Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez valamivel jobban sikerült szerencsére.zola8787 írta:Tello a mai Tottanhem meccset megnézem, kapnak még 1 esélyt, az előző kettőn amit láttam, háááát...
Amúgy Dölöfu-val mizu? Mikor térhet vissza?
Nekem is elég nagy kacsának tűnik, Reus egyébként is Barcelonába igazol a nyáron.bence-barca írta:The Sunday Mirror reports that Tottenham are ready to pay £28million for Borussia Dortmund midfielder Marco Reus.
Tello a mai Tottanhem meccset megnézem, kapnak még 1 esélyt, az előző kettőn amit láttam, háááát...Gareth Tello írta:...
bence-barca írta:GT, amúgy holnap teljes szívből szoríthatunk együtt a Spursnek, a meccs ideje alatt ős Tottenhames leszek.
Ugyanis ha nem nyernek búcsút mondhatok a mixemnek.
Pont múltkor gondolkoztam rajta, h vele meg mi van, mert tavaly nagyon sokat hallottam róla, idén viszont nem igazán.Initom írta:3 pont (Cazorla) és kb semmi más...
Kitalálom. Francia másodosztályban játszik és legyen mondjuk zöld foki szigetekei.Game90 írta: Most valami Paul Georges Ntep-et akarunk leigazolni állítólag![]()
Most valami Paul Georges Ntep-et akarunk leigazolni állítólagGareth Tello írta:Arsenal-drukkereknek:
http://www.whoscored.com/Articles/9370v" target="_blank ... s-Analysed
Game90 írta:2 perc alatt eldöntöttük.
Wilshere gól + gólpassz.
Értem, köszi!Piquenbauer írta:
Egyébként nem tudom, hogy távozna-e tőlünk hozzátok, mert nemrég volt egy nyilatkozata, hogy boldog Newcastle-ben, és már otthon érzi magát mind a városban, mind a bajnokságban, mind pedig a klubon belül. A szurkolókat pedig szereti. + Beszélt arról is, hogy sokat segített a beilleszkedésében, hogy ennyi francia van körülötte...
Túl szép lenne, ha januárban is költenénk 40-45 milliót.messideco írta:Draxler is jöhet
Szerintem tehetséges játékos, csak az a baj, hogy gyakorlatilag eddig többet volt nálunk sérült, mint amennyit játszott, szóval kicsit nehéz így megítélni: Tavaly januárban került hozzánk, egy hónappal később debütált a Kharkiv ellen (február 21), majd egy hónappal később pedig súlyos sérülést szenvedett el Callum McManaman durva belépője után... Idén is volt már sérült, bár hál Istennek úgy fest most már teljesen egészséges, és amióta felépült Pardew egyre többször cseréli be. Csak azt az egyet sajnálom, hogy idén még nem volt kezdő (Santon Pardewnál előtte van a sorban), remélem, hogy többet játszik majd. Simán kezdhetne balon, jobbon meg váltogathatná egymást Debuchy (amikor nincs eltiltva) + Santon.bence-barca írta: Amúgy Haidararól tudnál nekem valamit mondani? Mert Marseillejel szóba hozták, kíváncsi vagyok megérné-e, milyen playa.
1.City. Idén ők a legjobb focit játszó csapat, sok gólt lőnek, nekik kell idén nyerni. Pellegrini jó munkát végez.S.Agüero írta:Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at?![]()
1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle
Szerintetek?
De hát ő nem is franciaPiquenbauer írta: Egyébként érkező is lehet hozzánk, a hírek szerint közel állunk ahhoz, hogy megszerezzük Luuk de Jongot kölcsönbe a Borussia Mönchengladbachtól a szezon végéig.
Csak egy ilyet találtam: KATTPiquenbauer írta:(GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)
1. City (Ez nem kérdés.)S.Agüero írta:Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at?![]()
1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle
Szerintetek?
A partjelző szólt a játékvezetőnek, hogy zavarhatták Hartot. Ugyan ott volt Gouffran a kapunál, de az egyik kameraállásból látható, hogy egyáltalán nem zavarta Hartot a látásban. Ha valaki vagy valakik zavarhatták, azok a saját játékosai voltak... Rutinosan intett, hogy lesen volt Gouffran és, hogy zavarták. De az is lehet, hogy azt hitték, beleért a francia, és beintette lesnek. A kettő közül az elsőt tartom valószínűnek. Szerintem szabályos gól volt...Piquenbauer írta:Még most sem értem, hogy miért nem adta meg Tioté gólját a játékvezető?!?! (GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)