La Liga / Copa del Rey
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ez a Falcao gyerek jelenleg magasan a világ legjobb kilencese.
Kár, hogy nálunk már nincs ilyen poszt, mert szívesen elnézegetném itt.
Kár, hogy nálunk már nincs ilyen poszt, mert szívesen elnézegetném itt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
90. percben gólt lő Falcao és nyerik a meccset. Pedig már bíztam a pontvesztésben. A kolumbiai viszi a hátán a csapatot. Pedig jól játszottak a hazaiak. Egy pontot megérdemeltek volna.
...ebből a háromból de jó lett volna csak egy a Clássicón!!!! ott éppen ennyit hagyott ki!Gareth Tello írta:Ja, és Pedro már kettőt is vágott, ahogy reméltem, úgyhogy minden szép és jó.Pavel írta:Úgy látom, hogy a Barca könnyedén veri a fehéroroszokat.
És beszállt Ini is.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
köszönöm!miihii írta:TESSÉKcarlos1991 írta:valaki egy linket a tegnapi meccs összefoglalójáról legyen szíves dobni mert nem találom sehol
Viva Espana és Viva Barca.....
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Én a Németeket mondanám ugyebár ennek a spanyol generációnak ez lesz azgergo9 írta:Az a durva hogy 14-ben sem látom melyik csapat az aki képes lenne megállítani őket. Annak ellenére hogy bem sziporkáztak a vb-n sem az eb-n sem(döntőben hálaajóégnek digóék ellen igen) .
utolsó nagy dobása hisz Puyol 36,Xavi 34,Alonso 32,Villa 32 éves lesz és azér
t őket nem lesz egyszerű pótolni sőt már Ini és Torres is 30 éves lesz.Tehát
szerintem ezek a játékosok már csak azért is kifognak tenni magukért.
Amúgy én a Németeket utálom remélm nem nyernek semmit sem

nevetséges azért így is 2002:VB 2.hely 2006:VB 3.hely 2008:EB 2.hely 2010:VB 3.hely 2012:EB elődöntő kluboknál meg a Bayern két vesztett BL dön
tő (2010,2012),Leverkusen Bl 2. 2002
Tehát mindig ott voltak a tűz közelébe csak sose sikerült nyerni.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
-
- Az Év fórumozója 2013
Casillas saját rekordját döntötte meg, 727 perce nem kapott gólt a válogatottban. 2008-ban 708 perc után szakadt meg a sorozata.
A spanyol válogatott is újabb csúcsot ért el, már 24. vb- vagy Eb-selejtezőjét nyerte meg zsinórban.
Na az a nem semmi.
Meglepő módon vezetik is a csoportot Xaviék. (2. Franciaország, 3. Grúzia, 4. Finnország, 5. Fehéroroszország)
És következik kedden a franciák elleni rangadó.
A spanyol válogatott is újabb csúcsot ért el, már 24. vb- vagy Eb-selejtezőjét nyerte meg zsinórban.

Meglepő módon vezetik is a csoportot Xaviék. (2. Franciaország, 3. Grúzia, 4. Finnország, 5. Fehéroroszország)
És következik kedden a franciák elleni rangadó.

Gondolom "nem" sértődnének meg a habfehér csapattársak muhahaMichaaBee írta:Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...

-
- Barça B
- Kapcsolat:
valaki egy linket a tegnapi meccs összefoglalójáról legyen szíves dobni mert nem találom sehol
Viva Espana és Viva Barca.....
MichaaBee írta:Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...
Jó poén! De Villán kívül, ki a másik, aki nem saját nevelés???
Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.
A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Az Év fórumozója 2013
Ja, és Pedro már kettőt is vágott, ahogy reméltem, úgyhogy minden szép és jó.Pavel írta:Úgy látom, hogy a Barca könnyedén veri a fehéroroszokat.
És beszállt Ini is.

-
- Az Év fórumozója 2013
Fehéroroszország - Spanyolország
Casillas
Arbeloa, Ramos, Busquets, Jordi Alba
Xavi, Alonso, Cazorla
Silva, Fabregas, Pedro
Avagy a változatosság kedvéért öt barçás.
Végre egy "barçásabb" 4-3-3 két támadó középpályással, ezt már szeretem. Iniesta pihenhet egyet (bár inkább Xavinak kéne...), Santi meg bizonyíthatja, hogy van helye ebben a spanyol válogatottban.
És még Cesc is boldog lehet, hogy kedvenc posztján játszhat.
(A hazaiaknál amúgy kezd Hleb.)
Sima győzelmet várok, jó lenne, ha Pedro betalálna végre.
Casillas
Arbeloa, Ramos, Busquets, Jordi Alba
Xavi, Alonso, Cazorla
Silva, Fabregas, Pedro
Avagy a változatosság kedvéért öt barçás.
Végre egy "barçásabb" 4-3-3 két támadó középpályással, ezt már szeretem. Iniesta pihenhet egyet (bár inkább Xavinak kéne...), Santi meg bizonyíthatja, hogy van helye ebben a spanyol válogatottban.
És még Cesc is boldog lehet, hogy kedvenc posztján játszhat.
(A hazaiaknál amúgy kezd Hleb.)
Sima győzelmet várok, jó lenne, ha Pedro betalálna végre.
-
- Az Év fórumozója 2013
Minél tovább, annál jobb, a második hely nyilván elérhetetlen számukra, bár én lennék a legboldogabb, ha megelőznék a Madridot, miközben mi nyerjük a ligát. 
A harmadik hely sem biztos, van egy remek Málaga is, akivel szvsz nagyot fognak küzdeni a bronzért. Aztán persze lehet, hogy Savioláéknál kidurran a lufi, és simán lesz harmadik az AtMa.

A harmadik hely sem biztos, van egy remek Málaga is, akivel szvsz nagyot fognak küzdeni a bronzért. Aztán persze lehet, hogy Savioláéknál kidurran a lufi, és simán lesz harmadik az AtMa.
nem kell aggódni,tőlünk szinte mindenki annyi pontra lenne!S.Agüero írta:Szerintetek meddig tudja tartani a tempót a két naggyal az Atma?
Remélem legalább féltávig. 3 hely valószínűleg borítékolható nekik. Már ha "csak" 20-ra lesz év végén a 2.-tól, már fejlődés...![]()
![]()
le van nézve ez a bajnokság. meg kell nézni mennyire ütötte,s milyen játékkal a bl győztes angol csapatot az AtMA.
tartom azt hogy egy Valencia,AtMa,Sevilla fel venné a versenyt,egy spurs,pool, talán még az arsenal trióval,de meg tudná fingatni a nagyokat is.
Abi & Tito
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintetek meddig tudja tartani a tempót a két naggyal az Atma?
Remélem legalább féltávig. 3 hely valószínűleg borítékolható nekik. Már ha "csak" 20-ra lesz év végén a 2.-tól, már fejlődés...

Remélem legalább féltávig. 3 hely valószínűleg borítékolható nekik. Már ha "csak" 20-ra lesz év végén a 2.-tól, már fejlődés...

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Csak nehogy a végén még minket is beelőzzön... Viccet félretéve idén szerintem biztos dobogós lesz az ATMA.visca el barca írta:a matracosok milyen jol tartják magukatde röhögnék ha beelőznék a végén a realt
![]()
persze azért csaloka ez a 19 pont nekik, mert a malagát leszámítva erős csapattal nem igazán találkoztak még...

- visca el barca
- Presidente del Barça
a matracosok milyen jol tartják magukat
de röhögnék ha beelőznék a végén a realt
persze azért csaloka ez a 19 pont nekik, mert a malagát leszámítva erős csapattal nem igazán találkoztak még...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
azért (is) kellemes előny ez a 8 pont, mert most megnéztem a sorsolást, és kiszűrtem, hogy szinte minden csapattal úgy játszunk, hogy előtte 1-2 de max 3 meccsel a reallal játszanak.
szerintem valamilyen szinten ez is számít, még ha nem is igazán mérvadó.
szerintem valamilyen szinten ez is számít, még ha nem is igazán mérvadó.
Hat forduló telt el. Nagyjából semmi nem dőlt még el. Nem érdemes hosszútávon azt feltételezni, hogy a Malagával vagy az Atleticóval fogunk harcolni a bajnoki címért.maister6000cm3 írta:Én azt nem értem, hogy miért foglalkozik Tito is meg a csapat is még mindig a Madriddal (persze a meccs miatt, de 3 meccsel ezelőtt is így volt) holott ők 8 pontnyira vannak tőlünk, és közvetlen mögöttünk van két veretlen gárda, akik közül minimum az egyik idén szerintem dobogós lesz. Az ATMA képes lesz minket is megtréfálni, akár még a Camp Nouban is. Ráadásul Falcao vezeti a góllövő listát is... Én inkább látom őket riválisnak a bajnokságban mint a Madridot.
Sokkal valószínűbb, hogy ezek a csapatok egy idő után "kipukkadnak" és a BL-helyekért lesznek majd harcban a Valenciával. Illetve mi pedig a Reallal leszünk harcban a bajnoki címért. Ha most vasárnap nem kapunk ki tőlük, akkor az is elképzelhető, hogy végig tisztes távolból fognak követni minket, de az biztos, hogy ők lesznek az első számú veszélyforrás.

Your village called. Their idiot is missing.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Én azt nem értem, hogy miért foglalkozik Tito is meg a csapat is még mindig a Madriddal (persze a meccs miatt, de 3 meccsel ezelőtt is így volt) holott ők 8 pontnyira vannak tőlünk, és közvetlen mögöttünk van két veretlen gárda, akik közül minimum az egyik idén szerintem dobogós lesz. Az ATMA képes lesz minket is megtréfálni, akár még a Camp Nouban is. Ráadásul Falcao vezeti a góllövő listát is... Én inkább látom őket riválisnak a bajnokságban mint a Madridot.