Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:addig amíg a kulcsjátékosok közül 1-2 ki nem esik hosszabb távra...S.Agüero írta:Atletico nincs rossz formában, most is eltettek egy hetest a Getafénak. Kíváncsi vagyok meddig bírják.
addig amíg a kulcsjátékosok közül 1-2 ki nem esik hosszabb távra...S.Agüero írta:Atletico nincs rossz formában, most is eltettek egy hetest a Getafénak. Kíváncsi vagyok meddig bírják.
Én nagyon remélem, hogy csak a szezon legvégén fognak leengedni. Egyrészt jót tenne a spanyol focinak, ha végre egy 3. tényező is lenne a bajnokságban, meg azért dagadna a májam, ha Madrid piros felével csatáznánk az első helyért, miközben a habfehérek megküzdenek a Villareallal.shutterisland írta:az atletico meccsein csak én vagyok sokszor tanácstalan ?
a, le kellene őket rázni, jó lenne, ha botlanának ők is.
b, amíg ők a másodikok, és a real, akit nagyobb ellenfélnek tartok a bajnoki címre, csak a harmadik, addig valamiért nyugodtabb vagyok.
no persze nagy kérdés, hogy mikor fog leengedni az atletico, és a tavalyi évhez hasonlóan idén is visszaesnek e majd, főleg a kettős terhelés okán.
Úgy látom nem teljesen ment át az irónia! Ez nem egy szakmai sorrend volt.Varatrix írta: A fent említett három név előtt van bőven formáját tekintve. Villa előtt egyértelmű. Negredo és Torres kiegészítő ember szint. Fabregast is szívesebben látom elöl a válogatottba mint őket. Szerintem Soldado jelenleg a legkomolyabb spanyol csatár. De jó lesz Costa is...
----------Busquets----------Alcantara írta:Sajnálom a spanyol szövetségi kapitányt. Nem elég, hogy ott van Villa, Torres, Negredo, ráadásul ez a Diego Costa gyerek a fejébe vette, hogy spanyol válogatott lesz. Ráadásul ilyen "semmilyen"
játékkal az ősz folyamán. Ma is kettőből kettőt "szerencsétlenkedett" össze.![]()
Van Európában egy szövetségi kapitány, akinek nincsenek ilyen komoly gondjai csatár ügyben!
Ne, ne nyerjen. Bár a második helyre odaérhetnek felőlem.Varatrix írta:Nyerjen bajnoki címet az Atma, Valencia stb...
A fent említett három név előtt van bőven formáját tekintve. Villa előtt egyértelmű. Negredo és Torres kiegészítő ember szint. Fabregast is szívesebben látom elöl a válogatottba mint őket. Szerintem Soldado jelenleg a legkomolyabb spanyol csatár. De jó lesz Costa is...Alcantara írta:Sajnálom a spanyol szövetségi kapitányt. Nem elég, hogy ott van Villa, Torres, Negredo, ráadásul ez a Diego Costa gyerek a fejébe vette, hogy spanyol válogatott lesz. Ráadásul ilyen "semmilyen"
játékkal az ősz folyamán. Ma is kettőből kettőt "szerencsétlenkedett" össze.![]()
Van Európában egy szövetségi kapitány, akinek nincsenek ilyen komoly gondjai csatár ügyben!
Ha hosszabb lenne a keret, tehát minőségi játékosok ülnének a padon még a bajnoki cím sem lenne totál abszurdum, de nincs pénzük, így mély keret sincs. Pedig a kezdő tizenegy marha jó. És mindig tudják pótolni a fiatalok a nagyokat.S.Agüero írta:Jól bírja az AtMa. Kíváncsi vagyok mikor pukkannak ki. Ha már az első helyezetthez képest 20 ponton belül lesznek, pozitívan csalódok bennük. Akár még egy második helyet is megcsíphetnek, majd meglátjuk.
Nem rossz. Talán pont tegnapi meccsünkön mondta a kommentátor, hogy Dani Alves 72 gólpasszt jegyez a Barcelonában és ebből 35-t Messinek adottGareth Tello írta:Érdekesség: Kokének eddig 6 gólpassza van ebben a szezonban a spanyol bajnokságban, ezek közül mindegyiket Diego Costának adta, sőt, a brazil utolsó 17 góljából 11-nél Koke jegyezte az asszisztot.