Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért nem raktam csak be a kezdőmbe, mert kell egy szűrő is, de ha merész a szövetségi kapitány, akkor kiáll egy Thiago-Koke-Isco középpályával, vékápé nélkül.Varatrix írta:Koke!
Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác...
Komoly kis mérkőzések vannak kilátásban a már meglévő keretek (Spanyol, Holland, Német és Angol) tudatábanGareth Tello írta:Amúgy brutál kis csapat, nagyon szurkolok majd nekik, szerintem jó eséllyel indulnak a végső győzelemért.![]()
Így van! Szerintem is kezdőtagságra számíthat. Ő, Isco és a mi kis Thiagonk lesz a KP-n a motorVaratrix írta:Koke! Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác...
Gareth Tello írta:De Gea - Montoya, Bartra, Inigo Martínez, Muniesa - Thiago, Illaramendi, Isco - Muniaín, Rodrigo, Tello.
Deulofeu és Jesé még befért volna.salas9 írta:Kapusok: David de Gea (Manchester U.), Joel (Wigan), Diego Marino (Villareal)
Védők: Marc Bartra, Marc Muniesa, Martin Montoya (FC Barcelona), Daniel Carvajal (Leverkusen), Nacho (Real Madrid), Alberto Moreno (Sevilla), Inigo Martinez (Real Sociedad), Alvaro Gonzales (Real Zaragoza)
Középpályások: Thiago Alcantara (FC Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sarabia (Getafe), Camacho, Isco (Málaga), Illaramendi (Real Sociedad), Canales (Valencia)
Csatárok: Cristain Tello (FC Barcelona), Iker Muniain (Atletic Bilbao), Rodrigo (Benfica), Alvaro Vazquez (Getafe), Alvaro Morata (Real Madrid)
egy linkkel válaszoltam neked, pont dani is rábontott.Olyan amit a bajnoki címre bontottam!
milyen pezsgő ?Dantes írta:Gratulálok a csapatnak: nehéz idény végén megérdemelt bajnoki cím.... és az elmaradhatatlan pezsgő!
Csak 22. ?visca el barca írta:gratulálok szeretett csapatom 22. bajnoki címéhez!
De nem lehet majd pontegyenlőség akkor ha a Real x-el. Marad 7 pont előnyünk a Madrid pedig már csak maximum 6-ot szerezhet!S.Agüero írta:Miért jó, pontegyenlőségnél az egymás ellenit nézik, nem?visca el barca írta:ne parázzatok az 1-1 az még jó nekünk.