eléggé elmérgesedett a két klub közötti viszony, a játékosok nyilatkozataiból is ez jön le. Ezek után kizártnak tartom, hogy mi tegyük bajnokká a Realt.
crixus
Entrenador del Barça

2014.04.27. 21:21:38

Bob_Marley írta:Ezzel én is így vagyok, hogy bármi legyen Barca-nak fogok szurkolni, nem egy másik csapat ellen. Főleg ha bármilyen matematikai esélyünk lesz a bajnoki címre.
Én csak abban az egyetlen egy esetben szurkolok majd a Barca-nak, ha a győzelmünkkel biztosan bajnokok lehetünk. Idén tavasszal amúgy is nehezemre esik ennek a csapatnak szurkolni. Nem az FC Barcelona-nak, hanem azoknak a játékosoknak, akik a jelenlegi keret nagy részét kiteszik. Számomra az szégyen és gyalázat, hogy olyan ellenfelek ellen bukjuk a bajnokságot, mint a Levante, Granada és Valladolid. És akkor csak a legkisebbekről beszéltem. Ez pusztán akarat kérdése lett volna, ami nem volt meg a csapatban (nagy részében) egy töketlen edzővel a kispadon. Nincs ebben az idei csapatban egy fikarcnyi akaraterő sem. A másik dolog pedig, hogy az Atletico szinte emberfelettit teljesít idén. Hiába pokrócok sokszor, az rettentő szimpatikus ahogy hajtanak minden meccsen. És nem mellesleg jó látni, hogy nem egy milliárdokat költő csapat "vásárol" magának még egy kupát, ahogy az Madrid "másik felében" szokás. Ki nem állhatom az olyan gusztustalan játékospolitikával rendelkező csapatokat, mint a Real, City, Chelsea vagy a PSG. De a Bayern is hasonló tészta, csak nekik most Pep és az ő futballfilozófiája miatt kicsivel jobban tudok szorítani. A futballnak normális esetben az építkezésről kellene szólnia és nem a pénzszórásról... de ez a világ nem normális... csak épp másik nincs :lol:
De egy szónak is száz a vége: ha már nem tud a Barca, akkor hajrá Atletico.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.27. 21:13:57

Ebben a témában leginkább az érdekel, h vajon az edző és játékosok mit gondolnának erről a helyzetről. Úgy mondva átengednék az Atmának vagy bíznának abban, h a Real botlik? :-k Mert gondolom ők is egy Atma sikernek örülnének inkább, mint egy Realnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.27. 20:58:17

Ezzel én is így vagyok, hogy bármi legyen Barca-nak fogok szurkolni, nem egy másik csapat ellen. Főleg ha bármilyen matematikai esélyünk lesz a bajnoki címre.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.27. 20:51:55

Leon írta:Ha az uccsó meccsen dőlne el akkor az,hogy az ATM vagy a Real lesz-e a bajnok akkor természetesen a Barca ellen szurkolok. :oops:
Én akkor is a mieinknek fogok szurkolni. Saját csapatom ellen sosem tudnék szorítani. Végeredményben teljesen mindegy, mert gólt sem tudunk rúgni nekik, akkor meg hogy tudnánk őket legyőzni! :roll:
Leon
Director del Fútbol

2014.04.27. 19:51:24

Ha az uccsó meccsen dőlne el akkor az,hogy az ATM vagy a Real lesz-e a bajnok akkor természetesen a Barca ellen szurkolok. :oops:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.27. 19:47:38

Egyértelmű,h Atmának örülnék. Sajnos azt se hiszem,h botlana a Real (így nekünk édes mind1,h legyőznénk az Atmát, ne is tegyük ha azzal a Real lenne a bajnok), viszont azt sem,h Mi hoznánk az összes meccset, szóval nagyon remélem,h nem kell gondolkodni,és az Atma megnyeri az összes meccset a Nou Campig,így akár meg is verhetjük őket, a Real tuti nem lesz bajnok.

Nem látok arra esélyt,h mi hozzuk az összes meccset, a Real meg nem. Mi ezt Granadában bebuktuk, Simeonéék megérdemlik,és nyerjék is meg. (persze ha lenne bármi esélyünk utolsó fordulóban,akkor édesmind1,h megérdemelnék,nyernünk kell :D)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.04.27. 19:37:42

]
zola8787 írta: Tudom, hogy gáz hozzáállás, de a Real úgy se fog botlani és ha nem megy a 37. fordulóban az AM, akkor én a Barca ellen fogok drukkolni az utolsóban...
Szégyen, nem szégyen, de ezzel én is így leszek
crixus
Entrenador del Barça

2014.04.27. 19:22:19

zola8787 írta: Tudom, hogy gáz hozzáállás, de a Real úgy se fog botlani és ha nem megy a 37. fordulóban az AM, akkor én a Barca ellen fogok drukkolni az utolsóban...
Szerintem nem gáz, én is annak szurkolok, hogy az Atletico húzza mostmár be a következő két meccsét és tét nélkül jöjjenek a Camp Nou-ba, ha pedig nem, akkor verjenek el minket újra és legyenek bajnokok. A Real Madrid 1000%, hogy megnyeri a hátralévő meccseit, a mi bajnokságunk pedig már úgyis elúszott Granadában és a mai meccsen is nagy valószínűséggel kikapunk. Mivel ez a balfék csapat már úgysem lesz bajnok, így hajrá Atletico!
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.27. 19:11:28

LG írta:
BarcafanTomee írta:Megérdemlik nagyon, csak nehogy úgy járjanak mint a Liverpool...egy meccs alatt úszhat minden, szóval várjunk még a bajnokavatással, meg azért veszélyesek ezek az 1-0-ák, bármikor jöhet egy potya és ott a baj.... de én szorítok nekik!
Igen, még nem elmehetnek nekik, de ma nagy lépést tettek. És nekik egy bukás is bele fér még akár. 3 meccsük van még, abból egy ellenünk, könnyen lehet, hogy addigra nekünk az már tét nélküli lesz. Ha nem, akkor érdekes helyzet alakulhat ki. Ha pl. az AM x-el egyet, a Real viszont hozza meccseit, akkor az utolsó fordulóban elvileg megvan az esélyünk az Atletico legyőzésével, de Realnak is buknia kéne. Kérdés, hogy akkor mit teszünk, mert ha megverjük őket, vagy akár csak döntetlent játszunk, könnyen lehet, hogy a Realt tesszük vele bajnokká. Viszont feltartott kézzel sem mehetünk ki, hisz azért az esély mégis megvan.
Tudom, hogy gáz hozzáállás, de a Real úgy se fog botlani és ha nem megy a 37. fordulóban az AM, akkor én a Barca ellen fogok drukkolni az utolsóban...
Capon
Llegenda del Barça

2014.04.27. 19:10:10

Én különösebb esélyt nem látok a bajnokság megnyerésére ezért merem remélni, hogy leadjuk az utolsó meccsünket nekik. Jó kis tartalékosan, sztárokat előre elküldve pihenni a VB-re stb stb állnánk ki ellenük.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.27. 19:06:26

BarcafanTomee írta:Megérdemlik nagyon, csak nehogy úgy járjanak mint a Liverpool...egy meccs alatt úszhat minden, szóval várjunk még a bajnokavatással, meg azért veszélyesek ezek az 1-0-ák, bármikor jöhet egy potya és ott a baj.... de én szorítok nekik!
Igen, még nem elmehetnek nekik, de ma nagy lépést tettek. És nekik egy bukás is bele fér még akár. 3 meccsük van még, abból egy ellenünk, könnyen lehet, hogy addigra nekünk az már tét nélküli lesz. Ha nem, akkor érdekes helyzet alakulhat ki. Ha pl. az AM x-el egyet, a Real viszont hozza meccseit, akkor az utolsó fordulóban elvileg megvan az esélyünk az Atletico legyőzésével, de Realnak is buknia kéne. Kérdés, hogy akkor mit teszünk, mert ha megverjük őket, vagy akár csak döntetlent játszunk, könnyen lehet, hogy a Realt tesszük vele bajnokká. Viszont feltartott kézzel sem mehetünk ki, hisz azért az esély mégis megvan.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.27. 18:56:20

Megérdemlik nagyon, csak nehogy úgy járjanak mint a Liverpool...egy meccs alatt úszhat minden, szóval várjunk még a bajnokavatással, meg azért veszélyesek ezek az 1-0-ák, bármikor jöhet egy potya és ott a baj.... de én szorítok nekik!
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.04.27. 18:53:36

Nagyon megerdemlik iden a matracosok ! Le a kalappal elottuk ! Jovore mi jovunk ismet ! Viszont legalabb madrid ocsmanyabbik fele iden sem er fel a csucsra ! Orom az uromben !
Alfa
Entrenador del Barça

2014.04.27. 18:44:34

ferninho írta:
Alfa írta:Csak én nem látok senkin fekete karszalagot a Valencia-atleticon ??????
mind a két csapatnak a mezének az ujja fekete, persze illett volna így is, mert nem az a lényeg, hogy lássák, hanem, hogy ott legyen, de gondolom ez is közrejátszott benne.
Akkor is felszokták rakni csak akkor nem ha full fekete a mezük mint nekünk a 3.szamú mezünk ( egyébként szerintem mi ma abban leszünk ) . Szerintem elég gusztustalan hogy nem vettek karszalagot mert pl a Bayernnél meg a másodedzőn is volt ( nyilván csak pep miatt de akkor is )
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ferninho
Madridista

2014.04.27. 18:38:14

Alfa írta:Csak én nem látok senkin fekete karszalagot a Valencia-atleticon ??????
mind a két csapatnak a mezének az ujja fekete, persze illett volna így is, mert nem az a lényeg, hogy lássák, hanem, hogy ott legyen, de gondolom ez is közrejátszott benne.
madridista
Alfa
Entrenador del Barça

2014.04.27. 17:43:24

Csak én nem látok senkin fekete karszalagot a Valencia-atleticon ??????
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.25. 12:16:10

Érdekes meccsek lesznek hétvégén:

Valencia - Atletico

Mindkét csapat visszavágót játszik majd hétközben, és nem állnak jól. Valencia 2-0-ra bukott Sevillában, szerintem ki is estek. De attól valószinű pihentetni fog Pizzi. Atletico szintén nem ért el jó eredményt, és Londonban, gólt esetleg gólokat kell lőnie. (hacsak nem mennek a tizikre, de az életveszély). A Valencia légüres térben mozog, szinte tét nélkül játszanak majd, de az AtMa számára a bajnokság a tét. Ha itt nyernek, már bekanyarodnak szinte a célegyenesbe.

Bilbao - Sevilla

Itt a BL a tét. 3 ponttal mennek a baszkok, de a Sevilla kirobbanó formában van. Sorban nyerik a meccseket a bajnokságban, EL-ben kiütötték a Portót, most pedig már fél lábbal a döntőben vannak a Valencia ellen. A Bilbao meg ugye híresen erős hazai pályán. Nagy harc lesz, igazi parázs, hajtós, izgalmas spanyol futball csatára számítok, sok góllal. (lehet ezért lesz kevés gól :mrgreen: )

A bent maradásért is lesz még harc. A Betis gyakorlatilag kiesett, de a Celtától lefelé még lesz harc a Granada (37), Osasuna (35), Elche (35), Valladolid (32), Getafe (32) és az Almeria (30) között. Granada úgy tűnt, hogy bent maradt mikor legyőztek minket, de sorra kapják, ki a meccseket szóval még ők is bajnak lehetnek.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.24. 18:22:19

Leon írta:
Ciki lesz akkor nekik sorfalat állni a bajnoki cím miatt a Camp Nouban!Visszakapjuk azt,hogy ők meg tavaly a Calderonban álltak nekünk! :mrgreen:
Én kiegyeznék vele, ha 2 fordulóval a vége előtt is olyan a felállás, mint most avagy mi csak 3. vagyunk, Realnak meg még megvan az esélye. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2014.04.20. 01:54:19

ugyan nem az első, hanem a másodosztály, de durva, amit leművelnek a csapatok.
tabella

konkrétan az éllovas és a sereghajtó között 25 pont a differencia, ez az első osztályban kb az atletico és 4. helyezett bilbao közötti különbség.
a még rájátszást érő hely és a kiesőzóna között (6. és 19. hely) pedig kemény 11 pont a különbség.

egyébként a depor ha holnap nyer, nagy valószínűséggel jön is vissza az első osztályba, ugyanis 7 fordulóval a vége előtt 9 pont előnye lenne a már biztos feljutást jelentő helyre.
nekik örülnék, egy jó depor mindig kell.

hatalmas harc lesz a feljutásért, 1-2 kivételtől eltekintve gyakorlatilag az összes csapat pályázik még az első 6 helyre, amely ugye a végén adja a két egyenes ágon + egy rájátszásban feljutó csapatot.

nem tudom, hogy van e idén ennél kiegyensúlyozottabb, izgalmasabb bajnokság.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.19. 09:58:34

bence-barca írta:Atma nyert, tovább robognak. Utolsó esélyek a pontvesztésre a kövi 2 valenciai túrájuk alkalmával lehet még leginkább. Először Valencia aztán Levante. De ha mindent nyernek, akkor utsó előtt i fordulóban bajnokok lesznek.
Ciki lesz akkor nekik sorfalat állni a bajnoki cím miatt a Camp Nouban!Visszakapjuk azt,hogy ők meg tavaly a Calderonban álltak nekünk! :mrgreen:
Barcaman1993 írta:Innentől már ne bukjanak egyet sem! Nyerjék meg az összes meccsüket, húzzák be a bajnokságot, és ha lehet, akkor a BL-t is! Nagyon megérdemelnék már.
Ha Real sem botlik akkor én is azt mondom! :D (Bár a Bl-t inkább nyerje a Bayern vagy a Chelsea :oops: )
De éljünk álom világban és tegyük fel,hogy mindkét madridi gárda x-el egyet,mi meg behúzzuk az összeset és miénk cím,úgy is megérdemelnénk! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.19. 09:16:37

MQuC írta:Ez a meccs is döcögős volt, van rá esély, hogy Valenciában pontot, esetleg pontokat is buknak.
Innentől már ne bukjanak egyet sem! Nyerjék meg az összes meccsüket, húzzák be a bajnokságot, és ha lehet, akkor a BL-t is! Nagyon megérdemelnék már.

Meg az se lenne utolsó dolog, ha Puyol az utolsó fordulóban búcsúzhatna egy ilyen csapat ellen, természetesen kezdőként.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.19. 08:51:46

Ez a meccs is döcögős volt, van rá esély, hogy Valenciában pontot, esetleg pontokat is buknak.
Kép
Válasz küldése