Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek örülök. Erősítsenek csak és álljon össze egy ütőképes csapat! Ezzel csak növekedik a bajnokság színvolnala.ab1daL írta:Malaga beerősít a télen, hogy elkerüljék a kiesést. Maresca-t szerződtették az Olimpiaokosztól, Demichelis-t a Bayernből, és most a Roma-tól Julio Baptista-t is megszerezték. És még hol a téli átigazolási szezon vége.Pellegrini kezdi építeni a csapatát. Szimpatikus csapat számomra, igaz a szurkolóikról nem mindig mondható ez el, de remélem bennt maradnak.
Igen Alejandor 'Alex" Sánchez, és nem a karja csak a kézfeje.Piqué írta:Szerintem Alex Sanchez-re gondolsz.Messidona10 írta:Egy játékos neve nem jut eszembe. Azt hiszem a tavalyi évben volt, biztosan emlékszik rá, aki nézi a liga összefoglalóit. A Zaragoza focistája, és arról vált nevezetessé, hogy ő az első, aki valamilyen testi fogyatékossággal játszik (fél karja hiányzik). Tudja valaki a nevét? Neten nem találtam meg sajnos...
Értelek, csak a két srác a Barca B tagja, kicsit korai a válogatottságFecooo írta:ha egyszer Cruyff hirdette ki, akkor nem kell sokat agyalni rajta, h melyik válogatottról van szó![]()
Szerintem Alex Sanchez-re gondolsz.Messidona10 írta:Egy játékos neve nem jut eszembe. Azt hiszem a tavalyi évben volt, biztosan emlékszik rá, aki nézi a liga összefoglalóit. A Zaragoza focistája, és arról vált nevezetessé, hogy ő az első, aki valamilyen testi fogyatékossággal játszik (fél karja hiányzik). Tudja valaki a nevét? Neten nem találtam meg sajnos...
Gondolom ők Luis Enrique-vel készülnek az Atléticben, őket békénhagyja Cruyff. Az ilyen gálameccs jellegű dolgokat nem veszik komolyan, össznépi kocogás lesz és Katalónia függetlenné válása melletti kampányolás estéje.Tocy írta:Ez a katalán válogatott? Barta, Fontás?Lionel85 írta:Johan Cruyff kihirdette keretét a Honduras elleni meccsre, ami december 28-án lesz
A keret
Víctor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Marc Bartra, Andreu Fontàs, Sergio Busquets, Bojan Krkic (FC Barcelona), David García, Víctor Ruiz, Joan Verdú, Javi Márquez, Ferran Corominas, Sergio García, Álvaro Vázquez (RCD Espanyol), Sergio González, Rafa Jordà (UD Levante), Francesc Arnau (Màlaga CF), Alberto De la Bella (Real Sociedad), Damià Abella (CA Osasuna), Fran Mèrida (Atlètico Madrid)
Xavi Hernández nem került behívásra.
A meccset december 28-án rendezik 19 órától az Estadi Olímpic de Montjuïc stadionban.
Ez a katalán válogatott? Barta, Fontás?Lionel85 írta:Johan Cruyff kihirdette keretét a Honduras elleni meccsre, ami december 28-án lesz
A keret
Víctor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Marc Bartra, Andreu Fontàs, Sergio Busquets, Bojan Krkic (FC Barcelona), David García, Víctor Ruiz, Joan Verdú, Javi Márquez, Ferran Corominas, Sergio García, Álvaro Vázquez (RCD Espanyol), Sergio González, Rafa Jordà (UD Levante), Francesc Arnau (Màlaga CF), Alberto De la Bella (Real Sociedad), Damià Abella (CA Osasuna), Fran Mèrida (Atlètico Madrid)
Xavi Hernández nem került behívásra.
A meccset december 28-án rendezik 19 órától az Estadi Olímpic de Montjuïc stadionban.
Azért mert kiejtés szerint így mondjuk,talán ezért rakhatta rákurdt írta:Leginlább ide illik és most vettem észre: az szerintetek is nagyon jó vicc, hogy a Sevillában
Escudé mezére az van írva a neve helyére, hogy S Q D?
![]()
![]()
Arra értem, h az angol csapatok idén gyengék. Tavaly már megszűnt az angol hegemónia, idén pedig sztem még inkább gyengültek. Az Arseanal tartja az évek óta meglévő erős középszintjét, a Chelsea meg a MU pedig már közel sem képviselnek olyan erőt, mint pl. 2 éve. De majd persze igazán tavasszal a BL megadja a választ, h melyik bajnokság csapatai állnak helyt leginkább. El tudnék viselni még egy évet angolok nélkül az elődöntőbenInitom írta:
LG: "...az angolok gyengeségét elnézve..." ezt mire érted?
ezzel nem értek egyet.
ha a válogatottra gondolsz,akkor persze oké.
Igen már tavaly is az volt, akkor asszem be is dobtam, én is röhögtem rajta. jópofa.kurdt írta:Leginlább ide illik és most vettem észre: az szerintetek is nagyon jó vicc, hogy a Sevillában
![]()
![]()
jaja, elég régóta, másik potenciális 3betűs MRI lenne, ha most játékos lennekurdt írta:Leginlább ide illik és most vettem észre: az szerintetek is nagyon jó vicc, hogy a Sevillában
![]()
![]()
Barca-Realnoname írta:Barca-Hercules.Initom írta:Cselzi-Sun. 0-3