Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2009.09.27. 22:04:11

Elég idegesnek tűnnek a fiúk.Sok a bizonytalanság ,pontatlanság,kapkodás.Csak nehogy túlgörcsöljék a meccet,mert ez a Honduras nem egy nagy cucc.Simán lehet ütni őket.Remélem ahogy múlik az idő,lehiggadnak a srácok és behúzzuk végül.
Hajrá magyarok!!!

Szerk.:
Na ezt nem kellett volna... :?
Egyúttal korrigálok:
Nem simán,de lehetne ütni őket :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2009.09.27. 21:28:30

De jó volt látni a fiúkat a himnusz alatt.
Hajrá fiúk,ez egy sokra hivatott társaság lehet,mutassátok meg magatokat!
szerk: két tizenegyes gyanús szitu volt,az egyiket megadhatta volna..!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.27. 21:13:05

miihii írta:
socio66 írta:Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Nemsokára kezdenek Komanék Honduras ellen,figyeljünk oda rájuk!
Bezony,20 perc múlva kezdenek és az Eurosport adja.
Illetve az M2! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
miihii
KHAL

2009.09.27. 21:10:24

socio66 írta:Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Bezony,20 perc múlva kezdenek és az Eurosport adja.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2009.09.27. 21:01:20

Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.09.24. 17:45:26

ultrasur írta:Gera Zoli gólja a City ellen:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43792
Nem volt csúnya 8) Külön öröm hogy a Citynek lőtte. :D Jó lenne ha visszatérne lassan a Birminghami formájához. Egy jó Gera Zoli már nagyon hiányzik a magyar légiós életből. És hát a válogatottban is nagy szükség lenne rá.Hajrá :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ultrasur
Madridista

2009.09.24. 17:35:10

Gera Zoli gólja a City ellen:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43792
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.15. 20:15:44

sjd írta: U20ra visszatérve, Simon kölcsönben van a Cordobánál?
Igen, akárcsak Németh az AEK-nál! Ő is 1 évre ment kölcsönbe! :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.15. 20:02:28

danikaa10 írta: Nem mondjátok hogy van ilyen? :lol: :-s :lol: Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért. :D
Régóta jól megy már nekik, bár eredményt nem tudnék idézni, de kb. évente van egy ilyen hír a tv-ben

U20ra visszatérve, Simon kölcsönben van a Cordobánál?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.15. 19:40:20

danikaa10 írta:
fcbarca0827 írta:Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk! 8)
Nem mondjátok hogy van ilyen? :lol: :-s :lol: Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért. :D
Az előbb ez volt az utolsó hír az RTL Klub híradójában! :wink: Hidd el, addig én sem hallottam róla... :lol: Egyébként a 3. helyért az USA-val játszottak 3:3-at és büntetőkkel kaptak ki, az első 2 helyezettet már nem mondták be, biztos túl lett volna az adásidőn... :mrgreen:
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.15. 19:01:52

fcbarca0827 írta:Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk! 8)
Nem mondjátok hogy van ilyen? :lol: :-s :lol: Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért. :D
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.15. 18:58:44

Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk! 8)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.14. 18:41:45

fcbarca0827 írta:
ElBartimaeus írta: :?: :?: :?: :shock: :x :evil:
Ezt most miért kellett?! Sisa miért nem vitte tovább őket? Hasonló ahhoz, mint ami Rátgéberrel történt?! Vagy most mi van itt? Egy Európa bronz érmes csapatot mi a lókukiért kellett kicserélni??? Hogy esetleg jó legyen a csapat? Járt utat járatlanért miért kell elhagyni? Miért nincs ott Sisa, aki sztem elég jó szakember?
Hú, de el vagy tévedve! :shock: Már vagy másfél éve nincs ott! :wink: A helyét neki is hollandok vették át! Asszem az edzőjük neve: Mirco (vagy Vilco) van Buuren volt! De egy kalap ... volt ezért elküldték és Egervári vette át a helyét! :wink: Amúgy, már Sisa Tbor elég régóta a Honvéd edzője, ez se tűnt fel? :P

A csapat!
Asszem tényleg nagyon le vagyok maradva! :lol: :lol: :oops: :oops: Én még arra emlékszem, hogy Eb-n ő volt kicsit több, mint egy éve, magyar focit meg nem nagyon nézek, ezért onnan sem kaphattam információt. ;) Azért akkor is gáz volt, ezt bevallom. :D

A linket kösz, az zavar, hogy a középpálya ennyire kicserélődött, de nem "félek" annyira, csak akkor is zavar... Még annyit szeretnék kérdezni, hogy Simon Ádám a fiatalabb? És ha igen (most ezt tartom nagyon valószínűnek :) ) akkor valaki tud róla valamit?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.14. 18:11:00

ElBartimaeus írta: :?: :?: :?: :shock: :x :evil:
Ezt most miért kellett?! Sisa miért nem vitte tovább őket? Hasonló ahhoz, mint ami Rátgéberrel történt?! Vagy most mi van itt? Egy Európa bronz érmes csapatot mi a lókukiért kellett kicserélni??? Hogy esetleg jó legyen a csapat? Járt utat járatlanért miért kell elhagyni? Miért nincs ott Sisa, aki sztem elég jó szakember?
Hú, de el vagy tévedve! :shock: Már vagy másfél éve nincs ott! :wink: A helyét neki is hollandok vették át! Asszem az edzőjük neve: Mirco (vagy Vilco) van Buuren volt! De egy kalap ... volt ezért elküldték és Egervári vette át a helyét! :wink: Amúgy, már Sisa Tbor elég régóta a Honvéd edzője, ez se tűnt fel? :P

A csapat!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.14. 18:04:07

Bányász írta:Nézem ezt az U-20-as keretet és nagyon nem vagyok elégedett vele. :? :)

Mert hát biztos jó focisták kerültek be a csapatba nem attól félek.De szerintem igazságtalanság,h szinte a teljes csapat kicserélődött(12 új ember van).Megérdemelték volna,h azok játszanak akik kijuttatták a csapatot.(meg a Sisa is megérdemelte volna,h Ő vezesse a srácokat)

Igazából reménykedhetünk,h Egervári jól összeteszi a csapatot de nehéz lesz.Azért ezeknek a srácoknak nagy erősségük volt,h régóta együtt fociznak.Most meg szinte új csapatot kell építeni...

Kíváncsian várom már a kezdést.(reméljük láthatjuk a srácokat valamelyik adón)
:?: :?: :?: :shock: :x :evil:

Bennem élt egy olyan remény, hogy egy erős csapatunk van, most meg megint csak kezdem azt érezni, hogy összeszokottság nélkül fognak futkorászni a pályán... Abban a csapatban milyen kivetnivalót látott az a szerencsétlen? (Ha ezek után jól fog teljesíteni a magyar U20-s válogatott, akkor előre is elnézést kérek, meg bevallom, hogy nagyot tévedtem!) Jól működött, erős volt, még a németek ellen is mi játszottunk jobban, csak gólt nem lőttünk. De emlékszem, hogy akkor egy éve kinéztem 5-6 (ha nem több) játékost, hogy velük lehet majd nagyon komolyan számolni. Köztük volt Gulácsi, Koman, Simon és Németh, meg még jó pár védő. Igazából el se hiszem, hogy nem tudták úgy otthagyni, úgy hagyni az egészet! :roll: ](*,)

(Bocs amiért így kezdtem a hsz-em)

Meg tudnád mondani, hogy most kikből áll a keret? Kösz. ;)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.14. 13:31:12

Nézem ezt az U-20-as keretet és nagyon nem vagyok elégedett vele. :? :)

Mert hát biztos jó focisták kerültek be a csapatba nem attól félek.De szerintem igazságtalanság,h szinte a teljes csapat kicserélődött(12 új ember van).Megérdemelték volna,h azok játszanak akik kijuttatták a csapatot.(meg a Sisa is megérdemelte volna,h Ő vezesse a srácokat)

Igazából reménykedhetünk,h Egervári jól összeteszi a csapatot de nehéz lesz.Azért ezeknek a srácoknak nagy erősségük volt,h régóta együtt fociznak.Most meg szinte új csapatot kell építeni...

Kíváncsian várom már a kezdést.(reméljük láthatjuk a srácokat valamelyik adón)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ab1daL
Director del Fútbol

2009.09.11. 21:03:26

Megszületett az ítélet Bodnár ügyében.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... t-1999664/
cps46
Entrenador del Barça

2009.09.11. 13:33:01

Egyelőre én csak annak tudok örülni, hogy többen is vannak olyanok, akik látják az előrelépést. Ez már jelentheti azt, hogy nem olyan rossz a helyzet, mint amennyire én gondolom. Az valóban pozitívum, hogy ezúttal a 2 leggyengébb ellenfél begyűjtöttük a 12 pontot, viszont ez nem garancia arra, hogy a következő selejtezősorozatban is véghez tudjuk ezt vinni.

A másik 12 pontból viszont van összesen 1. Hiába csak egy gólosok a vereségeink, erre még soha nem adtak pontot. Azt gondolom, hogy a legutóbbi két meccsből 0 pont a produkció alapján mindenképpen jogos, a svédek ellen kb a 0-5 lett volna a reális, a másikat meg hiába nyilatkozza le mindenki x-es meccsnek, a portugálok csak azért nem csináltak semmit, mert nekünk csak a védekezés volt fontos, de főleg azért, mert nem voltak rákényszerítve. Eleve nem értem, hogy miért kell hanyatt esnünk egy papíron jobb válogatottól. Pláne úgy, hogy ezen a 4 meccsen egyedül a múlt szombati svéd válogatott volt az, akik a játék minden elemében felénk tudtak kerekedni. Ha az első két selejtezőből 6 pontot hozunk, senkinek egy szava sem lehetett volna, mert ott a pályán bizonyítottunk. De most már meg sem akarjuk közelíteni azt a teljesítményt, és én ezt egyedül csak a Koeman-féle taktikára tudom fogni. Ráadásul azokon meccseken egy igen gyengén játszó Dzsudzsákunk volt, aki jelenleg a magyar foci első számú alakja.

A csatárokról (ha egyáltalán van csatár a pályán) annyit, hogy Sanyit egyáltalán nem bántanám, mert ő csak teszi dolgát, és a megszerzett pontjainkban elég nagy szerepe van, de ha itt tényleg hosszú távra akarunk tervezni, akkor bizony a fiatalokhoz kell nyúlni. Ha egy Ronaldo 24 évesen már 67-szeres válogatott, akkor nem értem, hogy nálunk miért csak kb ennyi idős korban kezdik számításba venni a játékosokat. Lehet, hogy eleinte 3-4 gólokkal kapnánk ki, de ha nekünk egy 0-1 már siker, és gyakorlatilag tudatosan játszunk erre, akkor én nagyon benéztem ezt a foci nevű dolgot, amit kb 15 éve igen nagy rendszerességgel követek. :?
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.11. 13:11:08

Fecooo írta:nem kaptunk ki 1 gólnál többel a nem kicsit nagyobb nevekből álló csapatoktól... ... a portugálok és a svédek szégyene, h ilyen játékot produkáltak...

Azt hiszem te magad írtad le a választ, hogy miért nem kaptunk ki 1 gólnál többel.
Jelenleg minden csapat ilyen focit játszik (a Barca kivételével), mi se vertük meg Máltát meg Albániát nagyon
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.09.11. 13:08:38

Kint voltam mindkét meccsen élőben, a hangulatra nem lehetett panasz egyik meccsen sem, a portugál meccsen kimondottan jó volt az atmoszféra, mégis úgy tűnt hogy az elején minket zavar a 42000 néző hazai pályán.

Amit nem tudok megérteni, az az, hogy miért nem játszatjuk a fiataljainkat (nem feltétlen a mostani 2 sorsdöntő meccsen kellett volna elkezdeni velük kísérletezni), de egy Málta ellen annyival gyengébbek lettünk volna Németh-el, Szalaival, Koman-nal? Nem hiszem. Vannak nagy jövő előtt álló fiataljaink, akiket viszont ha nem szoktatjuk össze és eleve a válogatott légkörhöz, akkor megint elmegy újabb és újabb selejtezőkör.

Torghelle Sanyiiit egy falábúnak tartom, viszont példamutató a küzdeni akarása és az alázata. Többet értünk pl. Hajnallal aki nagyszerű játékos, csak egy éve nem volt jó meccse címeres mezben? ugyanez igaz pl. Gerára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2009.09.11. 13:12:46-kor.
Zlatan Boy
Barça B

2009.09.11. 13:05:57

csabimo írta:
Vicc az egész, az RTL KLUB meg hatalmas showmüsort csinál neki, ilyen Kovács koko pistákkal...
Hamár erről a jóemberől, meg a nagy becsülettel tisztelt RTL klubbról teszel emlitést,akkor azt is nyugodtan ide lehet vennünk,hogy aki látta a magyar-portugál mecs utáni értékelést,az megfigyelhete hogy ez a mi nagy szakkértőnk Kovács Pistike azzal fejeztebe a saját értékelését hogy idézem:No nem baj,hát ez most nem jött össze.De matematikailag még van esélyünk a továbbjutásra,ezt azzal lehetne folytatni hogy majd kint megverjük a Portugálokat. :shock: :shock: :shock: Ezek után szerintem senkisem,csodálkozik azon hogy hálistennek ennek az embernek az ég-világon semmiköze nincs a futtbal világához. :) Mert azért már bocsássa meg a világ, de 1 ilyen játék után amit produkált a magyar csapat,szóval egy ilyen játék után azt mondani hogy majd kint külföldön van esélyünk egy ilyen kaliberű csapatot legyőzzni...áhh.Ez azért már durva sztem.:shock: De a legdurvább az egészben, az még is az hogy most is kiderült hogy mi csak szeretjük a focit é nem értünk hozzá kellőképpen.:oops: És ezt még sajnos az is tetézzi, hogy egy labdarúgó válogatott mérkőzést idézőjelben (hozzánem értő,más hivatást vagy sportot képviselő alakok)kommentálják illtv ellemzik.Ezek után sztem a médiáról meg már ne is beszéljünk...... :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zlatan Boy 2009.09.11. 13:10:14-kor.
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.11. 13:03:39

Mezner2
Entrenador del Barça

2009.09.11. 12:57:24

LG írta:
Így van Albánia és Málta ellen Laughing Laughing ugyanmár hidd el ha más játszik akk és ott uanúgy befejeli mint ő egyszerűen alkalmatlan a válogatott mezre ez van Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ne haragudj, de ezek a mások is berúgták volna hszok nekem mindig is komolytalanok voltak. Nézd meg, még mindig jobb a játékunk Torghellével, mint nélküle. Az meg, h Németh meg Szalai klasszisokkal jobbak nála :lol: :lol: :lol: Tehetséges gyerekek, de egyelőre Sanyi sokkal, de sokkal többet tett le az asztalra.
Amugy én sem vagyok elégedett Sándorral, de egyelőre nincs nála jobb, bár Priskin talán ha több lehetőséget kapna...
Küldj egy videót ahol fenomén sanyi lábbal csinál vmi említésre méltót :lol: :lol: Hiába lőtt 3 gólt az ügyetlensége miatt legalább uanannyit el is vett a csapattól :(
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.11. 12:52:25

Így van Albánia és Málta ellen Laughing Laughing ugyanmár hidd el ha más játszik akk és ott uanúgy befejeli mint ő egyszerűen alkalmatlan a válogatott mezre ez van Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ne haragudj, de ezek a mások is berúgták volna hszok nekem mindig is komolytalanok voltak. Nézd meg, még mindig jobb a játékunk Torghellével, mint nélküle. Az meg, h Németh meg Szalai klasszisokkal jobbak nála :lol: :lol: :lol: Tehetséges gyerekek, de egyelőre Sanyi sokkal, de sokkal többet tett le az asztalra.
Amugy én sem vagyok elégedett Sándorral, de egyelőre nincs nála jobb, bár Priskin talán ha több lehetőséget kapna...
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.09.11. 12:40:59

fcbarca0827 írta:
Mezner2 írta: A csatárkérdés számomra érthetetlen Torghelle h kerülhet egyáltalán válogatott közelbe :shock: :shock: aki ennyire nem tud labdát kezelni az nem való nemzeti csapatba és nem érdekel h mennyire hajt. Hajtásért nem adnak pontot.
Azonban a fejéért adtak 9-et! :wink:
Így van Albánia és Málta ellen :lol: :lol: ugyanmár hidd el ha más játszik akk és ott uanúgy befejeli mint ő egyszerűen alkalmatlan a válogatott mezre ez van :evil: :evil: :evil:
Válasz küldése