Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha rajtam múlna, így lenne :messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Az elsők továbbra is a spanyolok, őket követi Németország és Anglia. Negyedik Uruguay, Cr-ék az ötödikek, és az EB-második olaszok csak hatodikok...
az angoloknak reálisan nem sokszor kellett volna 10be lenniük az utóbbi időbenmessideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Az elsők továbbra is a spanyolok, őket követi Németország és Anglia. Negyedik Uruguay, Cr-ék az ötödikek, és az EB-második olaszok csak hatodikok...
Soha nem volt mérvadó. Most sincs másként. Anglia emberemlékezet óta nem tett le semmit az asztalra. Legalább a spanyolok első helye reális.messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
tisztában vagyok vele,hogy ez csak egy "álom" és nekem a kívánságom a videóbíró lenne. de amikor kivételesen leülök meccset nézni,el tudja venni a maradék kedvem is,ha valaki fetreng,szimulál,durvul és ha még szankció nélkül meg is ússza és ráhagyják,akkor lelövöm a tv-tMessiFan írta:Nem feltétlen arra gondoltam hogy minden esetet vizsgáljanak ki és büntessenek meg. Abban igazad van, hogy nem kell ezt nagyon komolyan venni, de mindig lesznek olyan tettek a pályán amiket megúszik az elkövető, és hiába látta a fél világ, nem kap érte semmit csak szapulják a szurkolók.
Szerencsére nincs annyira eldurvulva a futball, hogy szigorítani kelljen a szabályokat, de mindig lesznek büntetlenül elmaradt ítéletek.
nem a vesztes csapatnak kell rosszat tenni,hanem a játékost kell büntetni. ha már nincs videóbíró,akkor valahogy kell. kizárólag a játékosra nézve: ha nem játszhat a következő meccsen,az a játékosnak rossz,az előző ellenfélnek meg hót mindegy. de az ellenfél szemszögét nem is kell figyelembe venni,mert a szabályszegésben nem volt részük. a játékos volt a résztvevő,ő kell kapja a jussát. az elején biztosan lenne sírás és reklamálás,de ha már harmadszor marad le pepe a következő fordulóról,akkor negyedszer csak meggondolja magát. ezzel is védve a következő ellenfelet. ha sanchezt most nem szúrja le a szövetség vagy tito vagy az anyukája,akkor abból tanul? nem,legközelebb ugyan így megcsinálja. szóból és jelen esetben szankcionálásból ért az ember. ha kell,legyen videóbíró. ha kell,legyen 2-3 játékvezető,oldják meg. ezért kapja a pénzét az uefa. hogy vegye komolyan őket és a bírókat bármelyik 80as iq-val rendelkező játékos,ha a szabályokat nem tudják betartatni? a betörőt is elfogják,ha a videóval felvéve felismerik,pedig a helyszínen nem volt rendőr. erős példa,de a szabályokat be kell tartatni.Drigo írta: Meccsdöntő játékos utólagos eltiltása.
Eredmény marad?
Igen. - A vesztes csapat biztosan jobban érzi magát...
Nem. - Szerda - szombat ritmusban mikor játsszák újra? Lesz plusz 20 meccs a szezonban. Az kinek is használ?
Én abszolút ellene vagyok.MessiFan írta:Én is preferálom az utólagos büntetéseketdaffy írta:én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
pont ez a lényeg,akkor nem csinál ilyet. ez sem a pályára való,ahogy a durvaság sem. sőt,a szabálytalanság már a foci része volt a kezdetekben is,a színészkedés nem olyan régóta az. mindent szankcionálnék,ami szabálytalan. ha ettől nem lesz az aktuális aranylabdás a bl döntő résztvevője,akkor mindenki őt fogja hülyének nevezni,nem a bírót vagy a testületet,mert a szabályok ellen a játékos vétett. nem véletlenül vannak a szabályok,ahhoz hogy komolyan lehessen venni,be kell tartatni őket. sanchez nem vette komolyan,szharnak is rá. szomorúMessiFan írta:És ha ilyenek miatt kéne kihagynia egy fontos meccset egy sztárnak akkor mi van?daffy írta:én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Itt folytatom ha nem gond.daffy írta:én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell

Most olvastam én is. Hát igen, egy újabb klasszistól kell megválnunk!daffy írta:roberto carlos bejelentette visszavonulását. számomra ő volt A bal védő vagy hívjuk inkább bal oldalnak.
hihetetlen sprinteket vágott le,hihetetlen bombái voltak,amelyeknél a sorfalba úgy kellett betuszkolni az embereket és valami elképesztő comb és vádlimérettel rendelkezett
Real: 542 meccs, 77 gól... Nem semmi ez az ember. Jó pihenést neki!S.Agüero írta:Guti visszavonult!
alves 29 éves, azaz bőven nem az ifi kategória, igaz marcelo sem, de ő 24 éves csak. a kapitány valószínű úgy gondolkodik, hogy a 23 évnél idősebb az legyen mondjuk 24-25, ne pedig majdnem 30, vagy fölötte... az olimpiai csapat ne ronaldinhoból, meg kakából álljon!!!!! sztem jó döntés!!!kristop írta:azért ennek kicsit nézz utána, mert picit fail, mármint a juanos dolognak.K900 írta:Az a fura, hogy D.Alvést pl.kihagyja a keretből mert szerinte túlkoros, és eközben pedig a nála jóval öregebb Juant megbehívja kh-nak.Miközben rengeteg ember lenne arra posztra, akik azért fiatalabbak Juantól.Dani pedig a legjobb a posztján, 29-évesen is sztem neki kellene kezdenie.
a túlkorosokról pedig. három túlkoros lehet a keretben, marcelo, hulk és thiago silva lett a választása. thiago silva és hulk kábé biztos volt. az volt a kérdés hogy marcelo vagy dani alves, de alves sérülésből épült fel éppen (még csak most kapta meg az orvosi engedélyt, a brazil keret pedig már elég régóta készül együtt) és a jobbhátvéd poszton amúgy is jobbak az alternatívák. rafael és danilo, a másik oldalon marcelo után meg alex sandro jön csak.
szóval szerintem tök érthető választás, egyedül romulot nem tudom hova rakni egyenlőre, de oda nincs is nagyon alternatívája.