Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.19. 16:38:32

CHELSEA: Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, David Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Eto'o.
MAN UTD: De Gea - Rafael, Evans, Vidic, Evra - Carrick, Jones - Valencia, Januzaj, Young - Welbeck.

Szurkolok a Unitednek, de szerintem sima Chelsea-győzelem lesz.

A meccsünkből csak a második félidőt láttam, meglepően simán vertük a Swansea-t idegenben, Adebayor kettőt vágott, és Chico is betalált Tremmel kapujába. :lol:

This is the first time Tottenham have won five successive league games away from home since 1960.

Adebayornak, Eriksennek és Chirichesnek nagy meccse volt, a Dembélé-Bentaleb páros egyre jobban működik (bár a belga kicsit gyengébben szerepelt ma), viszont Lennon és Chadli nem tetszett.

Illetve már megint elég álmosan és lassan kezdtük a meccset... Jó lenne változtatni ezen a jövőben.

A következő fordulóban a City látogat a Lane-re, remélem, sikerül visszavágnunk nekik a múltkori hatosért.
zola8787 írta:Tello a mai Tottanhem meccset megnézem, kapnak még 1 esélyt, az előző kettőn amit láttam, háááát... :D

Amúgy Dölöfu-val mizu? Mikor térhet vissza?
Ez valamivel jobban sikerült szerencsére. :D Három a magyar igazság (és ezek szerint az észak-londoni is.)

Deulofeuról meg egyelőre szinte semmit sem lehet tudni, jó esetben január végén térhet vissza, de valószínűbb, hogy csak februárban léphet újra pályára.
bence-barca írta:The Sunday Mirror reports that Tottenham are ready to pay £28million for Borussia Dortmund midfielder Marco Reus.
Nekem is elég nagy kacsának tűnik, Reus egyébként is Barcelonába igazol a nyáron. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.19. 11:19:20

The Sunday Mirror reports that Tottenham are ready to pay £28million for Borussia Dortmund midfielder Marco Reus.

Nem leszünk így jóban GT, nagyon nem... [-X
Amúgy nem hiszem, h nagy valóságalapja lenne ill. Reus elmenne a Tottenhambe, BVB azért egy magasabban jegyzett csapat és nem beszélve arról, ott biztos BL résztvevő.
zola8787
Director del Fútbol

2014.01.19. 10:43:02

Gareth Tello írta:...
Tello a mai Tottanhem meccset megnézem, kapnak még 1 esélyt, az előző kettőn amit láttam, háááát... :D

Amúgy Dölöfu-val mizu? Mikor térhet vissza?
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.01.19. 10:26:12

Na végre véget ért a vereségi sorozatunk, és nyerni tudtunk a West Ham ellen 3-1-re. Remy végre "hosszú idő után" ismét betalált, Cabaye pedig duplázni tudott, egyébként ő az egész mérkőzésen zseniálisan játszott. A hírek szerint Cabella lesz az első igazolásunk a januári átigazolási időszakban, legalábbis az édesapja, Hector Cabella ezt nyilatkozta le a sajtóban, aki egyben az ügynöke is neki.

A szigetországban egyébként azt is tudni vélik, hogy sajnos Cabaye pótlására érkezhet majd ő, bár bízom benne, hogy Yohan még hosszú ideig fog maradni nálunk, bár sztem sajna távozni fog majd előbb vagy utóbb (nyár) a Bl szereplés hiánya miatt. A másik verzió pedig az, hogy ő nem Cabaye pótlására, hanem Ben Arfa-éra fog érkezni. Utóbbi verziónak jobban örülnék, Cabaye nélkül nehezen tudom elképzelni a középpályánkat, míg Ben Arfa pedig többnyire csak csere nálunk...

Egyébként ma olvastam, hogy Cissét a katari Al-Rayyan szerette volna leigazolni, de a transzfer meghiúsult, mert nem voltak hajlandóak kifizetni nekünk az általunk kért 10 millió fontot.

Adam Campbell pedig ismét gólt lőtt a St. Mirrenben, ezúttal a Hibernian ellen. Ez már a második gólja amióta odakerült kölcsönbe, az első mérkőzésén a skótoknál egyébként rögtön gólt lőtt a Kilmarnock elleni vesztes (2-1)meccsen. Így tovább kicsi.

+ Egy újabb átigazolási pletyka, állítólag a Cityvel versenyzünk Haykeul Chikhaoui-ért, aki jelenleg a Sochauxnál játszik, 17 éves, és most került fel nem rég a nagy csapathoz. A kedvenc játékosa egyébként Zidane volt, a mostaniak közül pedig állítólag Ben Arfa játékát szereti. Utóbbi jó hír lehet, mert így könnyebben dönthet majd felénk, ha tényleg leakarjuk igazolni. Egyébként ő nyilatkozta le: "From what I know, Newcastle United and Manchester City follow me but my agent takes care of all that."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.18. 23:10:52

Remy scored the Premier League’s 22222nd goal on the 22nd matchday of the 22nd Premier League season.
bence-barca írta:GT, amúgy holnap teljes szívből szoríthatunk együtt a Spursnek, a meccs ideje alatt ős Tottenhames leszek.
Ugyanis ha nem nyernek búcsút mondhatok a mixemnek. :mrgreen:
:lol:
Szurkolj majd helyettem is, mert lehet, hogy nem fogom tudni nézni a meccset. :?

Egyébként Sandro akár már vissza is térhet holnap, bár szerintem ismét a Dembélé-Bentaleb párossal fogunk kezdeni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.18. 22:56:25

Initom írta:3 pont (Cazorla) és kb semmi más...
Pont múltkor gondolkoztam rajta, h vele meg mi van, mert tavaly nagyon sokat hallottam róla, idén viszont nem igazán.

GT, amúgy holnap teljes szívből szoríthatunk együtt a Spursnek, a meccs ideje alatt ős Tottenhames leszek.
Ugyanis ha nem nyernek búcsút mondhatok a mixemnek. :mrgreen:
Initom
Entrenador del Barça

2014.01.18. 22:33:22

3 pont (Cazorla) és kb semmi más...

Merte és Koscielny továbbra is parádés ! 8)
A mai nap folyamán még a pool meccsbe néztem bele,Gerrardon még mindig ámulok ! =D>
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.17. 07:04:14

Game90 írta: Most valami Paul Georges Ntep-et akarunk leigazolni állítólag :D
Kitalálom. Francia másodosztályban játszik és legyen mondjuk zöld foki szigetekei. :lol:
PCsabi
aka Game90

2014.01.17. 00:20:10

Gareth Tello írta:Arsenal-drukkereknek:
http://www.whoscored.com/Articles/9370v" target="_blank ... s-Analysed
Most valami Paul Georges Ntep-et akarunk leigazolni állítólag :D Meg szokás szerint Draxler a téma, akiből Wenger csatárt csinálna.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.16. 16:43:11

Arsenal-drukkereknek:
http://www.whoscored.com/Articles/9370v ... s-Analysed" target="_blank

Az FA-kupa harmadik fordulójának legszebb góljai:
http://www.youtube.com/watch?v=s693ce3vJdM" target="_blank
Nálam Espinozáé győzött, de a többi is hatalmas.

Cikk Bentalebről:
http://www1.skysports.com/football/news ... -tottenham" target="_blank
"I was released a few times and many clubs didn't want to open their doors for me. Lille let me go when I was 14, just at the time you start seriously dreaming of becoming a professional footballer."

Luke Shaw egyébként közel a Chelsea-hez a hírek szerint... :?

Podolski meg... :evil:
http://i.imgur.com/0WZVSIs.jpg" target="_blank
:mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2014.01.14. 22:30:58

Monreal lábközépcsont törés, Rosicky orrtörés...

Mertesacker and Koscielny have not lost a single game when they've played together for Arsenal. P28 W20 D8.

Ha minden igaz, akkor Mertesacker és Sagna hosszabbít ill. Wenger is.
Initom
Entrenador del Barça

2014.01.13. 22:53:08

Game90 írta:2 perc alatt eldöntöttük.

Wilshere gól + gólpassz.

Aztán meleggé lett téve a meccs vége...
Amúgy imádom ahogy Merte spanolja a többieket,Puyolra hasonlít :) =D>

szerk.: csak meg van...1-2 !
Abi & Tito
PCsabi
aka Game90

2014.01.13. 21:42:31

2 perc alatt eldöntöttük.

Wilshere gól + gólpassz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.13. 18:29:59

Piquenbauer írta:
Egyébként nem tudom, hogy távozna-e tőlünk hozzátok, mert nemrég volt egy nyilatkozata, hogy boldog Newcastle-ben, és már otthon érzi magát mind a városban, mind a bajnokságban, mind pedig a klubon belül. A szurkolókat pedig szereti. + Beszélt arról is, hogy sokat segített a beilleszkedésében, hogy ennyi francia van körülötte...
Értem, köszi!

Amúgy én meg azt olvastam, h nyilatkozta, hízelgő számára, h az OM megkereste. Szóval majd eldől... :D
PCsabi
aka Game90

2014.01.13. 18:09:53

Tioté gólját megadtam volna.
messideco írta:Draxler is jöhet
Túl szép lenne, ha januárban is költenénk 40-45 milliót.

Tippem:
1. Chelsea
2. ManCity
3. Arsenal
4. Liverpool
5. Tottenham
6. ManUnited
7. Everton
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.01.13. 14:39:45

bence-barca írta: Amúgy Haidararól tudnál nekem valamit mondani? Mert Marseillejel szóba hozták, kíváncsi vagyok megérné-e, milyen playa.
Szerintem tehetséges játékos, csak az a baj, hogy gyakorlatilag eddig többet volt nálunk sérült, mint amennyit játszott, szóval kicsit nehéz így megítélni: Tavaly januárban került hozzánk, egy hónappal később debütált a Kharkiv ellen (február 21), majd egy hónappal később pedig súlyos sérülést szenvedett el Callum McManaman durva belépője után... Idén is volt már sérült, bár hál Istennek úgy fest most már teljesen egészséges, és amióta felépült Pardew egyre többször cseréli be. Csak azt az egyet sajnálom, hogy idén még nem volt kezdő (Santon Pardewnál előtte van a sorban), remélem, hogy többet játszik majd. Simán kezdhetne balon, jobbon meg váltogathatná egymást Debuchy (amikor nincs eltiltva) + Santon.

Egyébként nem tudom, hogy távozna-e tőlünk hozzátok, mert nemrég volt egy nyilatkozata, hogy boldog Newcastle-ben, és már otthon érzi magát mind a városban, mind a bajnokságban, mind pedig a klubon belül. A szurkolókat pedig szereti. + Beszélt arról is, hogy sokat segített a beilleszkedésében, hogy ennyi francia van körülötte...

A tippem pedig:
1.City
2.Arsenal
3.Chelsea
4.Pool
5.Tottenham
6.MU
7.Newcastle
8.Everton
messideco
Presidente del Barça

2014.01.13. 13:50:26

Sajnos Luuk de Jong és Bas Dost is rendesen befürödtek a német ligában, mindkettő számára fontos lenne a váltás a vb előtt, habár kizárt, hogy kulcsszerep háruljon rájuk. Luuk meg jó lehet a Newcastlebe.

Miért az Arsenal pukkadna ki? Kb 70% hogy kiesnek a Bayern ellen, marad a Ligakupa és a bajnokság. Ha elkerülik a csapatot a sérülések ( :shock: ) akkor odaérhetünk simán az 1.-2. helyre.

Csak jöjjön egy csatár [-o< Lehetőleg ne Morata, Ba, vagy valaki. Draxler is jöhet, szélsőkkel úgy sem vagyunk elhalmozva most, habár Cazorla vagy Özil is ki tud húzódni...
Kép
"And my heart will leave you never."
LM10
Director del Fútbol

2014.01.13. 12:55:00

S.Agüero írta:Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at? :mrgreen:

1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle

Szerintetek? :mrgreen:
1.City. Idén ők a legjobb focit játszó csapat, sok gólt lőnek, nekik kell idén nyerni. Pellegrini jó munkát végez.
2.Chelsea: Szezon előtt Mourinho miatt őket tippeltem, de ez a játék, meg a keret sem elég meggyőző. Talán JOSÉ A nyáron alakít rajta a saját ínye szerint.
3:Liverpool: Kedvenc PL csapatom, örülök, hogy megint a BL a téma. Írhattam volna ide az Arsenalt is, de a kettő közül az egyik ki fog pukkadni. Most kicsit elfogultságból őket tippelem.
4: Arsenal. Amint írtam ,szerintem ők pukkadnak ki, veszélyes lehet rájuk a MU, de a BL hely meg lesz nekik szerintem.
5:MU. Azt sem tartom kizártnak, hogy BL lesz ebből(nem a mostani játék miatt), de eddig, mind a Pool, mind a Senal jobb. A 3-5. helyezés ettől a 3(Pool,Arsenal,MU) csapattól függ.
6Spurs. Ő velük is szimpatizálok, de edző váltás, meg gyengébb keret a többihez képest. Idén ebből csak EL lesz max.
7. Everton. Ők tuti, hogy kifulladnak. Stabil középcsapat, évről-évre új csapatot kell építeni, de nem vallanak szégyent soha. Le a kalappal velük.
8.Newcastle
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.13. 12:21:52

Piquenbauer írta: Egyébként érkező is lehet hozzánk, a hírek szerint közel állunk ahhoz, hogy megszerezzük Luuk de Jongot kölcsönbe a Borussia Mönchengladbachtól a szezon végéig.
De hát ő nem is francia :-k :mrgreen:

Amúgy Haidararól tudnál nekem valamit mondani? Mert Marseillejel szóba hozták, kíváncsi vagyok megérné-e, milyen playa.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.13. 11:49:43

2-0-ra vertük végül a Kristálypalotát, de az első 30-35 percben a szezon legborzalmasabb játékát mutattuk be... :D Aztán (Eriksen és Sherwood elmondása szerint is) jött egy brutális fejmosás az öltözőben, és a második félidőre nagyon feljavultunk, végül megérdemelten győztük le a Palace-t.

Bentaleb baromi jó volt. =D>
Nabil Bentaleb completed an impressive 97 passes (93% accuracy) for Spurs. He bossed the middle of midfield.
Kép
És még egy sarkas kényszerítő is belefért (Dembélével): KATT

Eriksen nem játszott olyan jól, de megint rúgott egy gólt.
Christian Eriksen has been involved in four goals in his last four Premier League games (three goals, one assist).

Viszont Soldado nagyon gyenge volt, már nekem is kezd fogyni a türelmem vele szemben, bármennyire is jó előkészítésben...
Piquenbauer írta:(GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)
Csak egy ilyet találtam: KATT
Hát tényleg elég érdekes a helyzet... Szerintem jó döntés született végül, Hartot valóban igencsak megzavarhatta Gouffran.
S.Agüero írta:Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at? :mrgreen:

1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle

Szerintetek? :mrgreen:
1. City (Ez nem kérdés.)
2. Chelsea (Kiszenvedett, taktikus egygólos győzelmekkel meglesz az ezüst, hogy milyen játékkal, azt inkább hagyjuk.)
3. Arsenal (Vissza fognak esni szerintem, de a dobogóról azért nem csúsznak le.)
4. Liverpool (Csak annyit mondok: SUÁREZ.)
5. Spurs (A legrosszabb perióduson már túl vagyunk, és még fogunk fejlődni bőven szerintem, ennek ellenére a BL-hely szvsz nem lesz meg.)
6. United (RvP visszatérése sokat fog jelenteni, de nem fogja tudni kompenzálni az összes többi hiányosságot.)
7. Everton (A sötét ló. Sok fog múlni azon, hogy mire mennek a nagyok ellen. Most ide tippelem őket, de kerülhetnek feljebb is a végén.)
8. Newcastle
9. Soton
shutterisland
Director del Fútbol

2014.01.13. 10:29:23

hát gouffran jól láthatóan elhúzza a testét a lövés elől, azért elég zavaró lehet hart számára, hogy egy több méteres lesen álló játékos irányába tart a lövés, aki az utolsó pillanatban ugrik el előle.
salas9
Entrenador del Barça

2014.01.13. 10:05:56

Piquenbauer írta:Még most sem értem, hogy miért nem adta meg Tioté gólját a játékvezető?!?! (GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)
A partjelző szólt a játékvezetőnek, hogy zavarhatták Hartot. Ugyan ott volt Gouffran a kapunál, de az egyik kameraállásból látható, hogy egyáltalán nem zavarta Hartot a látásban. Ha valaki vagy valakik zavarhatták, azok a saját játékosai voltak... Rutinosan intett, hogy lesen volt Gouffran és, hogy zavarták. De az is lehet, hogy azt hitték, beleért a francia, és beintette lesnek. A kettő közül az elsőt tartom valószínűnek. Szerintem szabályos gól volt...

Gifet, nem talátam csak a youtube-on egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=UNS9bFCiOfg" target="_blank
Kép
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.01.13. 08:38:02

Tegnap élőben nem tudtam megnézni a City elleni meccsünket meló miatt, így este bepótoltam. Még most sem értem, hogy miért nem adta meg Tioté gólját a játékvezető?!?! (Egyébként úgy fest Tioté nem tud kis gólt lőni, ez lett volna a második gólja nálunk, és ez is nagyra sikeredett, mint annak idején az Arsenal elleni 4-4-es meccsen amit lőtt.) Ki tudja lehet másként alakult volna a mérkőzés, ha a játékvezető megadja, csak hát a futballban nincsen ha... szóval nem is firtatom tovább.

Jövő hétvégén a West Ham otthonában fogunk pályára lépni, jó lenne már ismét nyerni. Zsinórban ez volt a negyedik vereségünk, ha pedig csak a bajnokságot nézzük akkor a harmadik (Arsenal, WBA, City).

Más: Angol lapok szerint tegnap megegyezett velünk a Norwich City, és Jonás Gutiérrezt eladjuk nekik 3 millió font ellenében. További sok sikert az argentinnak, bár nem volt egy top klasszis finoman fogalmazva, de igazi profi volt, és kitartott mellettünk a másodosztályban is anno. Így ha igazak a hírek, 194 mérkőzéssel a háta mögött távozunk tőlünk.

Egyébként érkező is lehet hozzánk, a hírek szerint közel állunk ahhoz, hogy megszerezzük Luuk de Jongot kölcsönbe a Borussia Mönchengladbachtól a szezon végéig. Őt egyébként már két éve is megakartuk venni, csak akkor nem minket, hanem a németeket választotta. Egyébként a kölcsönszerződésbe jó lenne bele rakni egy kivásárlási záradékot is, hogy nehogy úgy járjunk vele, mint Remyvel. A francia lőtt pár gólt a PL-ben, és erre hivatkozva Redknapp már nem 8 millió fontért, hanem 16 millió fontért engedné el őt...

(GT tudnál nekem szerezni egy gif-et Tioté meg nem adott góljáról?)
MyShadow
Jugador del Barça

2014.01.13. 08:10:59

Ha, igen, akkor ellőtted a tippemet:D De most komolyan, sztem nem rossz ötlet, akár más bajnokságokban, bár talán a spanyolban és olaszban tudnék "tippelni" még, a többinél majdhogynem hasraütés-szintű lenne, de meg lehetne próbálni
MatyiG
Adminisztrátor

2014.01.13. 00:16:56

Féltávot elhagyva megtippeljük az első 8-at? :mrgreen:

1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. MU
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Everton
8. Newcastle