Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagy egyedül ezzel, bár nyilván pezsgőt azért én nem bontanék a győzelmük esetén. Az viszont mindenképpen dícséretes, hogy eddig bírják a tempót, úgy meg különösen, ha figyelembe vesszük, hogy sokszor a két óriáshoz képest mennyivel nagyobb ellenszélben kellett játszaniuk. Sokan még mindig hajlamosak legyinteni rájuk, pedig iszonyatosan magas szinten fociznak. Én még a BL-ben sem merném leírni őket, pokolian nehéz lesz feltörni őket.Varatrix írta:Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?
Erősödjenek meg minél jobban, tartsák a szintet, hihetetlen jó idén a liga.
Én nem örülnék az Atletico sikerének, mert Barca szurkolóként csakis a Barcelona győzelem az, aminek örülni tudnék. Az Atletico és a Real között az Atletico-t preferálom, de ez csak az ezüst - ebben tökéletesen egyetértünk. Nálam is a bajnokság a legfontosabb most, nem érdekel, ha kiesünk a BL-ből, csak a bajnokság legyen meg az év végén. A kupa is jó lenne, főleg ha a Real megint nem nyerne semmit. Ki is egyeznék azzal is, hogy kapja minden évben CR az aranylabdát és a Real ne nyerjen semmit.Barcaman14 írta:Én is örülök, hogy idén beszállt egy harmadik fél is a versenyfutásba és elismerem a matracosok emberfeletti teljesítményét is, éppen ezért teljes szívből kívánom nekik, hogy szerezzék meg az ezüstérmet.Ez a bajnokság hosszú évek óta a legkiegyenlítettebb és ennek megfelelően az egyik legédesebb bajnoki cím is lenne, úgyhogy így vagy úgy, de nekünk kell behúzni a végén. Ez a legfontosabb idén, legalábbis számomra. Reméljük a másik két sorozatra is marad még energiánk emellett.
A következő fordulóban a Realnak nehéz dolga lesz, remélhetőleg ők egy kicsit leszakadnak.
Én is gondolkoztam már rajta és arra jutottam, hogy egy percig nem zavarna.Deus írta:+1Varatrix írta:Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?
Erősödjenek meg minél jobban, tartsák a szintet, hihetetlen jó idén a liga.![]()
Kajakra, én gondoltam már ezen, de nem mertem beírni, mert... na![]()
Mikor is nyert ligát AtMa utoljára?... Nah, ezért! Kijárna már neki egy liga győzelem, amiért megtettek idáig... Cserében nyerjük meg mi a BL -t meg a Kupát, illetve legyünk 2.ak a ligában
Varatrix írta:Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?
Valahol egy perverz módon én is kiegyeznék vele. Jó, nyilván mi nyerjük meg, de azért szép kis fricska lenne a 2 nagy orra alá.Varatrix írta:Kövezzetek meg, de egyedül vagyok úgy, hogy kicsit se bánnám ha az Atletico megnyerné a bajnokságot?
Én ezt nem így látom. Ha a Camp Nou dönt a bajnoki címről, jó eséllyel meg fogják csinálni. Ahogy tavaly képesek voltak a kupadöntőt megnyerni a Bernabeuban, erre is képesek lehetnek. Simeone láthatóan zseniálisan tudja fanatizálni a csapatot, mégis mesterien fel tudott építeni egy olyan taktikát, amivel totálisan meg tudja ölni az ellenfél játékát, miközben még éppen a sportszerűség határain belül marad. Pontosan ez az a harcmodor, ami a Barca-nak nagyon nem ízlik már hosszú évek óta (lásd Chelsea vagy Inter elleni BL-meccsek). A teher pedig sokkal inkább a Barca-t fogja nyomasztani. A hazai pálya, a hagyományok, a keretek közötti különbség és a korábbi évek statisztikái mind-mind mellettünk szólnak majd, miközben az Atleticonak már az is ajándék lesz, ha odáig kibírják.shutterisland írta:ez igaz még most, de ha majd az utolsó fordulóban előnnyel jönnek a nou camp-ba, lesz rajtuk teher, nem is kicsi.Ráadásul a 2 óriással szemben megvan az a hatalmas előnyük, hogy semmiféle lélektani teher nincs rajtuk.
gyakorlatilag a már félig zsebben lévő bajnoki címért fognak játszani, és már azért el fogják várni a szurkolóik, hogy meg is csinálják.
ez igaz még most, de ha majd az utolsó fordulóban előnnyel jönnek a nou camp-ba, lesz rajtuk teher, nem is kicsi.Ráadásul a 2 óriással szemben megvan az a hatalmas előnyük, hogy semmiféle lélektani teher nincs rajtuk.
Ezzel egyetértek. Ha utolsó meccsre úgy fordulunk, hogy eredménykényszerben leszünk, borzasztóan nehéz 90 perc vár ránk. Elképesztően jól össze van rakva ez az Atletico, megkockáztatom, hogy a 3 esélyes közül a legegységesebbek jelenleg, fizikálisan elképesztően erősek és nagyon motiváltak. Ráadásul a 2 óriással szemben megvan az a hatalmas előnyük, hogy semmiféle lélektani teher nincs rajtuk.visca el barca írta:ha uccsó meccsen elég az x nekik, akkor meg is fogják csinálni. oriasi hentelés lesz a 0-0ért..shutterisland írta:nem ereszt le az a rohadt matrac.
annyi a "szerencsénk" hogy ha még egyszer remizünk, és ők netán végignyomják pontvesztés nélkül, még akkor is 3 ponton belül leszünk hozzájuk az utolsó fordulóban, szóval a kezünkben marad a sorsunk.
ha uccsó meccsen elég az x nekik, akkor meg is fogják csinálni. oriasi hentelés lesz a 0-0ért..shutterisland írta:nem ereszt le az a rohadt matrac.
annyi a "szerencsénk" hogy ha még egyszer remizünk, és ők netán végignyomják pontvesztés nélkül, még akkor is 3 ponton belül leszünk hozzájuk az utolsó fordulóban, szóval a kezünkben marad a sorsunk.