Na végre bejött Air Sanyi, végre van csatár a pályán. Így azért egyszerűbb lesz.

HAJRÁ MAGYAROK!
Így van, én is így érzem a játékot. A végén Huszti belőhette volna a ziccert, igaz Bendtner kapufája is pattanhatott volna befelé. Csatárok nélkül nehéz gólt lőni.Rivaldo11 írta:Eddig kiegyenlített a játék, a 30-40. perc között nagyon vérszegények voltunk( le voltunk robbanva-by Guardiola), de ettől eltekintve nem rossz. Amin változtatni kell: Sokkal sokkal agresszívebb letámadás kell, és előrébb kéne tolni a védekezést ha már csatár nélkül játszunk.
Bízom az egygólos sikerben.
10 éves. Kis okoska.Demonhunter írta:Mennyi idős is?Bogi63 írta:Öcsém aszongya: Gyerünk Babos! Legyél zabos!!!
Mennyi idős is?Bogi63 írta:Öcsém aszongya: Gyerünk Babos! Legyél zabos!!!
Igyekszik az ember.ozsimiki írta: Ez a hozzáállás nagyon helyes, kár, hogy nem mindig így álltál hozzá, emlékszem, hogy amikor szépen ,és eredményesen játszottunk egy-egy meccsen, mindenki örült jóformán, csak te hoztad fel, hogy milyen tré is a helyzet. Pedig a mai magyar fociban minden apró dolognak lehet,és kell is örülni.
HAJRÁ MAGYAROK!
Varga Tamás írta:Ne szórakozzunk már, gyerekek! Mint mahyar emberek, szurkolók, kötelességünk bízni és remélni abban, hogy végre valami javul, valami előrelépés elindul. Én is szoktam itt pesszimista gondolatokat megfogalmazni, de ettől még szívemből szurkolok annak, hogy ma minél jobb eredményt érjünk el. Még ha nem is nyerünk, de a játék legyen olyan, mint az olaszok ellen volt 2 éve.
Ahogy mondani szokták: a remény hal meg utoljára!
HAJRÁ MAGYAROK!
Ez a hozzáállás nagyon helyes, kár, hogy nem mindig így álltál hozzá, emlékszem, hogy amikor szépen ,és eredményesen játszottunk egy-egy meccsen, mindenki örült jóformán, csak te hoztad fel, hogy milyen tré is a helyzet. Pedig a mai magyar fociban minden apró dolognak lehet,és kell is örülni.Varga Tamás írta:Ne szórakozzunk már, gyerekek! Mint mahyar emberek, szurkolók, kötelességünk bízni és remélni abban, hogy végre valami javul, valami előrelépés elindul. Én is szoktam itt pesszimista gondolatokat megfogalmazni, de ettől még szívemből szurkolok annak, hogy ma minél jobb eredményt érjünk el. Még ha nem is nyerünk, de a játék legyen olyan, mint az olaszok ellen volt 2 éve.
HAJRÁ MAGYAROK!
Szerintem itt mindenki reménykedik abban, hogy jól játszik ma a csapat, csak reálisan gondolkodnak.Varga Tamás írta:Ne szórakozzunk már, gyerekek! Mint mahyar emberek, szurkolók, kötelességünk bízni és remélni abban, hogy végre valami javul, valami előrelépés elindul. Én is szoktam itt pesszimista gondolatokat megfogalmazni, de ettől még szívemből szurkolok annak, hogy ma minél jobb eredményt érjünk el. Még ha nem is nyerünk, de a játék legyen olyan, mint az olaszok ellen volt 2 éve.
HAJRÁ MAGYAROK!
Kb. annyi,h a magyar csapat első vb-selejtezőjén majd itthon kápráztatja el a nézőket meg a Tomasson vezette dánokat....persze egész idő alatt az olaszok elleni meccs jeleneteit mutatják ( mert mást sajnos nem tudnak ) - pedig akkor még nem is Koeman volt az edző és már több,mint egy éve volt...(+ csak egy barátságos meccs...azokon mindig jól játszunk10Giga10 írta:Magyar [auto_cenzúra]óka lesz 1:3!!!!mi van a beharangozó szövegbe???még nem láttam és valószínű nem is fogom:D
tökéletesen igazad van! csak sajnos nem mindenki lát át ezen a beharangozó szövegen és sokan el is hiszik, és meg is nézik pont emiatt. ez még nagyobb szégyen, mint maga a szöveg...Xavinho írta:Minden nagyobb torna kezdetén úgy tűntetik fel a csapatot,mintha mekkora ászok lennének! Legutóbb Norvégia(EB2008) és Horvátország(VB2006) ellen is súlyos vereséget szenvedtünk.Röhej az egész! Koeman úgy fog járni,mint szerencsétlen Lothar Mattheus! Nem tudom,h ki látta az rtl klub-on az előzetest,de én szégyelltem magam a beharangozó-szöveg miatt!
Szégyen az egész! Az én tippem: 4-1 Dániának. Csodák csak akkor vannak,ha tesznek értük! Ez meg ezzel a magyar csapattal kapcsolatban elképzelhetetlen.