Barça vs. Real - El Clásico
Az espanyolost ki kellett volna állítani, hátulról, lábra ment, de nem ezen múlt, hanem hogy a Real szuper támadóalakzata képtelen volt gólt lőni. Mintha Rodrygo, Vinicius és Mbappé most találkozott volna először, Bellingham is mutogatott, amikor nem ő kapta a labdát, de ő is ugyanúgy rálőtte reménytelen helyzetből is.
De eddig is tudtuk, hogy verhetőek.
De eddig is tudtuk, hogy verhetőek.
-
- Entrenador del Barça
https://youtube.com/shorts/2YCc1JVAnnw? ... PJcW8iGwhv
https://www.football-espana.net/2025/02 ... e-espanyol
Azért ez nem volt olyan súlyos, a VAR sem lépett közbe.
Megtehette volna, mert sárgát kapott.
Ki lehetett volna állítani az Espanolost.
Ezzel együtt várható volt a következménye.
Tény, hogy volt ide-oda tévedés, szerintem az aránnyal van a baj, és az ilyenek (Real TV) nem segítenek ezen.
Max egyes bírók (10%
-by Ituralde) hagyni fogják a kétes szituációkban folyni tovább a játékot, ami egyesek számára igazolást, mások számára felmentést ad.
https://www.football-espana.net/2025/02 ... e-espanyol
Azért ez nem volt olyan súlyos, a VAR sem lépett közbe.
Megtehette volna, mert sárgát kapott.
Ki lehetett volna állítani az Espanolost.
Ezzel együtt várható volt a következménye.
Tény, hogy volt ide-oda tévedés, szerintem az aránnyal van a baj, és az ilyenek (Real TV) nem segítenek ezen.
Max egyes bírók (10%

Abban bízom, hogy lesz egy pont, ahol a 2 nagy, vagy akár 4-5 csapat tényleg azt mondja, hogy inkább importál bírót legalább az egymás elleni meccseikre.
Nem nézek magyar nb1-et, de a spanyol bírók színvonala szerintem kb azon a szinten mozog. Ők még a csaláshoz is túl hülyék.
Nem nézek magyar nb1-et, de a spanyol bírók színvonala szerintem kb azon a szinten mozog. Ők még a csaláshoz is túl hülyék.
Sajnos ez egy tű pontos leírása a la liga szinvonalnak. Főleg a szuksegtelenul eroszakos jatek toleralasa az ami nalam kiveri a biztositekot de biroi hiba is van dögivel csapattol fuggetlenul.El Sie7e írta: ↑2025.02.01. 22:59:56nem játszottunk jól de ez kritikán aluli volt a bírótól. elvett egy szabályos gólt, nem állította ki a favágót és egész meccsen burtál mód asszisztált a henteseknek. Nem értem miért nem lehet az elején megfogni az ilyen meccseket. Szeretem ha keményen védekeznek de a kemény nem egyenlő a tahó favágással.
nem játszottunk jól de ez kritikán aluli volt a bírótól. elvett egy szabályos gólt, nem állította ki a favágót és egész meccsen burtál mód asszisztált a henteseknek. Nem értem miért nem lehet az elején megfogni az ilyen meccseket. Szeretem ha keményen védekeznek de a kemény nem egyenlő a tahó favágással.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
videót majd linkeljetek a kiállítás gyanúról, kíváncsi vagyok.
hátha kitart az espanol (aztán essenek ki persze), de egy X is jó.
na ilyenkor szokott fordítani a real, vagyis volt már ilyenre példa:D
hátha kitart az espanol (aztán essenek ki persze), de egy X is jó.
na ilyenkor szokott fordítani a real, vagyis volt már ilyenre példa:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem, ha néha meg is inog a "hitem", de általánosságban korrekten fújnak, csak annyira bénán, hogy csalásnak tűnhet néha, ha épp valaki javára van túltengés. Nekünk az volt a pechünk, hogy pont a botlós időszakunkban kaptunk kifejezetten sok ehhez hasonló horror döntést a nyakunkba, amikor sajna szükségünk lett volna azokra a tizikre.LG írta: ↑2025.02.01. 22:45:57Az biztos, hogy ma nem lehet megvádolni azzal a bírót, hogy a Realnak fúj.bence0330 írta: ↑2025.02.01. 22:24:30Hogy a fenében nem állították ki az Espanol játékost az Mbappé elleni faultért?A kommentátorok is döbbenten állnak az eset előtt. Hátulról vádlira érkezett talppal, még ha nem is találta telibe, csak elkapta valamennyire.
Förtelmes, amit a Ligában művelnek a bírók.
Közben vezet az Espanol.![]()
De szánalmas amit művelnek egyszerűen. Tényleg lassan külsős bírókat kell behozni, ha nem hajlandóak semmilyen független testületet felállítani legalább ellenőrzésre, ez teljesen tarthatatlan állapot.
De megértem ma a madridiakat, tényleg érthetetlen, mit keres a pályán a csávó. De hát nekünk november-decemberben volt vagy 5 ilyen meccsünk. Könnyű így empatizálni.

Amúgy ma a Madridban nem nagyon érzem a fordítást, persze aztán ez nem jelent semmit. Ma mintha olyan napot fogtak volna ki, hogy holnapig sem tudnák bevenni a kaput.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.01. 22:52:46-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
az lőtte akit ki kellett volna állítani 

Az biztos, hogy ma nem lehet megvádolni azzal a bírót, hogy a Realnak fúj.bence0330 írta: ↑2025.02.01. 22:24:30Hogy a fenében nem állították ki az Espanol játékost az Mbappé elleni faultért?A kommentátorok is döbbenten állnak az eset előtt. Hátulról vádlira érkezett talppal, még ha nem is találta telibe, csak elkapta valamennyire.
Közben vezet az Espanol.

- bence0330
Én se szoktam nézni, de ma nagyon komoly amit tol. A Madrid is bénázik (gondolom a 96. percig), de ő megtesz mindent, ami tőle telik.
Közben vezetnek.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Azért röhejes, mert mellette meg mondjuk egy Skriniar kölcsönbe ment Törökországba. Állítom nekik is használható lett volna.davi10 írta: ↑2025.02.01. 22:28:59Hát a sajtó szerint megint Perez-nek egy kattanása volt, TAA, aki nemhogy most télen nem jött (minek is hagyná ott féltávnál a PL és BL első helyezettet), de még az is lehet, hogy hosszabbít. Amit azért sem értek, mert így is elég orrnehéz a csapat, nem ártana olyan védőt igazolni, aki védekezni is tud.
Szerintem nem is nagyon gondolkodtak másban, 2 nap alatt nehéz lenne hozni valakit. Bár ha hosszú időre dől ki Rüdiger, akkor lehet ilyen Braithwaite-féle biznisszel tudnak hozni valakit kicsit később is, de Ő a BL-ben ha jól tudom már nem játszhat.
Viszont, ha már megy a Madrid meccs: Nem szoktam látni az Espanyolt, csak ellenünk és a Madrid ellen max, de nekem az jön le, hogy elég tehetséges az Espanyol kapusa, őt kéne megszereznünk nyáron.
- davi10
- Llegenda del Barça
Hát a sajtó szerint megint Perez-nek egy kattanása volt, TAA, aki nemhogy most télen nem jött (minek is hagyná ott féltávnál a PL és BL első helyezettet), de még az is lehet, hogy hosszabbít. Amit azért sem értek, mert így is elég orrnehéz a csapat, nem ártana olyan védőt igazolni, aki védekezni is tud.
Szerintem nem is nagyon gondolkodtak másban, 2 nap alatt nehéz lenne hozni valakit. Bár ha hosszú időre dől ki Rüdiger, akkor lehet ilyen Braithwaite-féle biznisszel tudnak hozni valakit kicsit később is, de Ő a BL-ben ha jól tudom már nem játszhat.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
Hogy a fenében nem állították ki az Espanol játékost az Mbappé elleni faultért?
A kommentátorok is döbbenten állnak az eset előtt. Hátulról vádlira érkezett talppal, még ha nem is találta telibe, csak elkapta valamennyire.

Kis híján lemészárolták Mbappet, az Espanyolos gyerek, ha kicsit arrébb találja el, akkor achilles ín szakadás.
- bence0330
Hát, van még 2 nap a téli átigazolási ablakból, ha jól tudom, lehet, hogy még az utolsó pillanatban dőlt ki, amikor pótolható.
- davi10
- Llegenda del Barça
Rüdiger is kidőlt, teljesen érthetetlen miért nem hoztak senkit a védelembe télen se.

A spanyol női szuperkupa mai elődöntőjében a Real Madrid Femenino megverte a Real Sociedadot, így a férfiak után a lányoknál is Barca—Real döntő lesz.
A Barcelona Femeni nagy fölénnyel szokta nyerni ezeket a klasszikusokat, remélem most is így lesz.
A Barcelona Femeni nagy fölénnyel szokta nyerni ezeket a klasszikusokat, remélem most is így lesz.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Lehet pezsgőt bontani!
- davi10
- Llegenda del Barça
El se hiszem 
Reméljük nem bánjuk meg a topic visszatérését, és itt is sikerül kultúráltan eszmét cserélni.

Reméljük nem bánjuk meg a topic visszatérését, és itt is sikerül kultúráltan eszmét cserélni.

- bence0330
Köszi! Remélhetőleg legyengülnek a mostani formájukból és lehet őket kritizálni, most nem nagyon van miért.