Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kb. annyi,h a magyar csapat első vb-selejtezőjén majd itthon kápráztatja el a nézőket meg a Tomasson vezette dánokat....persze egész idő alatt az olaszok elleni meccs jeleneteit mutatják ( mert mást sajnos nem tudnak ) - pedig akkor még nem is Koeman volt az edző és már több,mint egy éve volt...(+ csak egy barátságos meccs...azokon mindig jól játszunk10Giga10 írta:Magyar [auto_cenzúra]óka lesz 1:3!!!!mi van a beharangozó szövegbe???még nem láttam és valószínű nem is fogom:D
tökéletesen igazad van! csak sajnos nem mindenki lát át ezen a beharangozó szövegen és sokan el is hiszik, és meg is nézik pont emiatt. ez még nagyobb szégyen, mint maga a szöveg...Xavinho írta:Minden nagyobb torna kezdetén úgy tűntetik fel a csapatot,mintha mekkora ászok lennének! Legutóbb Norvégia(EB2008) és Horvátország(VB2006) ellen is súlyos vereséget szenvedtünk.Röhej az egész! Koeman úgy fog járni,mint szerencsétlen Lothar Mattheus! Nem tudom,h ki látta az rtl klub-on az előzetest,de én szégyelltem magam a beharangozó-szöveg miatt!
Szégyen az egész! Az én tippem: 4-1 Dániának. Csodák csak akkor vannak,ha tesznek értük! Ez meg ezzel a magyar csapattal kapcsolatban elképzelhetetlen.
Reméljük nem azt mutatják meg magukból mint annó.Montenegró ellen.gonosz írta:Nagyon remélem, hogy lesz egy szép esténk és végre tétmérkőzésen is megmutatják a fiúk!

Bizonybarca99 írta:Atinál már meg is van Koeman első pirospontja...
Akkor megint emberhátrányba kerülünk amiatt az idegbeteg miatt?MeNnOn írta:hú,én nem bírom őt..nemtudom miérttakivini írta:Megvan a Dánia elleni keret! Ami pedig a legfontosabb: SANYI VISSZATÉRT!![]()
Priskin helyett tette be Kúman.
Üdv a fedélzeten "Air" Sanyi!!!![]()
de szerintem nagyon buta..és nem is szimpatikus..
hú,én nem bírom őt..nemtudom miérttakivini írta:Megvan a Dánia elleni keret! Ami pedig a legfontosabb: SANYI VISSZATÉRT!![]()
Priskin helyett tette be Kúman.
Üdv a fedélzeten "Air" Sanyi!!!

Na meg ugye a 8 általános végzettsége se túl magasLG írta:Ez bizonyára a drogos múltja miatt van.Fernando írta: Ui.: Ez a Gera elég sötét jelenségnek tűnik. Megnyilvánulni azt neeem tud.

Ez bizonyára a drogos múltja miatt van.Fernando írta: Ui.: Ez a Gera elég sötét jelenségnek tűnik. Megnyilvánulni azt neeem tud.