csababarca írta:Mikaos írta: A sok szabadrúgásgól azért megteszi a hatását
Az a baj, hogy CR-nél a 25 méteren belüli szabadrúgás felér majdnem egy 11-essel . Egyébként gyanítom, ő maga sem tudja, hogy hova száll a labda, amit lő, de ez végül is nem baj...mert a kapus sem tudja.
Én is így gondolom. A kaput beméri,ha kaput talál,akkor gól,mert úgy picsán tudja rúgni a labdát,hogy csak na

Tőle még nagyon ilyen becsavarom technikásan dolgot nem láttam.(szabadrúgásból)
Ez igaz, de sztem ha ez bejön neki elég nagy százalékban, akkor felesleges próbálkoznia technikás lövéssel. Amúgy sem az okos megoldásairól híres Ronaldo, inkább fizikai képességeit tudja nagyon jól kihasználni, a lövőerejét, gyorsaságát, magasságát, emelkedését. Sztem hatalmasat változott, és fejlődött azóta, mióta anno bemutatkozott a mu-ban. Akkoriban egy volt még csak a sok biciklicselezős gyerekből, de aztán kinőtte magát ebből. Pl. honfitársának Quaresmának ez nem sikerült, meg még sok más játékosnak sem.
Azért Trezeguet sem marad le. Nem élvezem a búráját, de lövöget ő is gólokat...
Igen. Én emelem a kalapomat előtte, bár ezt tudtam róla, h rendkívül gólerős mindig is. Neki is az volt a nagy baja, h sérülékeny volt, különben nagyon nagy játékos lehetett volna, bár így sem kicsi