De nem esünk ki

Nem volt benne ebben a meccsben a pontvesztés…takony Celta úgy focizott, mintha nekik nem kellene a pont.
De nem esünk ki
Mert ha kiesunk kedden,akkor megint csak mas lesz a hangulat..Kellett volna az a 6 pont elony
Az a kérdés, hogy mit csináltak az első félidőben és miért nem támadtak?
Ezt leírtad a szuperkupa döntő előtt és megfújt mindent nekik.
Mégis hol játszana Wirtz és mikor!? A realnak konkrétan nincs védelme, venniük kell 4 védőt a nyáron.torotam írta: ↑2025.05.01. 18:42:21Én azt nem tudom hol lenne az a pont, amikor leállnak ezzel a mizériával. Viszont most pont hogy nagyon be kellene fogniuk a CdR döntőjének játékvezetése és Bellingham piroslapjának eltörlése után.
A védelmük elég rosszul néz most ki, jó lenne egy pontvesztés a részükről. Bár gyanítom a középen és elől lévő minőség megoldja majd a Celta ellen is.
Megint többet olvasni arról, hogy Wirtzet akarják. Én nagyon remélem, hogy ő nem megy Madridba, nagyon minőségi erősítés lenne.
Nem tudom, hogy például Ancelotti milyen indok, motiváció miatt döntött úgy, hogy részt vesz az aranylabda-bojkottban és nem veszi át a díját, van ő akkora alakja a futballnak, hogy önálló véleménye legyen az elnöki parancs ellenére is.bence0330 írta: ↑2025.04.30. 12:19:27kicsit konkrétan sajnálom a játékosokat ott, teljesen behergelték őket Perezék, a foci meg ugye annyira hierarchikus környezet, hogy ott igazából tényleg alárendelt vagy, könnyű ilyen szektaszerűen beszippantani őket. Most már mintha konkrétan téveszméik lennének, teljesen elszálltak. Szerintem amúgy jobban sikerült volna a szezonjuk, ha nem ez megy mögöttük folyamatosan,
Nekem is ez jutott eszembe. Minden másra ott van Dugarry nyilatkozata, amit bemásoltamMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.30. 11:59:16Milyen furcsa eset hogy amikor a bíró nem írja le, vagy rosszul fogalmazva írja le a jegyzőkönyvbe akkor 620 videofelvétel birtokában is a jegyzőkönyvre mutogatnak a döntéshozók és állítólag az a perdöntő ha ezzel RM-nak kedveznek, míg ha az az érdekük hogy a videofelvételek legyenek fontosabbak mint a bíró állítása akkor meg úgy döntenek, nem?!![]()