Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk én éppen ezt a 25 perces német focit vártam, de a meccs elejétől.
Mbappé belőhette volna, hogy megspórolja nekünk a hosszabbítást, de teljesen súlytalan megint. És ő akar aranylabdás lenni.davi10 írta: ↑2024.07.05. 22:47:43Olyan indoklásokat olvasok, hogy a válla mögött volt a keze és függőleges helyzetben. De amúgy Füllkrug lesen volt előtte, szóval mindegy is.csababarca írta: ↑2024.07.05. 22:00:15Csak bő összefoglalót láttam, Kroos érthetetlen, hogy azt a belépőt hogy úszta meg lap nélkül, vagy hogy miért maradt el Cucurella kezezésénél 11-es.
Ebből a portugál - franciából meg azért nem esik olyan jól az extra 2x15, mint a német - spanyolból...
Én is bíztam benne, hogy lesz egy gól, hogy ne kelljen tovább nézni. Szomorú, hogy vmelyik érmet fog nyerni ezzel nézőkínzó biztonsági játékkal. Ennél már csak az lenne durvább, ha a portugálok behúznák a tornát, úgy, hogy gólt sem lőnének az egyenes kiesésben.
Olyan indoklásokat olvasok, hogy a válla mögött volt a keze és függőleges helyzetben. De amúgy Füllkrug lesen volt előtte, szóval mindegy is.csababarca írta: ↑2024.07.05. 22:00:15Csak bő összefoglalót láttam, Kroos érthetetlen, hogy azt a belépőt hogy úszta meg lap nélkül, vagy hogy miért maradt el Cucurella kezezésénél 11-es.
Az első részével egyetértek. De a spanyol vezető gól után már ők tördelték a játékot. De én is azt mondom, hogy nagyon gyenge játékvezetés volt a meccs tétjéhez viszonyítva.brazilfan írta: ↑2024.07.05. 22:30:48Körülbelül 15 sárga lap volt a spanyol-németen, ez rengeteg. A nagy részüket megspórolhatta volna a bíró, ha az elején megfogja a meccset. Nem fogta meg, a játékosok kedvükre rugdosódtak, és ez a játék széttördelésében érdekelt németeknek kedvezett.
Örülök, hogy kiestek.
Lehet nem lenne annyira gólerős, de megbontanák a védelmeket rendesen, eggyel kell többet lőni, mint az ellenfél.gránit írta: ↑2024.07.05. 20:53:05Sose búcsúzzon szebben Real Madrid-játékos![]()
Már az első félidőben le kellett volna zavarni a pályáról.
Yamal szépen osztogatta az asszisztokat, Morata csúnyán fölé vágta a nagy helyzetét. Ennek ellenére én nagyon gólszegénynek éreznék egy Williams-Lewandowski-Yamal-triót, Williams pedig ezen a meccsen sem győzött meg.
Ahogy Merino sem. Szerzett egy gólt, de mezőnyben teljesen észrevehetetlen volt, a németek durva mezőnyfölénybe kerültek a második félidő második felére. A spanyol cserék hatalmas színvonalesést hoztak játékban, ráadásul korán is jöttek, a spanyolok gyakorlatilag 25 percre elfelejtettek focizni. Jó, hogy a németek mindent is kihagytak, mert ezt simán lezárhatták volna.