Harusz írta:Nem hiszem, hogy les lett volna... de mindenesetre nagy bunkóság lett volna, "elvenni" a biztos gólt a csapattárstól... szerencsére gólvonal után ért oda.
Ja, én bírom Némót nagyon, de reméltem, hogy csak a gólvonal után ért a labdához, szerintem is bunkóság lett volna beleérni... Ha meg esetleg emiatt befújták volna a lest, infarktust is kaptam volna...
A lényeg, hogy nyertünk, és ez nagyon nagy szó, óriási grat a srácoknak! Először is Iszlait és Busait emelném ki, félelmetes volt, mit dolgoztak a középpályán! Különösen előbbi volt kellemes meglepetés, mert őt eddig nem ismertem. Ráadásul a megszerzett labdákat nemcsak elrugdosta, hanem megjátszotta, és 1-2 remek cselt is meghúzott

Kiemelném még természetesen Gulácsit, zseniális kapus, Fülöp Marci csak a cipőit és a kesztyűit csókolgathatná, remélem, mielőbb stabilan fog védeni valamelyik külföldi felnőttcsapatban! Némó és Koman Voli megint jól mozogtak, de nem szabad megfeledkezni Gosztonyiról sem, aki a támadók közül tegnap szerintem a legjobb volt. Ennyit a pozitívumokról...
Volt viszont negatívum is, bőven! Irdatlan védelmi hibákat követtünk el, Nagy Olivért azért nem emeltem ki a jók között, mert (bár a gólja nagyon fontos volt) rengeteg akció futott az ő oldalán, elég sokszor kereste a labdát hátul. (Szerintem ő eredetileg nem is védő.) Ő viszont még jó is volt a középső védőkhöz képest. Amit Korcsmár és Debreceni néha csináltak, az katasztrófa volt, csak az óriási szerencsének és Nsue idétlenségének köszönhetjük, hogy nyertünk. A vezető gól után a spanyolok akkor kerültek helyzetbe, amikor akartak. Ez különösen Korcsmárra nézve szégyen, mert ő már jó ideje felnőttek között játszik, és, aki juniorként, ifiként játszott már bármilyen felnőtt csapat ellen, az tudja, mi a különbség...
Ha pedig a támadók néha használják a fejüket, vagy passzolnak az önzőzés helyett, rúghattunk volna még bőven gólt. Nagyon sok volt a pontatlanság is (csak 1 példa: létszámfölényben kontrázhattunk, Koman hosszan vett át egy könnyű labdát, aztán pár mp múlva ziccer volt a kapunk előtt). Amikor volt két értelmes passz (sajnos ritkán), a spanyolok azt se tudták, hol vannak
Mindent egybevetve: remek győzelem ez, büszke vagyok a srácokra, de ezeken a hibákon javítani kell, mert felnőttmezőnyben az ilyeneket kegyetlenül kihasználják!
Előre a döntőért, HAJRÁ MAGYAROK!!!