Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Valóban nagyon gyengék vagyunk eddig, de egyértelmű, hogy ennél lesz jobb.A United viszont igencsak gyenge, egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy SAF tartotta össze ott a dolgokat, nélküle pedig összeomlik a kártyavár
Kód: Egész kijelölése
1. Arsenal 6 5 – 1 13–7 +6 15 pont
2. Liverpool 6 4 1 1 8–4 +4 13
3. Tottenham 6 4 1 1 6–2 +4 13
4. Everton 6 3 3 – 9–6 +3 12
5. Chelsea 6 3 2 1 7–3 +4 11
6. Southampton 6 3 2 1 5–2 +3 11
7. Manchester City 6 3 1 2 14–7 +7 10
8. Hull City 6 3 1 2 6–7 –1 10
9. Aston Villa 6 3 – 3 9–8 +1 9
10. West Bromwich Albion 6 2 2 2 6–5 +1 8
11. Cardiff 6 2 2 2 6–7 –1 8
12. Manchester United 6 2 1 3 8–8 0 7
13. Swansea 6 2 1 3 8–9 –1 7
Csak behúztuk a hattyúk ellen is. Gnabry első gólját lőtte (Ezzel ő a második legfiatalabb, aki az Arsenalban gólt szerzett) és megint Ramsey. Giroud egy állat volt ennél a gólnál, pedig a második passznál már azt hittem túljátszuk:Game90 írta:Mi ez a forduló?![]()
![]()
ManUnited bukó, ManCity bukó.
Tottenham - Chelsea döntetlen is tökéletes.
Jó lenne behúzni a Swansea elleni meccset, de mindig ilyenkor szoktunk szenvedni ill. a Swansea nem egy könnyű ellenfél.
Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Flamini, Ozil, Gnabry, Giroud.
Subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Arteta, Ryo, Bendtner.
A Citynél Agüero nagyon hiányzott, egyébként én most őket mondanám a bajnoki cím legnagyobb esélyeseinek.Game90 írta:ManUnited bukó, ManCity bukó.
WhoScored-cikk róla.Game90 írta:1. Ramsey: már tavaly év végén is jól játszott, de amit ebben a szezonban művel idáig, az fantasztikus. Végre kezd beérni.
Fél évet kell kihagynia elvileg.S.Agüero írta:Erős idegzetűeknek...
A Krisztiánerikszen a legjobb, az Érikaszőlőlámélá, a Paulinnyó meg a Jánosfertóngen elmegy, a többi egy nagy __________, mondaná Tipszmiksz Csabi, de nem lenne igaza, mert mindenki jól játszott alapvetően, csak Naughton volt gyengébb kicsit.messideco írta:GT: Eriksen a legjobb, a Lamela meg a Paulinho elmegy... A többi egy nagy?
Initom írta:Azt ki ellen?![]()
A két kérdésre ugyanaz a válasz... Várjatok, a csapat neve most nem jut eszembe, annyit tudok róluk, hogy a játékosaik csak a tévében meg újságokban láttak eddig trófeákat, meg hogy van összesen két jó játékosuk, az Áronremszi meg a Dzsekkvílser.messideco írta:Éééés ki vezeti a PL-t?![]()
![]()
![]()
Gareth Tello írta:
Öt meccsen egy kapott gól eddig, az azért elég szép.
Még mindig nem vagy vicces.bence-barca írta:EL helyek, you mean![]()
Csakhogy ne essék félreértés, h az idei EL sorozatra értettem.![]()
EL helyek, you meanGareth Tello írta:
PL, here we come.![]()
Ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk.Dr.Dre írta:Mekkora szerencsétek van.. atyaég
Szurkolok most én is.Gareth Tello írta:0-0-ra állunk Cardiffban 37 perc után, de elképesztő mezőnyfölényben játszunk, érik már egy gól.
A kezdő: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton, Dembele, Paulinho, Townsend, Eriksen, Sigurdsson, Soldado.
Eriksen eddig MOM, de Siggy és a Dembélé-Paulinho páros is tetszik.
Townsendnek meg annyi kapuralövése volt pár meccs alatt a PL-ben, mint tavaly a Spursnek összesen.De azért jó lenne, ha egyből végre gól is lenne.
![]()
COYS!
A mú az angol Videoton. A büntető meg a kiállítás az ellenféltől alap.Alcantara írta:A MU arcpirító tizenegyest kapott ajándékba. Nem túl sűrűn nézem a meccseiket, de valahogy mindig sikerül kifogni egy ilyen "szekértolós" játékvezetői tevékenységet.
Ott is a gólpassz.shutterisland írta:zil a kezdőben a sunderland ellen.
![]()