Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Illetve tavaly Gerrard adta a legtöbb gólpasszt a PL-ben, 13-at. Fabregas-nak ez a szám már most összejött.roby122 írta:Fabregas a Londoni klub legjobbja. Már most van annyi gólpassza , mint amennyi tavaly volt nálunk.
hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.
Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.
A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.
Én is láttam, és azért Mata, Persie nyugodtan eldönthette volna, de a Spurs is a végén. Tipikus kapusok meccse volt.Petr írta:Tegnap néztem a Spurs-MU meccset, elég parázs meccs volt, mindkét csapat sokat köszönhet a kapusának. A MU jobban játszott, de gyakorlatilag nulla átütőerő volt mindkét csapat középpályáján, a meccs nagy része abból állt, hogy előrevágta a két csapat a labdát. A MU előfordult, hogy próbálta a középpályán megtartani, de a Spurs nulla volt, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy Eriksen hányszor volt játékban.
Végül 0-0 lett, Lloris nem semmi teljesítményt nyújtott, ha egy bizonyos Young lövés beakad az a forduló gólja lett volna. Így a forduló védéséről beszélhetünk.
https://www.youtube.com/watch?v=GTVNDFoNmHI
Mondjuk biztos nem véletlen elsők, lehet hogy én fogtam ki a jóval gyengébb meccseiket. A BL-ben én abban bízom, hogy két meccsen meg lehet majd fogni őket, ahogy tavaly az Atleti. Persze a Realnak nem kívánnám.Alcantara írta: Masszív, jó csapat jelenleg, szerintem a tavalyinál is erősebbek lesznek a BL-ben, Fabregasnak vannak kifejezetten jó meccsei és Costa nagyon él a PL-ben.
Ákos akkor te jól beleválasztottál a két meccsbe. Én az idén a Pool meccsek mellé, a tavalyi City meccsek helyett Chelsea bajnokikat választok. Így teljesen másképpen látom, mint te.hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A BL azért eléggé kiszámíthatatlan. Például a Chelsea akkor nyert, amikor elvileg a leglesajnáltabb csapatuk volt az utóbbi 10 évben. Persze volt bőven szerencséjük is, de ezért is olyan pokolian nehéz mondjuk kétszer egymás után nyerni...hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.
Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.
A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.
Bellerin közel sem akkora ászroby122 írta:Sanchez megint mit játszik , jó ég.
Bellerint meg ügyesen eladta a Barca utánpótlás 2011-ben. Nem rossz a srác , mondjuk annyira nem követem a meccseket , ezt most így 2-3 meccsből állapítottam meg. Cáfoljon rám valaki , ha rossz a srác , bár kétlem.
Ilyenkor olyan nevetséges ez az ember...Alcantara írta:Tegnap találgattuk itt a meccs után, hogy Mou mire/kire fogja a vereséget.
Úgy látszik még mindig tud újat mutatni ebben a műfajban!![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... it-2381119" target="_blank
Vagy akár Wenger és Diaby kapcsolatát.Leon írta:Ez a Heat map jellemzi az Arsenal idei formáját!![]()