Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebbe az a legdurvább, hogy itt írjuk, hogy na majd meglátjuk, közbe meg kb esélyünk sincs ellenükLG írta:Szerintem amíg van matematikai esély, addig nem adják fel. Viszont ha az utolsó meccsre már nem marad az sem, de az Atleticonak győzelem kell, akkor leadjuk a meccset. Az utóbbi években azért eléggé elmérgesedett a két klub közötti viszony, a játékosok nyilatkozataiból is ez jön le. Ezek után kizártnak tartom, hogy mi tegyük bajnokká a Realt.bence-barca írta:Ebben a témában leginkább az érdekel, h vajon az edző és játékosok mit gondolnának erről a helyzetről. Úgy mondva átengednék az Atmának vagy bíznának abban, h a Real botlik?Mert gondolom ők is egy Atma sikernek örülnének inkább, mint egy Realnak.
Szerintem amíg van matematikai esély, addig nem adják fel. Viszont ha az utolsó meccsre már nem marad az sem, de az Atleticonak győzelem kell, akkor leadjuk a meccset. Az utóbbi években azért eléggé elmérgesedett a két klub közötti viszony, a játékosok nyilatkozataiból is ez jön le. Ezek után kizártnak tartom, hogy mi tegyük bajnokká a Realt.bence-barca írta:Ebben a témában leginkább az érdekel, h vajon az edző és játékosok mit gondolnának erről a helyzetről. Úgy mondva átengednék az Atmának vagy bíznának abban, h a Real botlik?Mert gondolom ők is egy Atma sikernek örülnének inkább, mint egy Realnak.
Én csak abban az egyetlen egy esetben szurkolok majd a Barca-nak, ha a győzelmünkkel biztosan bajnokok lehetünk. Idén tavasszal amúgy is nehezemre esik ennek a csapatnak szurkolni. Nem az FC Barcelona-nak, hanem azoknak a játékosoknak, akik a jelenlegi keret nagy részét kiteszik. Számomra az szégyen és gyalázat, hogy olyan ellenfelek ellen bukjuk a bajnokságot, mint a Levante, Granada és Valladolid. És akkor csak a legkisebbekről beszéltem. Ez pusztán akarat kérdése lett volna, ami nem volt meg a csapatban (nagy részében) egy töketlen edzővel a kispadon. Nincs ebben az idei csapatban egy fikarcnyi akaraterő sem. A másik dolog pedig, hogy az Atletico szinte emberfelettit teljesít idén. Hiába pokrócok sokszor, az rettentő szimpatikus ahogy hajtanak minden meccsen. És nem mellesleg jó látni, hogy nem egy milliárdokat költő csapat "vásárol" magának még egy kupát, ahogy az Madrid "másik felében" szokás. Ki nem állhatom az olyan gusztustalan játékospolitikával rendelkező csapatokat, mint a Real, City, Chelsea vagy a PSG. De a Bayern is hasonló tészta, csak nekik most Pep és az ő futballfilozófiája miatt kicsivel jobban tudok szorítani. A futballnak normális esetben az építkezésről kellene szólnia és nem a pénzszórásról... de ez a világ nem normális... csak épp másik nincsBob_Marley írta:Ezzel én is így vagyok, hogy bármi legyen Barca-nak fogok szurkolni, nem egy másik csapat ellen. Főleg ha bármilyen matematikai esélyünk lesz a bajnoki címre.
Én akkor is a mieinknek fogok szurkolni. Saját csapatom ellen sosem tudnék szorítani. Végeredményben teljesen mindegy, mert gólt sem tudunk rúgni nekik, akkor meg hogy tudnánk őket legyőzni!Leon írta:Ha az uccsó meccsen dőlne el akkor az,hogy az ATM vagy a Real lesz-e a bajnok akkor természetesen a Barca ellen szurkolok.
Szégyen, nem szégyen, de ezzel én is így leszekzola8787 írta: Tudom, hogy gáz hozzáállás, de a Real úgy se fog botlani és ha nem megy a 37. fordulóban az AM, akkor én a Barca ellen fogok drukkolni az utolsóban...
Szerintem nem gáz, én is annak szurkolok, hogy az Atletico húzza mostmár be a következő két meccsét és tét nélkül jöjjenek a Camp Nou-ba, ha pedig nem, akkor verjenek el minket újra és legyenek bajnokok. A Real Madrid 1000%, hogy megnyeri a hátralévő meccseit, a mi bajnokságunk pedig már úgyis elúszott Granadában és a mai meccsen is nagy valószínűséggel kikapunk. Mivel ez a balfék csapat már úgysem lesz bajnok, így hajrá Atletico!zola8787 írta: Tudom, hogy gáz hozzáállás, de a Real úgy se fog botlani és ha nem megy a 37. fordulóban az AM, akkor én a Barca ellen fogok drukkolni az utolsóban...
Tudom, hogy gáz hozzáállás, de a Real úgy se fog botlani és ha nem megy a 37. fordulóban az AM, akkor én a Barca ellen fogok drukkolni az utolsóban...LG írta:Igen, még nem elmehetnek nekik, de ma nagy lépést tettek. És nekik egy bukás is bele fér még akár. 3 meccsük van még, abból egy ellenünk, könnyen lehet, hogy addigra nekünk az már tét nélküli lesz. Ha nem, akkor érdekes helyzet alakulhat ki. Ha pl. az AM x-el egyet, a Real viszont hozza meccseit, akkor az utolsó fordulóban elvileg megvan az esélyünk az Atletico legyőzésével, de Realnak is buknia kéne. Kérdés, hogy akkor mit teszünk, mert ha megverjük őket, vagy akár csak döntetlent játszunk, könnyen lehet, hogy a Realt tesszük vele bajnokká. Viszont feltartott kézzel sem mehetünk ki, hisz azért az esély mégis megvan.BarcafanTomee írta:Megérdemlik nagyon, csak nehogy úgy járjanak mint a Liverpool...egy meccs alatt úszhat minden, szóval várjunk még a bajnokavatással, meg azért veszélyesek ezek az 1-0-ák, bármikor jöhet egy potya és ott a baj.... de én szorítok nekik!
Igen, még nem elmehetnek nekik, de ma nagy lépést tettek. És nekik egy bukás is bele fér még akár. 3 meccsük van még, abból egy ellenünk, könnyen lehet, hogy addigra nekünk az már tét nélküli lesz. Ha nem, akkor érdekes helyzet alakulhat ki. Ha pl. az AM x-el egyet, a Real viszont hozza meccseit, akkor az utolsó fordulóban elvileg megvan az esélyünk az Atletico legyőzésével, de Realnak is buknia kéne. Kérdés, hogy akkor mit teszünk, mert ha megverjük őket, vagy akár csak döntetlent játszunk, könnyen lehet, hogy a Realt tesszük vele bajnokká. Viszont feltartott kézzel sem mehetünk ki, hisz azért az esély mégis megvan.BarcafanTomee írta:Megérdemlik nagyon, csak nehogy úgy járjanak mint a Liverpool...egy meccs alatt úszhat minden, szóval várjunk még a bajnokavatással, meg azért veszélyesek ezek az 1-0-ák, bármikor jöhet egy potya és ott a baj.... de én szorítok nekik!
Akkor is felszokták rakni csak akkor nem ha full fekete a mezük mint nekünk a 3.szamú mezünk ( egyébként szerintem mi ma abban leszünk ) . Szerintem elég gusztustalan hogy nem vettek karszalagot mert pl a Bayernnél meg a másodedzőn is volt ( nyilván csak pep miatt de akkor is )ferninho írta:mind a két csapatnak a mezének az ujja fekete, persze illett volna így is, mert nem az a lényeg, hogy lássák, hanem, hogy ott legyen, de gondolom ez is közrejátszott benne.Alfa írta:Csak én nem látok senkin fekete karszalagot a Valencia-atleticon ??????
mind a két csapatnak a mezének az ujja fekete, persze illett volna így is, mert nem az a lényeg, hogy lássák, hanem, hogy ott legyen, de gondolom ez is közrejátszott benne.Alfa írta:Csak én nem látok senkin fekete karszalagot a Valencia-atleticon ??????
Én kiegyeznék vele, ha 2 fordulóval a vége előtt is olyan a felállás, mint most avagy mi csak 3. vagyunk, Realnak meg még megvan az esélye.Leon írta:
Ciki lesz akkor nekik sorfalat állni a bajnoki cím miatt a Camp Nouban!Visszakapjuk azt,hogy ők meg tavaly a Calderonban álltak nekünk!![]()
Ciki lesz akkor nekik sorfalat állni a bajnoki cím miatt a Camp Nouban!Visszakapjuk azt,hogy ők meg tavaly a Calderonban álltak nekünk!bence-barca írta:Atma nyert, tovább robognak. Utolsó esélyek a pontvesztésre a kövi 2 valenciai túrájuk alkalmával lehet még leginkább. Először Valencia aztán Levante. De ha mindent nyernek, akkor utsó előtt i fordulóban bajnokok lesznek.
Ha Real sem botlik akkor én is azt mondom!Barcaman1993 írta:Innentől már ne bukjanak egyet sem! Nyerjék meg az összes meccsüket, húzzák be a bajnokságot, és ha lehet, akkor a BL-t is! Nagyon megérdemelnék már.
Innentől már ne bukjanak egyet sem! Nyerjék meg az összes meccsüket, húzzák be a bajnokságot, és ha lehet, akkor a BL-t is! Nagyon megérdemelnék már.MQuC írta:Ez a meccs is döcögős volt, van rá esély, hogy Valenciában pontot, esetleg pontokat is buknak.