Game90 írta:1. Az a baj, hogy mind a 4 csatárnál vannak ellenérvek, Higuain (nem ér 30 milliót), Villa (ő a legidősebb ill. hogy venné fel a PL ritmusát), Jovetic (sérülékeny és nem tűnik egy hatalmas gólvágónak), Benteke (idáig csak 1 szezonban bizonyított). Szóval Wenger-nek fel van adva a lecke, hogy kit igazoljon.
2. Hö-hö-hö

1. Ha Senal-drukker lennék (bár nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet

), akkor nálam ártól függetlenül ez lenne a sorrend: Benteke, Jovetic, Villa, Higuaín.
A belga nekem hatalmas kedvencem lett idén, erős, agilis, jó befejező, és olyan magabiztosan, gyorsan vette fel a PL ritmusát, hogy alig hittem el.

Fog ő még bizonyítani jó néhány szezonban. Ha esetleg marad a Villában, és lehoz még egy hasonló idényt, már a United- és Chelsea-szintű csapatok fognak sorban állni érte, szóval jobban járnátok, ha már most lecsapnátok rá. (Ugyanez igaz persze ránk is, ezért örülnék, ha elvinnétek Higuaínt, így nekünk nagyobb esélyünk lenne Bentekére, hacsak addig nem hozzuk el Jackson Martínezt, de erre jelenleg nem sok esélyt látok.)
2. Megnéznék egyszer egy Di María-Ramsey-Gerviho-Chamakh támadósort nálatok.
Bale 
Amúgy a kislányának AVB a monogramja.

Véletlen egybeesés, vagy sem?
Most egy olyan pletykát olvastam, hogy ha nem jön össze a Jackson Martínez-üzlet, akkor ráhajtunk Lewandowskira.