Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Illetve az M2!miihii írta:Bezony,20 perc múlva kezdenek és az Eurosport adja.socio66 írta:Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Nemsokára kezdenek Komanék Honduras ellen,figyeljünk oda rájuk!
Bezony,20 perc múlva kezdenek és az Eurosport adja.socio66 írta:Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Nemsokára kezdenek Komanék Honduras ellen,figyeljünk oda rájuk!
Nem volt csúnyaultrasur írta:Gera Zoli gólja a City ellen:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43792
Igen, akárcsak Németh az AEK-nál! Ő is 1 évre ment kölcsönbe!sjd írta: U20ra visszatérve, Simon kölcsönben van a Cordobánál?
Régóta jól megy már nekik, bár eredményt nem tudnék idézni, de kb. évente van egy ilyen hír a tv-bendanikaa10 írta: Nem mondjátok hogy van ilyen?![]()
![]()
Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért.
Az előbb ez volt az utolsó hír az RTL Klub híradójában!danikaa10 írta:Nem mondjátok hogy van ilyen?fcbarca0827 írta:Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk!![]()
![]()
Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért.
Nem mondjátok hogy van ilyen?fcbarca0827 írta:Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk!
Asszem tényleg nagyon le vagyok maradva!fcbarca0827 írta:Hú, de el vagy tévedve!ElBartimaeus írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt most miért kellett?! Sisa miért nem vitte tovább őket? Hasonló ahhoz, mint ami Rátgéberrel történt?! Vagy most mi van itt? Egy Európa bronz érmes csapatot mi a lókukiért kellett kicserélni??? Hogy esetleg jó legyen a csapat? Járt utat járatlanért miért kell elhagyni? Miért nincs ott Sisa, aki sztem elég jó szakember?Már vagy másfél éve nincs ott!
A helyét neki is hollandok vették át! Asszem az edzőjük neve: Mirco (vagy Vilco) van Buuren volt! De egy kalap ... volt ezért elküldték és Egervári vette át a helyét!
Amúgy, már Sisa Tbor elég régóta a Honvéd edzője, ez se tűnt fel?
A csapat!
Hú, de el vagy tévedve!ElBartimaeus írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt most miért kellett?! Sisa miért nem vitte tovább őket? Hasonló ahhoz, mint ami Rátgéberrel történt?! Vagy most mi van itt? Egy Európa bronz érmes csapatot mi a lókukiért kellett kicserélni??? Hogy esetleg jó legyen a csapat? Járt utat járatlanért miért kell elhagyni? Miért nincs ott Sisa, aki sztem elég jó szakember?
Bányász írta:Nézem ezt az U-20-as keretet és nagyon nem vagyok elégedett vele.![]()
Mert hát biztos jó focisták kerültek be a csapatba nem attól félek.De szerintem igazságtalanság,h szinte a teljes csapat kicserélődött(12 új ember van).Megérdemelték volna,h azok játszanak akik kijuttatták a csapatot.(meg a Sisa is megérdemelte volna,h Ő vezesse a srácokat)
Igazából reménykedhetünk,h Egervári jól összeteszi a csapatot de nehéz lesz.Azért ezeknek a srácoknak nagy erősségük volt,h régóta együtt fociznak.Most meg szinte új csapatot kell építeni...
Kíváncsian várom már a kezdést.(reméljük láthatjuk a srácokat valamelyik adón)
Fecooo írta:nem kaptunk ki 1 gólnál többel a nem kicsit nagyobb nevekből álló csapatoktól... ... a portugálok és a svédek szégyene, h ilyen játékot produkáltak...
Hamár erről a jóemberől, meg a nagy becsülettel tisztelt RTL klubbról teszel emlitést,akkor azt is nyugodtan ide lehet vennünk,hogy aki látta a magyar-portugál mecs utáni értékelést,az megfigyelhete hogy ez a mi nagy szakkértőnk Kovács Pistike azzal fejeztebe a saját értékelését hogy idézem:No nem baj,hát ez most nem jött össze.De matematikailag még van esélyünk a továbbjutásra,ezt azzal lehetne folytatni hogy majd kint megverjük a Portugálokat.csabimo írta:
Vicc az egész, az RTL KLUB meg hatalmas showmüsort csinál neki, ilyen Kovács koko pistákkal...
Küldj egy videót ahol fenomén sanyi lábbal csinál vmi említésre méltótLG írta:Ne haragudj, de ezek a mások is berúgták volna hszok nekem mindig is komolytalanok voltak. Nézd meg, még mindig jobb a játékunk Torghellével, mint nélküle. Az meg, h Németh meg Szalai klasszisokkal jobbak nálaÍgy van Albánia és Málta ellen Laughing Laughing ugyanmár hidd el ha más játszik akk és ott uanúgy befejeli mint ő egyszerűen alkalmatlan a válogatott mezre ez van Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad![]()
![]()
Tehetséges gyerekek, de egyelőre Sanyi sokkal, de sokkal többet tett le az asztalra.
Amugy én sem vagyok elégedett Sándorral, de egyelőre nincs nála jobb, bár Priskin talán ha több lehetőséget kapna...
Ne haragudj, de ezek a mások is berúgták volna hszok nekem mindig is komolytalanok voltak. Nézd meg, még mindig jobb a játékunk Torghellével, mint nélküle. Az meg, h Németh meg Szalai klasszisokkal jobbak nálaÍgy van Albánia és Málta ellen Laughing Laughing ugyanmár hidd el ha más játszik akk és ott uanúgy befejeli mint ő egyszerűen alkalmatlan a válogatott mezre ez van Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Így van Albánia és Málta ellenfcbarca0827 írta:Azonban a fejéért adtak 9-et!Mezner2 írta: A csatárkérdés számomra érthetetlen Torghelle h kerülhet egyáltalán válogatott közelbe![]()
aki ennyire nem tud labdát kezelni az nem való nemzeti csapatba és nem érdekel h mennyire hajt. Hajtásért nem adnak pontot.