Szégyen? Nem érdemeljük meg? Ti a Barcának szurkoltok egyáltalán?
Én megértem ,hogy elkeseredés van a csapat adott teljesítménye alapján,de kb ott tartunk hogy,ha az Atmát megverjük otthon és bajnokok leszünk ,akkor az lesz a végén a baj.
Amit a helyzetünkről gondolok,eddig nem fejtettem ki de már kikívánkozott:
Az eszébe sem jutott senkinek sem,hogy semmivel nem érdemli meg jobban a másik 2 csapat a bajnoki címet a TELJESÍTMÉNY( ne értsd.: szimpátia,keret minőség,keret érték)alapján ??. Már pedig ha valami számít akkor az a teljesítmény. Ősszel gálázott a csapat,a 4 rangadóból 2t nyertünk 1 X ,és még egy nagy meccs hátravan. A Realt oda vissza vertükyaz Atmánál pedig X eltünk ami nagyon is jó eredmény,jövő héten pedig jönnek a Nou Campba. Én sem dédelgetek álmokat ,de azért álljon már meg a menet. Játsszon bármilyen rosszul is a csapatom,döcögjön a játék akkor is csak teljes szívből drukkolok nekik ,hogy bajnokok legyenek !
Ebben a szezonban minden ellenünk dolgozott,a vezetőség,-Neymar abszurd leigazolása és fizetése ami szerintem ilyen formában fatális hiba volt -feldöntötte a csapat hierarchiáját. Elvesztettük a Capitanot,Messi az adóellenőrök zargatták nap mint nap....és a legrosszabb.... Tito,aki mindenki szívéhez közel állt, meghalt s itt hagyott minket.
AMI ROSSZ TÖRTÉNHET EGY CSAPATTAL ,AZ MEGTÖRTÉNT VELÜNK.
Perszeeeeeee a csapat hullámvölgybe van,de egyet felfoghatnátok végre...a mi hullámvölgyünk közepe vagy éppen az alja jelenleg azt jelenti,hogy nem vagyunk minden torna alapvető esélyesei ,valamint egy szintre kerültünk a többi csapattal. Ezt jó lenne ha az eszébe vésné mindenki és nem kergetne délibábokat. Nem a Pep korszakot éljük , az egyedi volt és kivételes.
A csapatnak vérfrissítésre van szüksége ,de ilyenkor hajlamosak vagytok átesni a ló túloldalára...legjobb példa erre ahogy, Alves újonnan is bemutatta ,hogy akarásban és profizmusban messze veri a többieket. És igen pálcát kell törni természetesen az év végén és sok játékost seggbe kéne rúgni , de én attól tartok hogy, nem jó emberek lesznek számon kérve, és a hozzáállásban jeleskedők (Alexis,Alves) lesznek kiebrudálva, míg a sztárocskák (Pique,Fabregas stb) pedig megkapják a sokadik esélyt.
Hatalmas félelmem ,hogy vezetőség meg majd kapva kap az alkalmon és sajnos politikus létük miatt ,a nép akaratának eleget téve és szájukat betömve hoznak 5-6 játékost amivel újabb nagy baklövést követhet el a klub ha nem figyel oda. Természetesen megvan az a 2-3 hely ahova igazolni kéne,de szerény véleményem szerint pl a sokak által áhított , Alexis és Pedro nem tartozik bele ebbe a csoportba.Ennek kapcsán már sokat érveltem,most nem tenném meg újra,aki megértette megértette ,aki nem nem. Neymar jelenléte sokkal bomlasztóbb a csapatra nézve (JELENLEG) mint az előbbi két delikvenssé.
Az utolsó dolog amire még megéri koptatni a billentyűzetet az Tata'. A vezetőség újabb elrontott döntése,hogy idehozzák nyáron ,teljesen saját döntés alapján,megadják a bizalmat neki majd elbocsájtják.
Meg sem tudom lassan számolni hányadik hibája ez ennek a társulatnak ami megbotránkoztatja a Més que un club filozófiáját,a csapat úgymond...hitvallását.. Nálunk sosem volt divat az ,hogy évente váltogatjuk az edzőinket...az a fővárosban trendi...főleg úgy ,hogy Martino tehet arról a legkevesebbet ,hogy a helyzet így áll. (Még Iniesta szerint is...ő pedig kicsit jobban ért a dologhoz mint itt bárki.)
Zárószóul,nagyon féltem a csapatot a szurkolóitól...de még jobban a vezetőségtől. Változások kellenek,de okosan kell csinálni és a terveknek muszáj hosszútávúaknak lenniük. Semmi sem megy egyik pillanatról a másikra...erőltetett fingnak mindig *** a vége