Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindig igyekszem magam megerőszakolni, és vhogy drukkolni Argentínának, csak is Messi miatt (vmi nagyobb válogatottbeli sikere remélem lesz, nagyon hiányzik a gyűjteményéből) de ilyenkor mindig kárörvendeni van kedvemLG írta:Sztem már azok! Az elmúlt VB-ken mindig az egyik nagy favoritnak voltak kikiáltva, aztán jött az égés. Odahaza nem követem annyira őket, de nem hinném, h ott sokkal jobbak lennének.Rivaldo11 írta:Lassan az argentinok lesznek Dél-Amerikai angoljai, azaz a földrész lúzer brigádja. Nekem már kezd elég lenni ez az iszonyat szerencsétlenkedés, amit bemutatnak. A védelmük kb. egy La ligás középcsapaté-talán. De ez a támadókat nem menti fel.
Mondjuk ahol ilyen túlértékelt figura, mint Tevez, még mindig kezdő....na mindegy.
Persze most még nem írnám le őket rögtön, de azért kellemetlen ez az x.
A szurkolóikat azzal vigasztalnám, h nézzék meg a spanyolokat: évekig a legnagyobb lúzer brigád voltak, aztán leesett nekik az EB és VB is egymást után. Egyszer majd megtörik az argentinok rossz sorozata is.
Mindenesetre Messire is lehet mondani, h hú mekkora játékos, azért illene vmit a válogatottban is letenni az asztalra, meg amíg ezt nem teszi meg, én nem emelném a legnagyobbak közé.
1-1kakasugynok007 írta:Mennyi lett az eredmény?daffy írta:csodás,argentín égés...mára egy ugyan ilyet brazilból és földhöz vágom magam.
Mennyi lett az eredmény?daffy írta:csodás,argentín égés...mára egy ugyan ilyet brazilból és földhöz vágom magam.
Gratulálok, ehhez csak ennyit fűznék!FCB_gábor írta:kezdem megérteni az argentín embereket miért is nem a szívük csücske Messike
én tuti kihagynám -ahogy lavezzit is- a következő meccs kezdőjéből
Sztem már azok! Az elmúlt VB-ken mindig az egyik nagy favoritnak voltak kikiáltva, aztán jött az égés. Odahaza nem követem annyira őket, de nem hinném, h ott sokkal jobbak lennének.Rivaldo11 írta:Lassan az argentinok lesznek Dél-Amerikai angoljai, azaz a földrész lúzer brigádja. Nekem már kezd elég lenni ez az iszonyat szerencsétlenkedés, amit bemutatnak. A védelmük kb. egy La ligás középcsapaté-talán. De ez a támadókat nem menti fel.
Mondjuk ahol ilyen túlértékelt figura, mint Tevez, még mindig kezdő....na mindegy.
Messi tipikus olyan, hogy csak akkor teszi oda magát, amikor fontos, de akkor nagyon ..én ezt már Barcánál is megfigyeltem, hogy holmi Almeria ellen csak 20%-ot fog kiadni magábóldaffy írta:ha nem sétálgatna,akkor máshol is labdát kapna. ez persze nem magyarázat a posztidegen játszatásra,de na...fradika87 írta:Pep azt mondta egyszer: Messit minél közelebb kell vinni a kapuhoz!
A válogatottba miért rendre fél pályán kapja a labdákat?
Azért ne várják, hogy minden meccsen lecselezi az ellenfél védelmét 45-ről indulva!
ha nem sétálgatna,akkor máshol is labdát kapna. ez persze nem magyarázat a posztidegen játszatásra,de na...fradika87 írta:Pep azt mondta egyszer: Messit minél közelebb kell vinni a kapuhoz!
A válogatottba miért rendre fél pályán kapja a labdákat?
Azért ne várják, hogy minden meccsen lecselezi az ellenfél védelmét 45-ről indulva!
jah persze, elszórt vagy 4-5 labdát félpályánál amiből bolívia támadhatottBogyó írta:... senkinél nincs olyan biztonságban a labda, mint a kis Pulgánál.Hiába nem lőtt gólt.. a mai meccs ékköve volt.
Holnap lesz tudtommal, de egyetértek. Áldom az eget, hogy nem keltem fel a telefonom ébresztésére. Aguero előkészítése és gólja nagyon szép voltdaffy írta:csodás,argentín égés...mára egy ugyan ilyet brazilból és földhöz vágom magam.