2011.07.02. 22:19:59
Borzasztó, ami ezen a meccsen van.
A kommentátor mondta az egyik costa rica-i játékosról a meccs elején, hogy ő az egyetlen, aki nem profi. Az első félidőt végignéztem, az alapján pedig 11 olyan pirosmezest láttam, aki nem profi. Ezek egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni. 3 passzból kettő elég a légkörben. Egyedül a kopasz gyerek (asszem hatos) megindulása emlékeztetett focira, de ő is olyan önző volt, hogy semmi nem lett az akcióból. A kiállítás után észre sem lehetett venni, hogy kevesebben lennének.
Azt elhiszem, hogy Kolumbia az esélyes, meg hogy az az evidens, ha ők nyernek, de akkor valamit mutathatnának... Falcao miatt ültem le megnézni, mert még sosem láttam játszani - nem egy nagy durranás így elsőre, persze nyilván rossz meccset választottam. Hozzáteszem, az első félidő után ott is hagytam, mert az a zacskó keksz amit megettem, izgalmasabb volt, csak sajna elfogyott...
Az argentin meccs ismétlését láttam, az sem volt túl izgalmas, mondjuk Agüero gólja nem volt piskóta, de ennyi. Remélem, hogy holnap este a brazilok végre fociznak egyet, mert ha nem, akkor elég is volt a Copából idénre.