Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tisztában vagyok vele,hogy ez csak egy "álom" és nekem a kívánságom a videóbíró lenne. de amikor kivételesen leülök meccset nézni,el tudja venni a maradék kedvem is,ha valaki fetreng,szimulál,durvul és ha még szankció nélkül meg is ússza és ráhagyják,akkor lelövöm a tv-tMessiFan írta:Nem feltétlen arra gondoltam hogy minden esetet vizsgáljanak ki és büntessenek meg. Abban igazad van, hogy nem kell ezt nagyon komolyan venni, de mindig lesznek olyan tettek a pályán amiket megúszik az elkövető, és hiába látta a fél világ, nem kap érte semmit csak szapulják a szurkolók.
Szerencsére nincs annyira eldurvulva a futball, hogy szigorítani kelljen a szabályokat, de mindig lesznek büntetlenül elmaradt ítéletek.
nem a vesztes csapatnak kell rosszat tenni,hanem a játékost kell büntetni. ha már nincs videóbíró,akkor valahogy kell. kizárólag a játékosra nézve: ha nem játszhat a következő meccsen,az a játékosnak rossz,az előző ellenfélnek meg hót mindegy. de az ellenfél szemszögét nem is kell figyelembe venni,mert a szabályszegésben nem volt részük. a játékos volt a résztvevő,ő kell kapja a jussát. az elején biztosan lenne sírás és reklamálás,de ha már harmadszor marad le pepe a következő fordulóról,akkor negyedszer csak meggondolja magát. ezzel is védve a következő ellenfelet. ha sanchezt most nem szúrja le a szövetség vagy tito vagy az anyukája,akkor abból tanul? nem,legközelebb ugyan így megcsinálja. szóból és jelen esetben szankcionálásból ért az ember. ha kell,legyen videóbíró. ha kell,legyen 2-3 játékvezető,oldják meg. ezért kapja a pénzét az uefa. hogy vegye komolyan őket és a bírókat bármelyik 80as iq-val rendelkező játékos,ha a szabályokat nem tudják betartatni? a betörőt is elfogják,ha a videóval felvéve felismerik,pedig a helyszínen nem volt rendőr. erős példa,de a szabályokat be kell tartatni.Drigo írta: Meccsdöntő játékos utólagos eltiltása.
Eredmény marad?
Igen. - A vesztes csapat biztosan jobban érzi magát...
Nem. - Szerda - szombat ritmusban mikor játsszák újra? Lesz plusz 20 meccs a szezonban. Az kinek is használ?
Én abszolút ellene vagyok.MessiFan írta:Én is preferálom az utólagos büntetéseketdaffy írta:én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
pont ez a lényeg,akkor nem csinál ilyet. ez sem a pályára való,ahogy a durvaság sem. sőt,a szabálytalanság már a foci része volt a kezdetekben is,a színészkedés nem olyan régóta az. mindent szankcionálnék,ami szabálytalan. ha ettől nem lesz az aktuális aranylabdás a bl döntő résztvevője,akkor mindenki őt fogja hülyének nevezni,nem a bírót vagy a testületet,mert a szabályok ellen a játékos vétett. nem véletlenül vannak a szabályok,ahhoz hogy komolyan lehessen venni,be kell tartatni őket. sanchez nem vette komolyan,szharnak is rá. szomorúMessiFan írta:És ha ilyenek miatt kéne kihagynia egy fontos meccset egy sztárnak akkor mi van?daffy írta:én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Itt folytatom ha nem gond.daffy írta:én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Most olvastam én is. Hát igen, egy újabb klasszistól kell megválnunk!daffy írta:roberto carlos bejelentette visszavonulását. számomra ő volt A bal védő vagy hívjuk inkább bal oldalnak.
hihetetlen sprinteket vágott le,hihetetlen bombái voltak,amelyeknél a sorfalba úgy kellett betuszkolni az embereket és valami elképesztő comb és vádlimérettel rendelkezett
Real: 542 meccs, 77 gól... Nem semmi ez az ember. Jó pihenést neki!S.Agüero írta:Guti visszavonult!
alves 29 éves, azaz bőven nem az ifi kategória, igaz marcelo sem, de ő 24 éves csak. a kapitány valószínű úgy gondolkodik, hogy a 23 évnél idősebb az legyen mondjuk 24-25, ne pedig majdnem 30, vagy fölötte... az olimpiai csapat ne ronaldinhoból, meg kakából álljon!!!!! sztem jó döntés!!!kristop írta:azért ennek kicsit nézz utána, mert picit fail, mármint a juanos dolognak.K900 írta:Az a fura, hogy D.Alvést pl.kihagyja a keretből mert szerinte túlkoros, és eközben pedig a nála jóval öregebb Juant megbehívja kh-nak.Miközben rengeteg ember lenne arra posztra, akik azért fiatalabbak Juantól.Dani pedig a legjobb a posztján, 29-évesen is sztem neki kellene kezdenie.
a túlkorosokról pedig. három túlkoros lehet a keretben, marcelo, hulk és thiago silva lett a választása. thiago silva és hulk kábé biztos volt. az volt a kérdés hogy marcelo vagy dani alves, de alves sérülésből épült fel éppen (még csak most kapta meg az orvosi engedélyt, a brazil keret pedig már elég régóta készül együtt) és a jobbhátvéd poszton amúgy is jobbak az alternatívák. rafael és danilo, a másik oldalon marcelo után meg alex sandro jön csak.
szóval szerintem tök érthető választás, egyedül romulot nem tudom hova rakni egyenlőre, de oda nincs is nagyon alternatívája.
azért ennek kicsit nézz utána, mert picit fail, mármint a juanos dolognak.K900 írta:Az a fura, hogy D.Alvést pl.kihagyja a keretből mert szerinte túlkoros, és eközben pedig a nála jóval öregebb Juant megbehívja kh-nak.Miközben rengeteg ember lenne arra posztra, akik azért fiatalabbak Juantól.Dani pedig a legjobb a posztján, 29-évesen is sztem neki kellene kezdenie.
Sztem rengeteg kérdőjel van nála is.A keret összetételel én nem vagyok azért teljesmértékben elégedett.Az a fura, hogy D.Alvést pl.kihagyja a keretből mert szerinte túlkoros, és eközben pedig a nála jóval öregebb Juant megbehívja kh-nak.Miközben rengeteg ember lenne arra posztra, akik azért fiatalabbak Juantól.Dani pedig a legjobb a posztján, 29-évesen is sztem neki kellene kezdenie.daffy írta: eddig európában nem edzősködött tudtommal,pedig már 50 éves. ezért nem is tudom,hogy mit tud és mit nem. számomra eddig nem volt szem előtt. időt kell neki adni,de bízom benne,végül is otthon van,tudja mi kell a braziloknak.
megmondom őszintén,hogy nem tudom mi várható tőle. eddig európában nem edzősködött tudtommal,pedig már 50 éves. ezért nem is tudom,hogy mit tud és mit nem. számomra eddig nem volt szem előtt. időt kell neki adni,de bízom benne,végül is otthon van,tudja mi kell a braziloknak.K900 írta: Menezesről mit gondolsz???szerinted ő jó edző???szerintem lehetett volna más is sz.v kapitány helyette, mert számomra nem nagyon szimpi a fazon.