2011.07.02. 14:08:57
A torna előtt nagyon pozitívan álltam az argentinokhoz, talán túlontúl pozitívan is.
A továbbjutás még ezzel a [auto_cenzúra] játékkal is meg lehet, hiszen a két legjobb 3. helyezést
elérő csapat is továbbmegy a negyeddöntőkbe.
Maradjunk Messinél.
Nézzük a Barca receptjét: Egy kis tilitoli, majd Xavi vagy Iniesta odapasszolja Messihez a labdát, a kaputól kb. 25-30 méterre, ő megver 1-2 esetleg 3 védőt is, és bevágja. Sok ilyen gólt láttunk már tőle.
Nézzük a válogatottban: Messi-nek vissza kell jönnie a félpályáig (!) a labdákért, meg kell vernie rendszerint 5-6 embert folyamatosan, egy egész meccsen át, hogy a kapu közelébe érjen, ami túl nagy feladat, még neki is.
60-70 percig ment is neki tegnap, utána elfáradt.
Konkrétan ebben a válogatottban, ő maga Xavi-Iniesta és Messi egyszerre, nem tudom mit várnak az emberek, hogy ön magának adjon gólpasszt vagy mi?
Amíg nem találnak mögé egy trequartista-t, addig ez a válogatott nem fog nyerni semmit.
2007 Copá America - Messi remekel, de ott van mögötte egy bizonyos Riquelme.
2008 Olimpia - Ugyanez a recept, itt viszont sikerrel veszik az akadályokat.
Nem mondom, hogy Riquelme kell ide, de egy Lucho González elfért volna a keretben...
Banega az óriási hibája ellenére nagyon jól mozgott tegnap, de azért a következő meccsen megnézném helyette
a palermos Pastore-t mit tud.
Lavezzi kezdőcsapatbéli tagságát sem értem, jó játékos, de nála csak jobbak vannak a keretben támadóposzton.
Agüero ezt be bizonyította beállta után.
A védelemről annyit, hogy akkor lenne stabil, ha az összes belső védő nem játszana, és a Mascherano-Zanetti páros játszana középen...Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam....
Továbbá a tegnapi meccsen semmi csapatra, passzjátékra emlékeztető momentum nem volt tőlük, csak az egyéni játékot erőltette az argentin játékosok nagy része.
Reméljük ez csak a bolíviai mumus volt és a folytatás jobb lesz, mert ha nem akkor itt fejek fognak hullani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Adam Philip 2011.07.02. 14:11:06-kor.