La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.30. 18:03:22

Na persze, kezdjünk el szurkolni az Atleticonak mindjárt... :lol:
"Nekem" kell a bajnoki cím, és azt hiszem, ha meglenne, nagyon tudnék örülni neki. Persze én is azt mondom, hogy ha nem mi, akkor az atletico, de ne ellenünk, mert akkor nem csak Boixos tévéje repül azon az estén-megy mellé az enyém is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.30. 17:43:13

http://www.marca.com/2014/03/30/multime ... 39847.html" target="_blank
FCB : 90
Real : 90
ATM : 88
8-)
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.03.30. 13:30:58

Mint Barcelona szurkoló engem csak az érdekel, hogy minél jobban szerepeljünk. Jelen pillanatban ez azt jelenti, hogy bajnoki címet akarok, kupagyőzelmet, plusz habként egy BL serleget is. Ebből az állásból biztosan idegbeteg leszek ha nem mi futunk be a végén ligában. Kupát hozni kell, ráadásul ez most ismét presztízskérdés. Nyilván a BL elszállás benne van a pakliban, nem is mozgat annyira mint a bajnokság. Azt hiszem annak idején Guardiola is valami ilyet válaszolt mikor kérdezték tőle melyik a fontosabb sorozat. Szóval két kupát AKAROK minimum!!!! :D

Visca el BARCA! :)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.03.30. 13:27:27

Varatrix írta:Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?

Erősödjenek meg minél jobban, tartsák a szintet, hihetetlen jó idén a liga.
Nem vagy egyedül ezzel, bár nyilván pezsgőt azért én nem bontanék a győzelmük esetén. Az viszont mindenképpen dícséretes, hogy eddig bírják a tempót, úgy meg különösen, ha figyelembe vesszük, hogy sokszor a két óriáshoz képest mennyivel nagyobb ellenszélben kellett játszaniuk. Sokan még mindig hajlamosak legyinteni rájuk, pedig iszonyatosan magas szinten fociznak. Én még a BL-ben sem merném leírni őket, pokolian nehéz lesz feltörni őket.
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.30. 13:10:31

Barcaman14 írta:Én is örülök, hogy idén beszállt egy harmadik fél is a versenyfutásba és elismerem a matracosok emberfeletti teljesítményét is, éppen ezért teljes szívből kívánom nekik, hogy szerezzék meg az ezüstérmet. :D Ez a bajnokság hosszú évek óta a legkiegyenlítettebb és ennek megfelelően az egyik legédesebb bajnoki cím is lenne, úgyhogy így vagy úgy, de nekünk kell behúzni a végén. Ez a legfontosabb idén, legalábbis számomra. Reméljük a másik két sorozatra is marad még energiánk emellett.

A következő fordulóban a Realnak nehéz dolga lesz, remélhetőleg ők egy kicsit leszakadnak.
Én nem örülnék az Atletico sikerének, mert Barca szurkolóként csakis a Barcelona győzelem az, aminek örülni tudnék. Az Atletico és a Real között az Atletico-t preferálom, de ez csak az ezüst - ebben tökéletesen egyetértünk. Nálam is a bajnokság a legfontosabb most, nem érdekel, ha kiesünk a BL-ből, csak a bajnokság legyen meg az év végén. A kupa is jó lenne, főleg ha a Real megint nem nyerne semmit. Ki is egyeznék azzal is, hogy kapja minden évben CR az aranylabdát és a Real ne nyerjen semmit. :mrgreen:
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.30. 13:09:05

okés, nyerjék meg ők, ha nem mi.
csak ne az uccsó fordulóban ellenünk dőljön el a bugi, mert akkor kénytelen, kelletlen, de lerúgom a tévét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.30. 12:53:30

Deus írta:
Varatrix írta:Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?

+1 :mrgreen:

Kajakra, én gondoltam már ezen, de nem mertem beírni, mert... na :lol:

Mikor is nyert ligát AtMa utoljára?... Nah, ezért! Kijárna már neki egy liga győzelem, amiért megtettek idáig... Cserében nyerjük meg mi a BL -t meg a Kupát, illetve legyünk 2.ak a ligában :D
Én is gondolkoztam már rajta és arra jutottam, hogy egy percig nem zavarna.
10 éve már, hogy a Valencia nyerni tudott, már épp itt az ideje, hogy valaki megint odaérjen a két nagy elé.
Mondjuk már az is előrelépés, hogy a 3. helyezett nem 20-25 pontos hátránnyal zár a 2hoz képest...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.30. 12:31:36

Én is örülök, hogy idén beszállt egy harmadik fél is a versenyfutásba és elismerem a matracosok emberfeletti teljesítményét is, éppen ezért teljes szívből kívánom nekik, hogy szerezzék meg az ezüstérmet. :D Ez a bajnokság hosszú évek óta a legkiegyenlítettebb és ennek megfelelően az egyik legédesebb bajnoki cím is lenne, úgyhogy így vagy úgy, de nekünk kell behúzni a végén. Ez a legfontosabb idén, legalábbis számomra. Reméljük a másik két sorozatra is marad még energiánk emellett.

A következő fordulóban a Realnak nehéz dolga lesz, remélhetőleg ők egy kicsit leszakadnak.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2014.03.30. 11:57:26

+1 :mrgreen:

Kajakra, én gondoltam már ezen, de nem mertem beírni, mert... na :lol:

Mikor is nyert ligát AtMa utoljára?... Nah, ezért! Kijárna már neki egy liga győzelem, amiért megtettek idáig... Cserében nyerjük meg mi a BL -t meg a Kupát, illetve legyünk 2.ak a ligában :D
KépKép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.30. 11:51:14

nagy egy kis összegzés.

1. atletico (76)
2. barcelona (75)
3. real (73)

hátralévő meccsek...

atletico : barcelona (i), villarreal (o), barcelona (o), getafe (i), elche (o), valencia (i), levante (i), malaga (o), barcelona (i)

barcelona : atletico (o), betis (o), atletico (i), granada (i), real (s), bilbao (o), villarreal (i), getafe (o), elche (i), atletico (o)

real : dortmund (o), sociedad (i), dortmund (i), almeria (o), barcelona (s), valladolid (i), osasuna (o), valencia (o), celta (i), espanyol (o)

sokat fog számítani, hogy kik mennek tovább a bl-ben.
a barca-atletico duóból ha mi, akkor nekik már csak a bajnokságra kell koncentrálni, míg nekünk (és a realnak) lesz még 2-2 komoly elődöntő, plusz a kupadöntő.
ha ők mennek tovább, akkor szerintem már biztosan nem fogják bírni a végét.
a real szerintem biztosan tovább megy, szóval nekik még tutinak tűnik a 2 bl elődöntő.

továbbá még az is sokat számít, hogy a papíron könnyebb meccsek (valladolidok, getafék, almeriák, osasunák, stb.) esetében mely csapatok lesznek azok, amelyek a kiesés elől fognak menekülni az utolsó fordulókban is.
azért az néha megnehezítheti az adott meccseket.

egyébként a real dolga tűnik a legkönnyebbnek.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.30. 11:43:55

Valahol egy perverz módon én is kiegyeznék vele. Jó, nyilván mi nyerjük meg, de azért szép kis fricska lenne a 2 nagy orra alá.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.03.30. 10:48:37

Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
noname
Llegenda del Barça

2014.03.30. 10:30:47

3 nagy közül egyedül az Atletico nyert a Bilbao otthonában. =D>

Az Atletico a BL miatt bukhatja el ezt a bajnokságot leginkább, sok lesz nekik 2 meccs ellenünk a rövid keretükkel, úgy, hogy a bajnokságban se hibázhatnak. Ha mégis hozzák a meccseket, az utolsó meccsen az esély 50-50 lesz.
Amúgy az az igazság, hogy az Atletico is megérdemelné annyira a bajnoki címet, mint mi. Egyedül a Real lóg ki a 3 nagyból-koncepció nélküli játék, a győzelmeket csak a keretüknek köszönhetik, a bajnokságban az Atletico és ellenünk összesen 1 pont.

A sorsolásokat elnézve az Atleticonak nehezebb a sorsolása a nehezebb vmivel.
A Fifa egy szégyen
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.30. 09:36:35

Úgy néz ki, hogy idén az Atletico lesz a legnagyobb rivális. 7 meccsből 2-őt kéne bukniuk, hogy a Real beelőzze őket. Azért erre már nem vennék mérget. Innentől tényleg minden meccset meg kell nyernünk, főleg az utolsót. Én már nem hiszek abban, hogy bárhol is hibáznak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.29. 22:59:24

Egyre komolyabban tartok az Atletico-tól. A mai meccsen arra számítottam, hogy legalább 2 pontot buknak, de nem így lett. Mondjuk tény, hogy lesznek kemény meccseik még, de ha kiütjük őket a BL-ből akkor nekik nem marad más, csak a bajnokság. Továbbá a két riválisuknak még lesz egy egymás elleni kupadöntő is, ami megint nem lesz egyszerű meccs. Tehát a bajnokság véghajrájára, az utolsó hat meccsre az Atletico teljesen rá tud elvileg majd koncentrálni, miközben a két rivális még 3 porondon küzd majd. Ez nem kis előny lehet ami a bajnoki versenyfutást illeti...
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.29. 22:53:50

Talán majd Valenciában buknak pontokat, a Valencia vagy a Levante otthonában.
Ha megnézzük, 1 gólokkal nyerik a meccseiket, de piszok nehéz nekik gólt rúgni.
Volt egy rövid periódus mikor a Real elporolta őket oda-vissza, meg elkapta őket az Almeira meg az Osasuna, de mindhárom csapatnak voltak ilyen rövidzárlataik, és rendezték ők is a sorokat.

De fontos lenne, hogy bukjanak pontokat az utolsó fordulóig, mi meg max pontot hozzunk. Kíméletlen lenne, ha utolsó fordulóban kéne nyerni. 18-as karika. És fene tudja mi lenne, de félnék tőlük.
Inkább legyünk bajnokok az utolsó forduló előtt :D De erre kevés esélyt látok.

Ja és a Real bármikor lehet nevető harmadik...mert most mindenki a Barca-Atletico kettőssel foglalkozik.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.03.29. 22:09:32

shutterisland írta:
Ráadásul a 2 óriással szemben megvan az a hatalmas előnyük, hogy semmiféle lélektani teher nincs rajtuk.
ez igaz még most, de ha majd az utolsó fordulóban előnnyel jönnek a nou camp-ba, lesz rajtuk teher, nem is kicsi.
gyakorlatilag a már félig zsebben lévő bajnoki címért fognak játszani, és már azért el fogják várni a szurkolóik, hogy meg is csinálják.
Én ezt nem így látom. Ha a Camp Nou dönt a bajnoki címről, jó eséllyel meg fogják csinálni. Ahogy tavaly képesek voltak a kupadöntőt megnyerni a Bernabeuban, erre is képesek lehetnek. Simeone láthatóan zseniálisan tudja fanatizálni a csapatot, mégis mesterien fel tudott építeni egy olyan taktikát, amivel totálisan meg tudja ölni az ellenfél játékát, miközben még éppen a sportszerűség határain belül marad. Pontosan ez az a harcmodor, ami a Barca-nak nagyon nem ízlik már hosszú évek óta (lásd Chelsea vagy Inter elleni BL-meccsek). A teher pedig sokkal inkább a Barca-t fogja nyomasztani. A hazai pálya, a hagyományok, a keretek közötti különbség és a korábbi évek statisztikái mind-mind mellettünk szólnak majd, miközben az Atleticonak már az is ajándék lesz, ha odáig kibírják.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.03.29. 22:02:13

Az tény, hogy hatalmas fegyvertény a San Mames-ben nyerni (bár a kupában már összejött nekik egyszer), de az is igaz, hogy ez a Bilbao elég hulladék lett így a szezon végére. Bár nem követem napi szinten a meccseiket, de eléggé fejetlenül bóklásztak a pályán, kevés tudatosságot láttam a mai játékukban. Lassú, körülményes támadásépítés, kevés mozgás, kevés megnyert párharc, pontatlan passzjáték. Ez persze lehet az Atletico érdeme is, de ez a Bilbao sajnos már nyomokban sem emlékeztet arra a zseniális csapatra amit még Bielsa EL-döntőbe vezetett. Igaz, akkor még a mainál is nagyobb verést kaptak a matracosoktól:)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.29. 21:57:19

Ráadásul a 2 óriással szemben megvan az a hatalmas előnyük, hogy semmiféle lélektani teher nincs rajtuk.
ez igaz még most, de ha majd az utolsó fordulóban előnnyel jönnek a nou camp-ba, lesz rajtuk teher, nem is kicsi.
gyakorlatilag a már félig zsebben lévő bajnoki címért fognak játszani, és már azért el fogják várni a szurkolóik, hogy meg is csinálják.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.03.29. 21:54:29

visca el barca írta:
shutterisland írta:nem ereszt le az a rohadt matrac.

annyi a "szerencsénk" hogy ha még egyszer remizünk, és ők netán végignyomják pontvesztés nélkül, még akkor is 3 ponton belül leszünk hozzájuk az utolsó fordulóban, szóval a kezünkben marad a sorsunk.
ha uccsó meccsen elég az x nekik, akkor meg is fogják csinálni. oriasi hentelés lesz a 0-0ért..
Ezzel egyetértek. Ha utolsó meccsre úgy fordulunk, hogy eredménykényszerben leszünk, borzasztóan nehéz 90 perc vár ránk. Elképesztően jól össze van rakva ez az Atletico, megkockáztatom, hogy a 3 esélyes közül a legegységesebbek jelenleg, fizikálisan elképesztően erősek és nagyon motiváltak. Ráadásul a 2 óriással szemben megvan az a hatalmas előnyük, hogy semmiféle lélektani teher nincs rajtuk.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.29. 21:39:19

shutterisland írta:nem ereszt le az a rohadt matrac.

annyi a "szerencsénk" hogy ha még egyszer remizünk, és ők netán végignyomják pontvesztés nélkül, még akkor is 3 ponton belül leszünk hozzájuk az utolsó fordulóban, szóval a kezünkben marad a sorsunk.
ha uccsó meccsen elég az x nekik, akkor meg is fogják csinálni. oriasi hentelés lesz a 0-0ért..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.29. 21:33:45

nem ereszt le az a rohadt matrac.

Leon
Director del Fútbol

2014.03.29. 20:07:45

6 perc után vezet a Bilbao az ATM ellen: 1-0! :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.03.24. 23:40:06

Nézem ezt az Almería - Sociedad meccset. 1-1-nél hazai gól, asszisztens int, les. Nincs idő visszajátszani, kapásból megy a kontra, gól, 1-2. Visszajátsszák, még egy méter kellett volna a leshez. Nem hiszem el, hogy egy 50 milliós országban nem lehet 80 olyan embert találni, aki nem vak de még csak nem is gyengén látó. Nem tudom hány meccset láttam az idei szezonból, de tuti hogy a 90%-ban volt valami oltári nagy hiba..
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.08. 14:45:24

Volt szerencsém tegnap éjjel felvételről megnézni.

Mocskosul motiváltak, Fabre meg Pedro is, amit futás néven műveltek, atya ég! Itt a felét futják. Életemben nem láttam még ilyen mély keretet, 25-30 full kezdőjátékos a saját topklubjában, itt meg harcolnak a helyért, mennek, mint a mérgezett egér. Tök mindegy, kihez nyúl az öreg. Centerrel, két szélsővel remélem hasonlítani fog a játék a 2008-as időkhöz. Hihetetlen, amit foci néven ott művelnek, istenkém, de messze vagyunk mi ettől...a finn meccshez is volt szerencsém. Costa is jó lesz szerintem, küzdött, mint disznó a jégen, messze a legjobb "spanyol" csatár jelenleg és érzi a többieket is.
Válasz küldése