Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.01. 17:25:45

Nem mondom, hogy nem lepett meg marhára, hogy itt már megint forduló van. Ez mire jó? Bár a Chelseat megnézem este, várhattak volna vele hétvégéig szerintem, még csak csütörtök, 2-3 naponta nem lehet meccset rendezni...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
PCsabi
aka Game90

2015.01.01. 17:15:33

Szczesny másnapos.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2014.12.31. 01:14:11

Merte nagyon gyenge volt most a WHU ellen is :(
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2014.12.30. 21:55:49

roby122 írta:Fabregas a Londoni klub legjobbja. Már most van annyi gólpassza , mint amennyi tavaly volt nálunk.
Illetve tavaly Gerrard adta a legtöbb gólpasszt a PL-ben, 13-at. Fabregas-nak ez a szám már most összejött.

Sánchez-nek meg több szerelése van (27), mint Mertesacker-nek (22).
:mrgreen:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.12.30. 07:31:05

A tegnapi Pool meccs összefoglalója.
https://www.youtube.com/watch?v=TXz7Hjz3FC8" target="_blank

A gólok többsége "szenzációs" kategória, de Lallana első gólja, szilveszteri műsorokba is bekerülhetne, vetélkedve a Pool 4. góljával. :mrgreen:
Pozitívum: Végre elkezdte törleszteni a vételárát ez a gyerek.
Remélhetőleg ezzel a "makker" meccsel végett ér a Pool vesszőfutása a PL-ben.
roby122
Entrenador del Barça

2014.12.29. 18:02:23

hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.

A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.

Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.

A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.

Szerintem pont rossz meccset néztél. Pont nem a tegnapi PL meccsek voltak a mérvadóak.
2 nap alatt 2 meccset lejátszani nem kis dolog , ráadásul Mou alig rotált , LvG pedig egyáltalán nem. Ha megnézed a City is X-elt , Arsenal hozta egyedül , de ők is nyögvenyelősen.
Múltkor meg ugye Cr sírt , hogy 3 nap volt csak felkészülni a következő meccsre , na ez itt a különbség , itt senki nem rinyál , mindenki teszi a dolgát.
Látszott Falcaon meg van Persien , hogy fásultak és fáradtak nagyon , igazából lehet mondani azt , hogy nem szabad erre fogni , de egyébként hiába klasszis játékosok , 2 nap alatt 2 meccs az sok.

Visszatérve a Chelsea-ra , Fabregas a Londoni klub legjobbja. Már most van annyi gólpassza , mint amennyi tavaly volt nálunk. Ez azért nem kis dolog , sőt még visszavontabb szerepkörben is van. Azt meg kijelenthető , hogy buszozó csapat ellen senki nem olyan hatékony , ezt láthatjuk a Barca és ugyanúgy a Real esetében is.

Off: Ez meg csak egy szerény vélemény , de szerintem pont a Chelsea az aki meg tudja fogni a Realt és a Bayernt , ha viszont nekik sem sikerül , akkor a Bl-ben Real-Bayern döntő lesz.
Barcáról jelenleg nem tudok mit mondani... Hiába voltunk jók a PsG ellen , ha utána a szokásos dolgainkat csináljuk...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.29. 12:21:41

Petr írta:Tegnap néztem a Spurs-MU meccset, elég parázs meccs volt, mindkét csapat sokat köszönhet a kapusának. A MU jobban játszott, de gyakorlatilag nulla átütőerő volt mindkét csapat középpályáján, a meccs nagy része abból állt, hogy előrevágta a két csapat a labdát. A MU előfordult, hogy próbálta a középpályán megtartani, de a Spurs nulla volt, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy Eriksen hányszor volt játékban.
Végül 0-0 lett, Lloris nem semmi teljesítményt nyújtott, ha egy bizonyos Young lövés beakad az a forduló gólja lett volna. Így a forduló védéséről beszélhetünk.
https://www.youtube.com/watch?v=GTVNDFoNmHI
Én is láttam, és azért Mata, Persie nyugodtan eldönthette volna, de a Spurs is a végén. Tipikus kapusok meccse volt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Petr
Entrenador del Barça

2014.12.29. 12:09:38

Tegnap néztem a Spurs-MU meccset, elég parázs meccs volt, mindkét csapat sokat köszönhet a kapusának. A MU jobban játszott, de gyakorlatilag nulla átütőerő volt mindkét csapat középpályáján, a meccs nagy része abból állt, hogy előrevágta a két csapat a labdát. A MU előfordult, hogy próbálta a középpályán megtartani, de a Spurs nulla volt, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy Eriksen hányszor volt játékban.
Végül 0-0 lett, Lloris nem semmi teljesítményt nyújtott, ha egy bizonyos Young lövés beakad az a forduló gólja lett volna. Így a forduló védéséről beszélhetünk.
https://www.youtube.com/watch?v=GTVNDFoNmHI
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.29. 12:06:43

Alcantara írta: Masszív, jó csapat jelenleg, szerintem a tavalyinál is erősebbek lesznek a BL-ben, Fabregasnak vannak kifejezetten jó meccsei és Costa nagyon él a PL-ben.
Mondjuk biztos nem véletlen elsők, lehet hogy én fogtam ki a jóval gyengébb meccseiket. A BL-ben én abban bízom, hogy két meccsen meg lehet majd fogni őket, ahogy tavaly az Atleti. Persze a Realnak nem kívánnám. :D

lui1698
Llegenda del Barça

2014.12.29. 09:53:51

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... dt-2384925" target="_blank

Toljad neki Zsozsó! =D>
Van aki még képes komolyan venni ezt a bohócot?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.12.29. 08:20:20

hank1ee írta:Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.
Ákos akkor te jól beleválasztottál a két meccsbe. Én az idén a Pool meccsek mellé, a tavalyi City meccsek helyett Chelsea bajnokikat választok. Így teljesen másképpen látom, mint te.
Masszív, jó csapat jelenleg, szerintem a tavalyinál is erősebbek lesznek a BL-ben, Fabregasnak vannak kifejezetten jó meccsei és Costa nagyon él a PL-ben. Nyáron azt gondoltam Costáról, hogy kifejezetten egyszezonos játékos, hát be kell vallanom nagyot tévedtem vele kapcsolatban. Hazard is egyre jobb évről évre, folyamatosan fejlődik.
A Chelsea-nek az lehet az egyetlen hátránya, hogy Jose nem nagyon szeret rotálni, kifulladásig nyomatja az álomkezdőjét. Az At. Madridnak tavaly majdnem bejött, neki nem biztos, hogy a PL/BL kombóban ez sikeres lesz.

A tegnapi meccsen is szinte felborult a pálya a második félidőben, de legalább Mou is megtapasztalta, milyen, ha buszoznak ellenük. Én a mostani gyengébb meccsüket a koncentráció hiányának tudom be, mert tulajdonképpen az utolsó momentumok nem sikerültek, játékban sokkal jobbak voltak. Kétnaponta pályára lépni iszonyatos azért, a Soton is teljesen elkészült az erejével, pedig amúgy viszonylag ötletes játékot nyomtak az első félidőben.

A meccs utáni Mou kirohanás a játékvezető ellen, viszont a szokásos szánalmas kategória.
Véleményem szerint nem volt tizenegyes, Fabre lába kereste a védő lábát, hogy el tudjon esni.
A Primera Divisionban befújják az ilyeneket, de ott is csak egy csapatnak.

A Tottenham edzője viszont jogosan rendezhetett volna kirohanást a MU meccs után, mert egy szöglet előtti szituációban, ahogyan Rooney két kézzel lebirkózta a fejelni készülő Tottenham játékost, azt a világon mindenhol megfújnák. Na, az volt igazán szánalmas játékvezetés.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.12.29. 06:44:30

A Chelsea 3 ponttal vezeti a tabellát félúton az előtt a City előtt, akiket nekünk elvileg simán verni kéne. Őket nem láttam, de ma szintén leikszeltek otthon a nem túl combos Burnley ellenében.

Ronald Koeman, a Szentek menedzsere egyébként érti a dolgát, volt Barcásként nem lepődnék meg, ha egyszer idekerülne edzőként. Taktikus, megfontolt, sőt helyenként kifejezetten tetszetős focit játszik a csapata, ebbe vastagon benne van az ő keze is.

A Chelseare visszatérve, a BL-ig elkanyarodva szerintem idén se lesznek ott a döntőben, annyira azért nem jók. Bayern, Real, Barca hármas az eddigiek alapján simán előrébb van.
A BL azért eléggé kiszámíthatatlan. Például a Chelsea akkor nyert, amikor elvileg a leglesajnáltabb csapatuk volt az utóbbi 10 évben. Persze volt bőven szerencséjük is, de ezért is olyan pokolian nehéz mondjuk kétszer egymás után nyerni...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.28. 18:19:33

Megnéztem ma a Southampton - Chelseat (1-1) és egyáltalán nem olyan jó alakulat ez a londoni, mint amilyennek mondják, persze biztos közrejátszik, hogy idén 2 meccsüket láttam és egyiken se nyertek. Lényeg a lényeg, ha egy masszívabb, okosabb csapattal találják szemben magukat elfogy a tudomány, és Hazard elkezdhet jobbra-balra húzogatni, hátha jutnak vele valahova. Fábregas se akkora ász, amekkorának a statok mutatják, ha éppen van mozgás és üres terület, szépen oda tudja adni a labdát, egyébként semmi extra, a többi játékos pedig jó tölteléknek, mostanában Costát is beleértve.

danianevem
Entrenador del Barça

2014.12.23. 15:50:29

Alakul a MU, de még mindig nem védő megy hozzájuk, hanem elvileg Strootman.

Nem tudom, hogy az FFP pontosan mi után büntet, de a Unitednak tavaly -75, idén meg eddig -150 millió eurós a transzferegyenlege, sőt ha leigazolják a hollandot, akkor lassan -200...

Talán az is megér egy misét, hogy Moyes irányítása alatt "szinte" senki nem érkezett (nyáron Fellaini, télen meg Mata), míg Van Gaal már a sokadik komoly nevet tudhatja majd a csapatában. Persze itt az is szerepet játszhatott, hogy a skótnak nincs nagy tekintélye a nemzetközi fociban.
PCsabi
aka Game90

2014.12.21. 22:50:51

Liverpool - Arsenal összefoglaló:

Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.19. 11:41:59

Bellerin még csak 19, szerintem bőven van benne potenciál.

Zseniális :mrgreen: :
KATT
A nap legjobb pillanata azonban az volt, amikor az egyik srácot megleptük, és a reakciója az volt, hogy: "Na, ne! Arsenal-játékosok? Őket nem is szeretem… Nem lehetne valakit a Liverpoolból?!"
Initom
Entrenador del Barça

2014.12.18. 13:51:33

roby122 írta:Sanchez megint mit játszik , jó ég. :D
Bellerint meg ügyesen eladta a Barca utánpótlás 2011-ben. Nem rossz a srác , mondjuk annyira nem követem a meccseket , ezt most így 2-3 meccsből állapítottam meg. Cáfoljon rám valaki , ha rossz a srác , bár kétlem.
Bellerin közel sem akkora ász :D

Én a Mun vagyok kicsit meglepődve. Van Gaal jól összekapta a vörös ördögöket,ellenben nekem az is fetűnt ,hogy idén meglehetősen gyengék a PL csapatok. Eddig az Arsenal-Everton-Pool-Spurs-Newcastle komolyan maga alatt teljesít. Ezt jól használta ki a Cselzi és a Mu is, a City pedig egyenlőre kakukktojás nekem...
Abi & Tito
roby122
Entrenador del Barça

2014.12.13. 19:50:40

Sanchez megint mit játszik , jó ég. :D
Bellerint meg ügyesen eladta a Barca utánpótlás 2011-ben. Nem rossz a srác , mondjuk annyira nem követem a meccseket , ezt most így 2-3 meccsből állapítottam meg. Cáfoljon rám valaki , ha rossz a srác , bár kétlem.
PCsabi
aka Game90

2014.12.13. 18:31:49

2016/2017-es szezontól kezdve pénteken is lesznek meccsek a PL-ben.

Arsenal vs Newcastle: Szczesny, Bellerin, Debuchy, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck, Giroud.
Subs: Martinez, Ajayi, Coquelin, Maitland-Niles, Campbell, Podolski, Sanogo.

Ez pedig a sérült/eltiltott kezdő:
Ospina - Chambers, Koscielny, Monreal - Rosicky, Arteta, Wilshere, Ramsey, Özil - Walcott, Gnabry.
PCsabi
aka Game90

2014.12.11. 17:02:42

Arsene Wenger sings "Let it Go" - Cesc Fabregas edition:
http://youtu.be/YJMr6nrl7c0" target="_blank
:lol:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.11. 11:31:43

Alcantara írta:Tegnap találgattuk itt a meccs után, hogy Mou mire/kire fogja a vereséget.

Úgy látszik még mindig tud újat mutatni ebben a műfajban! :lol:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... it-2381119" target="_blank
Ilyenkor olyan nevetséges ez az ember...

MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.11. 11:23:40

Mennyi a realitása Vidics visszahozatalának? Nem igazán látom értelmét, ha csak nem az, hogy év végén Vidics hosszabb, drágább szerződést szeretett volna, amit most adnának meg neki fánhál javaslatára.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.12.07. 08:04:11

Tegnap találgattuk itt a meccs után, hogy Mou mire/kire fogja a vereséget.

Úgy látszik még mindig tud újat mutatni ebben a műfajban! :lol:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... it-2381119" target="_blank
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.06. 20:46:54

Leon írta:Ez a Heat map jellemzi az Arsenal idei formáját! :mrgreen: :lol:
Vagy akár Wenger és Diaby kapcsolatát. :mrgreen:

Leon
Director del Fútbol

2014.12.06. 20:45:18

Ez a Heat map jellemzi az Arsenal idei formáját! :mrgreen: :lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Válasz küldése