Hajrá Magyarok, Gyerünk Sanyi

Reméljük nem azt mutatják meg magukból mint annó.Montenegró ellen.gonosz írta:Nagyon remélem, hogy lesz egy szép esténk és végre tétmérkőzésen is megmutatják a fiúk!
Bizonybarca99 írta:Atinál már meg is van Koeman első pirospontja...
Akkor megint emberhátrányba kerülünk amiatt az idegbeteg miatt?MeNnOn írta:hú,én nem bírom őt..nemtudom miérttakivini írta:Megvan a Dánia elleni keret! Ami pedig a legfontosabb: SANYI VISSZATÉRT!![]()
Priskin helyett tette be Kúman.
Üdv a fedélzeten "Air" Sanyi!!!![]()
de szerintem nagyon buta..és nem is szimpatikus..
hú,én nem bírom őt..nemtudom miérttakivini írta:Megvan a Dánia elleni keret! Ami pedig a legfontosabb: SANYI VISSZATÉRT!![]()
Priskin helyett tette be Kúman.
Üdv a fedélzeten "Air" Sanyi!!!
Na meg ugye a 8 általános végzettsége se túl magasLG írta:Ez bizonyára a drogos múltja miatt van.Fernando írta: Ui.: Ez a Gera elég sötét jelenségnek tűnik. Megnyilvánulni azt neeem tud.
Ez bizonyára a drogos múltja miatt van.Fernando írta: Ui.: Ez a Gera elég sötét jelenségnek tűnik. Megnyilvánulni azt neeem tud.
Off:van Bommel írta:Ettől a gusztustalan MLSZ-től, ez már nem is meglepetés. Mit is várhatunk? 10 000ért mondjuk jegyet veszek 5000ért oda-vissza utazok és még 1 sört se ittam. Na ezt a meccset tuti, hogy nélkülem rendezik.Valbali írta:Most néztem a magyar-dán meccsre jegyárakat, és eléggé ledöbbentem, hogy 10 000 Ft-ot is képesek elkérni. Így nemcsoda, hogy kevés a néző.
Ettől a gusztustalan MLSZ-től, ez már nem is meglepetés. Mit is várhatunk? 10 000ért mondjuk jegyet veszek 5000ért oda-vissza utazok és még 1 sört se ittam. Na ezt a meccset tuti, hogy nélkülem rendezik.Valbali írta:Most néztem a magyar-dán meccsre jegyárakat, és eléggé ledöbbentem, hogy 10 000 Ft-ot is képesek elkérni. Így nemcsoda, hogy kevés a néző.
Én tulajdonképpen nem sajnálnám a 10 000Ft-ot sem, ha tudnám: olyan csapatot láthatok játszani, aki akar győzni... De csak olyat láthatunk, akik ötlettelen, unalmas, küzdés nélküli focit játszanak... Én kitartok amellett, hogy egy csapat a technikai hátrányát leküzdheti, ha kitart és fut 90 percen keresztül...(lásd Magyar U19-es csapat)Valbali írta:Most néztem a magyar-dán meccsre jegyárakat, és eléggé ledöbbentem, hogy 10 000 Ft-ot is képesek elkérni. Így nemcsoda, hogy kevés a néző.