Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
[/quote]roby122 írta:
Értem én , nem először fordul ilyen elő a futballtörténelemben , de szerintem attól ő még ezt nem érdemli meg.
Ha az ősi rivális Spursbe igazolt volna akkor még megérteném a szurkolókat.
Igazából teljesen mindegy , ha az MU-ba igazol akkor is ezt kapná.
Tavaszra kipukkadt, megmondták páran előre.Özil v Fabregas (Jan 11 - Apr 26):
Minutes played: 788 - 722
Total shots: 13 - 6
Assists: 4 - 2
Dribbles attempted: 35 - 9
Chances created: 29 - 18
Ezek szerint szerencse, hogy nem láttam a meccsetkanty írta:meccs maga dögunalom volt
Értem én , nem először fordul ilyen elő a futballtörténelemben , de szerintem attól ő még ezt nem érdemli meg.zola8787 írta: Vállalkozó vagy és Cesc a legjobb kőművesed. Szépen felmond nálad és átmegy egy külföldi nagyobb céghez, aztán amikor ott nem vált be, visszatér a te egyik legnagyobb riválisodhoz. Na kb ilyen ez.
Micsoda hasonlat.Vállalkozó vagy és Cesc a legjobb kőművesed. Szépen felmond nálad és átmegy egy külföldi nagyobb céghez, aztán amikor ott nem vált be, visszatér a te egyik legnagyobb riválisodhoz. Na kb ilyen ez.
Vállalkozó vagy és Cesc a legjobb kőművesed. Szépen felmond nálad és átmegy egy külföldi nagyobb céghez, aztán amikor ott nem vált be, visszatér a te egyik legnagyobb riválisodhoz. Na kb ilyen ez.roby122 írta:Kíváncsi voltam Fabregas fogadtatására az Emiratesban. Igazából kapott hideget - meleget is.
Mondjuk azt megértem , ha egy pénzéhes Nasrit vagy egy Adebayort kifütyülnek , de Fabregast miért kell?!
Amíg az Arsenalban játszott , panasz nem lehetett rá , hátán vitte a csapatot , elismerendő amit itt tett. Az , hogy a Barca utána Wengernek nem kellett , mert megvették Özilt , arról nem Cesc tehet. Inkább legyenek hálásak a szurkolok azért amit tett a csapatért , és gondoljanak vissza a szép időkre , nem mutogatni kéne egy olyan játékosnak akiért régen annyira odavoltak.
Amúgy meg nem volt valami jó meccs , Mou a célfutballjával megölte a játékot.
Remélem az Arsenal ott lesz a 2. helyen a végén.
Nasrival és Adebayorral nyilván nem lehet egy lapon említeni, de azért Cesc sem a klubhűség mintapéldája.roby122 írta:Kíváncsi voltam Fabregas fogadtatására az Emiratesban. Igazából kapott hideget - meleget is.
Mondjuk azt megértem , ha egy pénzéhes Nasrit vagy egy Adebayort kifütyülnek , de Fabregast miért kell?!
Ez nem ellened fog szólni, de inkább La Ligába jöjjön a gyerek mert Arsenálban feltérképezhetné az összes orvosi ágyat... ahogy a tendencia is mutatja arra felé.PCsabi írta:Léccci.
Arsenal are closing in on a deal for Raheem Sterling with a stunning Theo Walcott plus £20million swap transfer being talked up.
Igen, azóta láttam. Köszi a választvisca el barca írta: nem sok minden. az egyik whu-s elvitte mellette a labdát, aztán futás közben könyökkel odanyomott neki egyet. szándékosnak nem mondanám, nem az klasszikus nyújtott kézzel hátranyúlok és pofánverem eset volt. ráadásul tv-ből nem is tűnt olyan megabarbár kiütésnek, ehhez képest szerencsétlen spanyol nem igazán tudta hol van
szerk: most olvasom, hogy valszeg arccsont törés
nem sok minden. az egyik whu-s elvitte mellette a labdát, aztán futás közben könyökkel odanyomott neki egyet. szándékosnak nem mondanám, nem az klasszikus nyújtott kézzel hátranyúlok és pofánverem eset volt. ráadásul tv-ből nem is tűnt olyan megabarbár kiütésnek, ehhez képest szerencsétlen spanyol nem igazán tudta hol vanMR. TROMORT777 írta:Valaki látta esetleg, hogy mi történt Silvával a City meccsen? Már csak arra kapcsoltam oda, hogy ápolják és hordágyon viszik le, oxigén palackal az arcán. Elég csúnyának nézett ki. Elvileg 7-8 percig állt a játék.
Fábregas, a hős szerelmes...kanty írta:Talál az aláírásképedhez.És állítólag címert is csókolt..
Talál az aláírásképedhez.És állítólag címert is csókolt..
Ő Pellegrinivel van egy packban, ha az edző megy, akkor viszi őt is!visca el barca írta:ha jol tudom, demikélisszel most hosszabbítottak, kétlem h lecserélnék
A családi vagyont azért nem tenném fel arra, hogy maradnak.MQuCsabi írta:NAsri és Yaya szerintem semmiképp nem megy.