Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.08. 14:31:40

hajnesz írta:Közben rájöttem,hogy engem nem is igazából az angol stílus zavar (kezdem lassan emészteni a dolgot :D), hanem a Chadli,Dembele, Paulinho, etc. alibiközéppálya. Persze mindegyik játékos külön külön jó,sőt szeretem is őket,de igy együtt összehoznak egy fogalmatlan sort,és mennek az alibipasszok, amit nem szoktam meg. Idén nézhetőbb Mourinho kontrafocija,mint a miénk, akármilyen is nehéz ezt leirni #-o Nagyon hiányzik 1-2 szervező középpályás, és akkor pályázhatnánk a legjobb 4be.(Az egyik már megvan a holland személyében,a másikat sajnos még nem látom,hogy ki lehetne)
Chadli mondjuk sokkal inkább szélső, mint középpályás, de ő nekem is nagy csalódás eddig, egy-két villanástól (pl. a Newcastle elleni gólja) eltekintve nagyjából nulla, amit lehoz.

Egyébként egyetértek, több kellene a középpályásoktól, bár Dembélével én abszolút meg vagyok elégedve. Viszont Paulinho tehetne kicsivel többet hozzá a játékhoz.

Szervezőnek meg ott van Eriksen, csak hát a szélről, ahol mostanában játszott/játszik, nem olyan könnyű szervezni, mint középről. :lol: Na mindegy. Meg Siggy is jó lehetne, én nagyon bírom őt, úgy tűnik, Sherwood kevésbé.

Ma amúgy szerintem simán kikapunk a Chelsea-től. :?
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.03.08. 14:21:35

Gareth Tello írta:
Jobbulást neki egyébként. :?
hajnesz írta:...
Nah, végre valaki. :)

Igazából már én is akartam írni egy hasonló hangvételű hsz-t, de úgy gondoltam, adok még egy kis időt Sherwoodnak. :D Mondjuk annyira azért nem látom negatívan a dolgokat, mint te. Szerintem bőven jobbak vagyunk, mint AVB alatt, köszönhetően Adebayor reaktiválásának is például. Az, hogy angol focit játszunk... Hát bakker, egyrészt angolok vagyunk :mrgreen: , másrészt meg szerintem hülyeség lenne nem kihasználni Adebayor magasságát, fizikumát, Lennonék gyorsaságát, stb. Ez van, ezt tudjuk játszani, nincsenek olyan szintű játékosaink, hogy tiki-takával alázzuk körbe a PL-t.

A dobogós hely meg nem is volt, nem is nagyon lehet sajnos cél szerintem. A City, a Chelsea, a Pool és az Arsenal is előrébb jár nálunk jelenleg. Holtby nyilatkozta szezon elején (amikor olyanokat írtak pár helyen, hogy a bajnoki címért is küzdhetünk), hogy a negyedik hely az elsődleges cél. És ezzel egyet is értek. Csak hát baromi nehéz lesz. :D

Egyébként szinte biztos vagyok abban, hogy Sherwood ki lesz rúgva, ha nem lesz meg a BL-hely. Ezt egyrészről sajnálnám, mert "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen" alatta, viszont hibái is vannak bőséggel sajnos, úgyhogy talán nem lenne baromság idehozni egy tapasztaltabb edzőt (Laudrupnak örülnék, ha már itt tartunk).

Amúgy Bentalebről mit gondolsz? :) Mert engem első pillanattól fogva Busquetsre emlékeztet srác. :D Nyilván közel sem olyan profi még, mint Sergio, de a stílusa, a játékmódja sokban hasonlít rá. Tetszik is a játéka, már Sherwood a közelmúltban kicsit talán túlzásba vitte a játszatását.

Illetve még annyit, hogy remélem, Lamela hamarosan visszatérhet és minél több lehetőséget fog kapni Sherwoodtól. Nagy potenciál van a gyerekben szvsz, még ha ebből nem is mutatott eddig olyan sokat.
Tiszta Busquets a srác :) Én nem bánom,ha a fiatalokat játszatják, mert legalább ők még majd fejlődnek valamire.
Közben rájöttem,hogy engem nem is igazából az angol stílus zavar (kezdem lassan emészteni a dolgot :D), hanem a Chadli,Dembele, Paulinho, etc. alibiközéppálya. Persze mindegyik játékos külön külön jó,sőt szeretem is őket,de igy együtt összehoznak egy fogalmatlan sort,és mennek az alibipasszok, amit nem szoktam meg. Idén nézhetőbb Mourinho kontrafocija,mint a miénk, akármilyen is nehéz ezt leirni #-o Nagyon hiányzik 1-2 szervező középpályás, és akkor pályázhatnánk a legjobb 4be.(Az egyik már megvan a holland személyében,a másikat sajnos még nem látom,hogy ki lehetne)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.07. 13:19:39

Jó a Szunderland:
Sunderland have won just two of their last 31 away FA Cup games against a team from the top division (W2 D11 L18).
Game90 írta:El vagyunk átkozva...
KATT
:?
Kép

Jobbulást neki egyébként. :?
hajnesz írta:...
Nah, végre valaki. :)

Igazából már én is akartam írni egy hasonló hangvételű hsz-t, de úgy gondoltam, adok még egy kis időt Sherwoodnak. :D Mondjuk annyira azért nem látom negatívan a dolgokat, mint te. Szerintem bőven jobbak vagyunk, mint AVB alatt, köszönhetően Adebayor reaktiválásának is például. Az, hogy angol focit játszunk... Hát bakker, egyrészt angolok vagyunk :mrgreen: , másrészt meg szerintem hülyeség lenne nem kihasználni Adebayor magasságát, fizikumát, Lennonék gyorsaságát, stb. Ez van, ezt tudjuk játszani, nincsenek olyan szintű játékosaink, hogy tiki-takával alázzuk körbe a PL-t.

A dobogós hely meg nem is volt, nem is nagyon lehet sajnos cél szerintem. A City, a Chelsea, a Pool és az Arsenal is előrébb jár nálunk jelenleg. Holtby nyilatkozta szezon elején (amikor olyanokat írtak pár helyen, hogy a bajnoki címért is küzdhetünk), hogy a negyedik hely az elsődleges cél. És ezzel egyet is értek. Csak hát baromi nehéz lesz. :D

Egyébként szinte biztos vagyok abban, hogy Sherwood ki lesz rúgva, ha nem lesz meg a BL-hely. Ezt egyrészről sajnálnám, mert "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen" alatta, viszont hibái is vannak bőséggel sajnos, úgyhogy talán nem lenne baromság idehozni egy tapasztaltabb edzőt (Laudrupnak örülnék, ha már itt tartunk).

Amúgy Bentalebről mit gondolsz? :) Mert engem első pillanattól fogva Busquetsre emlékeztet srác. :D Nyilván közel sem olyan profi még, mint Sergio, de a stílusa, a játékmódja sokban hasonlít rá. Tetszik is a játéka, már Sherwood a közelmúltban kicsit talán túlzásba vitte a játszatását.

Illetve még annyit, hogy remélem, Lamela hamarosan visszatérhet és minél több lehetőséget fog kapni Sherwoodtól. Nagy potenciál van a gyerekben szvsz, még ha ebből nem is mutatott eddig olyan sokat.
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.03.07. 02:45:13

Üdv mindenkinek!
Kezdeném azzal,hogy az angoloknál a Tottenhamnek szoritok(ez valami családi hagyomány,generációk óta :D ). Amikor csak tehetem,megnézem a meccsüket,de nem tudom kiállni,hogy ne szóljak pár rossz szót miattuk,illetve a mutatott játékuk miatt.
Ez az angol edző szörnyü,amit játszat ezzel a csapattal. Szinte hihetetlen,hogy nincs kedvem nézni a csapatom meccsét,mert amit produkálnak az elképesztően gyenge.
Visszaolvasgattam, és GTtől egy olyan írás se találtam, amiben kritizálná a játékunkat. Rögtön meglátszik,hogy angol edzőnk van Sherwood személyében,tipikus angol focit akar játszatni,amit rühellek személy szerint. Komolyan mondom inkább harcoljunk a 7. helyért szép támadójátékkal,s ne akarjunk már dobogósok lenni ezzel a cenzúrával. De a "legszebb" az egészben,hogy még igysincs meg a dobogós hely,így se foci,se eredmény.
Amúgy nincs bajom az idei csapattal, de ez a "kreativ középpálya" hasít. A Mallorcában technikásabbak a cserekapusok,meg jobban látnak a pályán. Tipikus hosszút a szélére 'oszt szaladj. Ha lefutod a védőt,akkor meg találd fejbe Adebayort,és majd lesz valami....
Na mindegy, már régóta ki akart ez jönni belőlem, lehet,hogy a dühöngő topikba kellett volna...
PCsabi
aka Game90

2014.03.06. 21:06:24

El vagyunk átkozva...
KATT
:?

Imádom a barátságos meccseket (amúgy Agger-rel csúsztak össze)...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2014.03.04. 17:57:12

Mertesacker és Rosicky hosszabbított.

Nyáron meg valószínűleg megy Fabianski, Viviano, Sagna, Vermaelen, Diaby, Bendtner, szóval kell 1 (csere) GK, 1 RB, 1 CB, 1 DM és 1 ST.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.03. 14:04:38

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.02. 19:39:49

1-0-ra legyőztük a Cardiffot, SOLDADO AKCIÓGÓLJÁVAL! Hihetetlen, de igaz. :D

Adebayor adta a gólpasszt.
Emmanuel Adebayor has scored eight goals and assisted three in 12 Premier League games under Tim Sherwood.

Adebayornak, Naughtonnak és Dembélének nagy meccse volt.

Benteke meg kis gólt vágott a Norwichnak:
KATT
bence-barca írta:Róla mit kell tudni? :) Valami nagy tehetségetek?
Úgy-úgy, 18 éves svájci-szerb középhátvéd, nagy tehetségnek tartják, remélem, tényleg nagyszerű játékos lesz majd belőle.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.02. 19:19:44

Na az Aston Villa után a Hull Cityt is sikerült megvernünk, úgy néz ki vége van a hullámvölgyünknek, és végre van ötletesség is a játékunkban. Remyt végleg meg kéne szerezni, nagyon jól tolja. Pardew szerint jó szerződési feltételekkel lehetséges lenne rábírni őt arra, hogy minket válasszon.

A tegnapi meccsen jók voltunk, csak a sajtóban sajna nem ez a fő téma, hanem Pardew idiótasága. Nem tudom mi szükség volt arra, hogy megfejelje az ellenfél játékosát, Meylert. Az FA elvileg alaposan kivizsgálja az esetet, előzetes előrejelzések szerint 6-7 meccset is kaphat. Egyébként Pardew elnézést kért mindenkitől, a klub pedig 100.000 fonttal büntette meg őt.

Touré pedig nem kis gólt rúgott a Sunderlandnek, hihetetlen ez a pali.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.02. 17:35:49

Gareth Tello írta: Veljkovic 8)
Róla mit kell tudni? :) Valami nagy tehetségetek?
Gareth Tello írta: Egyébként először ezt rakták ki Twitterre:
:mrgreen:
Nem rossz játékos ez a Townsend, na... :lol:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.02. 16:39:40

Soldado...

Our team today - Lloris; Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers; Lennon, Dembele, Paulinho, Townsend; Adebayor, Soldado.

Our subs today - Friedel, Veljkovic, Bentaleb, Chadli, Sandro, Sigurdsson, Kane.

Veljkovic 8)

Egyébként először ezt rakták ki Twitterre:
Kép

Na hajrá, nyerjük meg, srácok. COYS!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.02. 16:20:53

na a City 2 perc alatt megfordította a kupa-döntőt, Yaya és Nasri góljaival.
PCsabi
aka Game90

2014.03.02. 15:04:14

HOW ON EARTH IS THIS A STOKE FREE KICK:
http://youtu.be/p2vOsPstWU8" target="_blank
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.01. 21:57:01

Gareth Tello írta:Amúgy:
Luis Suárez has won 13 penalties in the PL since his debut for Liverpool; seven more than any other player in the same period.
Kétségtelenül megérdemli az uruguayi Radó becenevet. :mrgreen:

Egyébként jó lett idén a Pool, felpörgetik a bajnokságot. Bár szerintem mú és kis csapata fog örülni idén... :(
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.01. 20:37:33

Köszi, Stoke. 8) :mrgreen:
Arsenal did not manage a single shot on target in the second half vs Stoke.

Viszont ha holnap nem verjük meg a Cardiffot, akkor ideges leszek.

Amúgy:
Luis Suárez has won 13 penalties in the PL since his debut for Liverpool; seven more than any other player in the same period.
PCsabi
aka Game90

2014.03.01. 18:36:02

Ez katasztrófa volt.

Szokás szerint megint kiszállunk mindenhonnan 2-3 hét alatt.
messideco
Presidente del Barça

2014.02.28. 18:31:20

Shrek és Szamár
Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.02.25. 13:47:54

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... is-2317593" target="_blank

Tehát Rooney lefizette a bírót :mrgreen:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.02.24. 09:08:13

Alcantara írta:Ma olyat láttam, amit csak angol pályákon lehet.

Liverpool-Swansey: Shellwey a 'pool volt játékosa az ellenfél színeiben iszonyat nagy gólt akaszt az Anfielden a 'poolnak. A gól után felteszi a kezét, elnézést kér a szurkolóktól. Vastaps kísérte a gesztusát a bekapott gólt követően.
Erről David Villa jutott az eszembe. :roll:
Akkor ajánlom pl. a tavalyi Mu-Real meccset CR gólja után. :wink: Egyébként meg akkora baromság ez, hogy nem örülnek a góljuknak, hogy az botrány. Most nem azért, de kit érdekel? A gólon nem változtat, de azért mégis a gólöröm együtt jár a góllal...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
PCsabi
aka Game90

2014.02.23. 19:29:39

GT nincs, ezért nekem kell hoznom a hírt:

Norwich - Tottenham 1-0

Alcantara
Director del Fútbol

2014.02.23. 15:04:20

Ma olyat láttam, amit csak angol pályákon lehet.

Liverpool-Swansey: Shellwey a 'pool volt játékosa az ellenfél színeiben iszonyat nagy gólt akaszt az Anfielden a 'poolnak. A gól után felteszi a kezét, elnézést kér a szurkolóktól. Vastaps kísérte a gesztusát a bekapott gólt követően.
Erről David Villa jutott az eszembe. :roll:
PCsabi
aka Game90

2014.02.22. 19:18:39

Chelsea csak behúzta... :?

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Rosicky, Wilshere, Cazorla, Podolski, Giroud.
Subs: Fabianski, Jenkinson, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Gnabry, Sanogo, Bendtner.

Özil pihen, de ez nélküle is must win.

Arsenal have had more injuries than ANY other Premier League club this season:
KATT
Nem meglepő.

Bergkamp szobra:
KATT
8)

Na, Özil nélkül gáláztunk egyet. Giroud-nak jót tett a pihenés, 2 gól + 1 gólpassz. Egyébként Monreal-t és Koscielny-t is le kellett cserélni (állítólag mindketten játszhatnak majd a következő meccsen), ezért Sagna 3 poszton is játszott a meccsen: RB, LB, CB :D

Harmadik gólunk:

Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.02.22. 12:27:16

PL-ben ma aránylag könnyű dolga van az élbolyhoz tartozó hazai csapatoknak:

Arsenal- Sunderland

Manchester City- Stoke

Holnap: Liverpool-Swansea

A listavezető Chelsea ma otthon fogadja az Evertont, itt lényeges lesz, hogy Mourinho tartalékol-e a Bl-re vagy nem.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.22. 12:24:22

http://ampp3d.mirror.co.uk/2014/02/21/w ... -earnings/" target="_blank

no comment. csak ugy pörög a della.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.02.19. 10:29:43

Ha azt nézzük, hogy a focistáknak általában alapból nem csűnya barátnőik és feleségeik vannak, úgy nem hinném, hogy ő rá vágynék :D Egyébként, ha már ő fogad reggel, az már azt jelenti, hogy megtörtént a megcsalás.

Nekem nem kéne, főleg, hogy lehet válogatni. Csak az lehet kifogás, ha a felesége egy hárpia. :mrgreen: Amúgy meg ízlések és pofonok. Lehet, hogy finom volt a paprikáskrumplija és a többi már jött magától.
Kép
Válasz küldése