2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek,viszont hozzátenném,hogy nem tudom melyikünk mondana rá nemet ha mondjuk reggel felkelve a Game90 által illusztrált látvány tárulna elénkbence-barca írta:Bűnronda, te még enyhén fejezted ki magad. Értem ezalatt természetesen az arcára.MQuC írta:Lehet lehurrogtok, de az a nő elég randa.
Bűnronda, te még enyhén fejezted ki magad. Értem ezalatt természetesen az arcára.MQuC írta:Lehet lehurrogtok, de az a nő elég randa.
Ezt megúsztuk, pedig a bíró láthatta is az esetet.Gareth Tello írta: Mondjuk EZ nálam sima büntető lett volna.
pont néztem én is, és sztem is teljesen egyértelmű h az volt. csak hát előtte kb 3 perccel kaptak egy masikat is, és mégis hogy néz az ki, hogy 5 percen belül két bünti...Gareth Tello írta:Mondjuk EZ nálam sima büntető lett volna.
argyelan írta:felejtsétek már el az Arsenalt gyerekek. Moyes hamarabb lesz bajnok mint Wenger ezekkel a tudatlanokkal. nekik velünk(united)-el kéne harcolni a BL helyért nem a bajnoki címért.
Bayern úgy kiveri őket mint meleg a pöcsét
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... stead.html" target="_blankGame90 írta:6. Özil nemtörődöm, halott fejéből kezd elegem lenni. Meccsenként van 1-2 világklasszis megmozdulása, de egy 50 milliós játékostól sokkal többet várnék.
Easy Arsenal win, felszívjátok magatokat, ez a United meg még mindig iszonyatosan gyenge, most is ikszeltek a Fulhammel.Game90 írta:Szerdán ManUnited, ellenük meg mindig tele van a gatya...
Attól, hogy utálod a portugált és a csapatot, ahol dolgozik, még nem kell ennyire elvakultnak lenni. Főleg akkor nem, amikor tök magabiztosan verték meg idegenben azt a City-t, aki ellen egyáltalán nem biztos, hogy a jelenlegi Barcelona nem fut majd bele a késbe ezzel a lötyögéssel, amit mostanában produkálunk.Fecooo írta:Szerintem mindent elmond a mostani PL erősségéről, hogy murinnyó cselszije is listavezető tud lenni...
Nagyon remélem, hogy az Arsenal/Mancity/Pool trióból kerül ki a bajnok!