Jaj, emberek, miket nevetek én most

Elnézést kérek, tényleg, de ez hatalmas. Ahogy megláttam Felix flegma arcát, mintha a világon semmi, de semmi nem érdekelné, tudtam, hogy ki fogja hagyni. Egyszerűen annyira flegma ez a játékos, és nem hiszem el, hogy kétszer annyi játékidővel kétszer annyi gólt lőne, mert rengeteg off meccse volt, amikor észrevehetetlenül bóklászott a pályán, és akkor sem lőne gólt az ilyen meccseken, ha karácsonyig játszanák. Most is elszórakozott egy helyzetet a végén.
Amilyen unott, nemtörődöm arckifejezéssel állt oda, pontosan tudtam, hogy ki fogja hagyni. Menjen minél messzebb a Barcelonától, ez a véleményem.
Peter írta: ↑2024.07.05. 23:48:18
Az tetszett, ahogyan Koundé bevarrta.....nem a tötyörgős Lewa féle tizi volt....
Bizony, irgalom nélkül bevágta.
Koundé-ra az egész torna alatt büszkék lehetünk, nagyon stabil teljesítményt nyújt. Ahogy az egész francia válogatott nagyon stabil, öt meccs alatt egyetlen mezőnygólt sem kaptak, és sosem voltak még hátrányban. Egy ilyen csapatot azért nem könnyű megverni. A támadójátékuk nem sziporkázik, de nagyon stabilak. Koundé főleg. Most Salibáék néha bizonytalankodtak egy-egy felszabadításnál, még Tchouaméninek is volt sutább mozdulata, de Koundé eddig rendíthetetlen. Büszke lehet rá az egész egyesület, nagyon erős tornát fut.