Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2013.06.17. 14:55:34

Barcaman1993 írta: Semmi kötekedés nélkül, ez a csapat jó lenne ismét egy 4. helyre. Elég sok embert ki kéne cserélni, hogy bajnokesélyes legyen ebből a gárdából.
Nem is írtam, hogy bajnokesélyes lenne :) De a 2012-2013-as csapatnál bőven jobb lenne (Fellaini > Diaby/Ramsey, Higuain > Giroud, Wilshere nem 1 év kihagyás után térne vissza, Cazorla és Podolski már nem PL-szűzek, mélyebb cserepad).
Gareth Tello írta: 1. Hát én is örülnék neki, ha hozzátok igazolna. :twisted:
2. Di María? Minek? :mrgreen:
1. Az a baj, hogy mind a 4 csatárnál vannak ellenérvek, Higuain (nem ér 30 milliót), Villa (ő a legidősebb ill. hogy venné fel a PL ritmusát), Jovetic (sérülékeny és nem tűnik egy hatalmas gólvágónak), Benteke (idáig csak 1 szezonban bizonyított). Szóval Wenger-nek fel van adva a lecke, hogy kit igazoljon.
2. Hö-hö-hö :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.17. 14:53:14

bence-barca írta:Amúgy Rooneyról van valami info mostanság? Vagy azóta is csend van körülötte? :-k
Én már jó ideje nem olvastam semmit róla, úgy tűnik, a Senal inkább Higuaínt választja majd. (Jól teszik. :mrgreen: )

A Liverpool viszont közel áll Mignolet (a Sunderland kapusa) és az ukrán Mkhitaryan (támadó középpályás-csatár) leigazolásához.
Utóbbi 28 bajnokin 25 gólt rúgott idén az ukrán ligában. :shock:
messideco
Presidente del Barça

2013.06.17. 13:51:24

Higany képviselői Londonban vannak állítólag. Remélem a Chelsea-vel tárgyalnak :mrgreen:

szerk:
Mourinho küldetése a Chelsea-nél: megtörni a Bayern dominanciáját Angliában. (nem fog sikerülni) :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.17. 13:47:24

Gareth Tello írta:
bence-barca írta:Na ja, a 4. helyért mindig izgalmasabb a verseny, mint a bajnoki címért :mrgreen:
Neked meg mindjárt kikönyörgök egy kitiltást az oldalról, de legalábbis ebből a topicból. :evil: :mrgreen:
Kép

Amúgy Rooneyról van valami info mostanság? Vagy azóta is csend van körülötte? :-k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.17. 13:38:03

bence-barca írta:Na ja, a 4. helyért mindig izgalmasabb a verseny, mint a bajnoki címért :mrgreen:
Neked meg mindjárt kikönyörgök egy kitiltást az oldalról, de legalábbis ebből a topicból. :evil: :mrgreen:

Luis Alberto valószínűleg a Poolé!
Sky írta:Reports in Seville newspaper Estadio Deportivo claim Liverpool and Sevilla have agreed a deal for Luis Alberto. It is claimed Alberto will sign a four-year deal at Anfield and that the news could be announced by Wednesday.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.17. 13:31:28

Gareth Tello írta: A Spurs és a Senal is eléggé erősödni fog, jó kis idénynek nézünk elébe. 8)
Na ja, a 4. helyért mindig izgalmasabb a verseny, mint a bajnoki címért :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.17. 13:20:31

Game90 írta:Nincs bajom Higuain-nal, én örülnék neki, de 30 milliót ne adjunk már érte. DM egyértelmű, hogy kell
1. Hát én is örülnék neki, ha hozzátok igazolna. :twisted:
2. Di María? Minek? :mrgreen:
Game90 írta:Ha így fog kinézni a csapat a következő szezonban, akkor lesmárolom GT-t (most csak Torrente-t tudnám idézni, csak semmi... :mrgreen: ): Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny/Vermaelen, Gibbs/Monreal - Arteta, Fellaini - Walcott, Wilshere, Cazorla/Podolski - Higuain.
Köszi. :mrgreen:

Nálunk most Guarínról van szó, neki nagyon örülnék, beleillene abba a b2b-DM-AM szerepkörbe, amit korábban írtam. :)
Még egy szélső, egy vagy két csatár, Rose vissza, és jó is lesz.

Lloris - Walker, Kaboul, Vertonghen, Rose - Sandro, Dembélé - Lennon, Bale, szélső/Holtby/Sig - Villa/Jackson Martínez/Benteke.

A Spurs és a Senal is eléggé erősödni fog, jó kis idénynek nézünk elébe. 8)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.17. 08:17:59

Game90 írta: Ha így fog kinézni a csapat a következő szezonban, akkor lesmárolom GT-t (most csak Torrente-t tudnám idézni, csak semmi... :mrgreen: ): Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny/Vermaelen, Gibbs/Monreal - Arteta, Fellaini - Walcott, Wilshere, Cazorla/Podolski - Higuain.
Semmi kötekedés nélkül, ez a csapat jó lenne ismét egy 4. helyre. Elég sok embert ki kéne cserélni, hogy bajnokesélyes legyen ebből a gárdából.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
PCsabi
aka Game90

2013.06.17. 01:54:26

David Ornstein, a BBC megbízható újságírója megerősítette, hogy az Arsenal első számú kiszemeltje Higuain, és a játékos is jönni akar. A csapat egy védekező és egy támadó középpályást is szeretne. Védő nem várható, ha senki nem távozik. Ornstein szerint Rooneyért nem érdeklődünk.

Wilshere operációja sikeres volt, a játékos bokájából eltávolították a csavarokat. A középpályás játékra jelentkezhet, s minden valószínűség szerint ő is a csapattal tart majd Ázsiába.

Nincs bajom Higuain-nal, én örülnék neki, de 30 milliót ne adjunk már érte. DM egyértelmű, hogy kell, viszont támadó középpályás szerintem nem annyira fontos. Egy tapasztalt, 4. számú CB-nek örülnék, aki bírja a padozást.

Ha így fog kinézni a csapat a következő szezonban, akkor lesmárolom GT-t (most csak Torrente-t tudnám idézni, csak semmi... :mrgreen: ): Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny/Vermaelen, Gibbs/Monreal - Arteta, Fellaini - Walcott, Wilshere, Cazorla/Podolski - Higuain.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.14. 18:34:50

socio66 írta:sikerült megint egy-karakterében semmiképpen-nem odavaló edzőt találniuk, nagyon meglepődnék ha többet tudna kihozni ebből a csapatból, mint Mancini.
ide egy Mou, Hiddink szintű edző kellene, aki elég hiteles ahhoz, hogy együttműködjön a sztárokkal, és menedzselje ezt a baromi mély keretet.
szerintem rossz döntés, de hát ez a City, náluk az ellenkezője lenne a meglepő.
teljesen adom. multkor is irta h egy tutyimutyi ember benyomását kelti, akienk tökéletes feladat egy malaga vagy egy villarreal, de nagy klubnál nem hinném h jol fog muzsikalni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2013.06.14. 18:14:18

sikerült megint egy-karakterében semmiképpen-nem odavaló edzőt találniuk, nagyon meglepődnék ha többet tudna kihozni ebből a csapatból, mint Mancini.
ide egy Mou, Hiddink szintű edző kellene, aki elég hiteles ahhoz, hogy együttműködjön a sztárokkal, és menedzselje ezt a baromi mély keretet.
szerintem rossz döntés, de hát ez a City, náluk az ellenkezője lenne a meglepő.
zola8787
Director del Fútbol

2013.06.14. 17:29:21

Remélem ezzel megtörik a MU egyeduralma :)

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2253771
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.14. 12:57:28

Aspas a Liverpoolé!
Kép
Cikk

Egyre valószínűbb, hogy Suárez távozik.
Game90 írta:Arsenal középpálya:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... gtalalasa/
Nagyon jó cikk, ahogy azt megszokhattuk tőlük. Bárcsak a spursös népsport-blog is ilyen aktív lenne... :?
ab1daL írta:Megvan Mourinho első igazolása: André Schürrle a Chelseahez szerődik!
Várható volt, kell is még egy jó támadó a kékeknek, mert a hírek szerint Mourinho nem tart igényt Matára. :lol:
ab1daL
Director del Fútbol

2013.06.14. 12:31:04

Megvan Mourinho első igazolása: André Schürrle a Chelseahez szerődik!

http://www.chelseafc.com/news-article/a ... e-schurrle
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2013.06.13. 11:12:31

Gyusquets
Barça C

2013.06.12. 11:32:08

Úgy látszik a klub kicsit változtat ezúttal a filozófián (ami Ashley ideje alatt alakult ki), és a hírek szerint hajlandóak leszünk 28 éven felüli játékosokért is kidobni pénzt.

Ma arról lehet olvasni kb mindenhol, hogy Darren Bent érkezhet csatár posztra a nyáron a klubhoz. Hát vele kapcsolatban nem is tudom mit mondjak. Sok szóhoz nem jutott idén az Aston Villanál Benteke-ék mellett (16 meccs, 3 gól a bajnokságban). 6 millió font körüli összeget készülünk tenni érte, és állítólag szívesen csatlakozna hozzánk.

A védelembe Douglas érkezhet a Twentetől, neki június 30-án lejár a szerződése, így ingyen érkezhet a klubhoz. A brazilt már korábban is leakartuk igazolni, csak akkor nem jött össze. Állítólag már több klub is ajánlott szerződést neki, de a mi ajánlatunk volt a legjobb...

Ha már egy védő érkezhet, akkor egy távozhat is. A hírek szerint a frissen feljutó Cardiff vinné tőlünk Williamsont. 2 millió fontot adnának érte. Malky Mackay (a Cardiff mestere) egyébként régen dolgozott vele együtt a Watfordnál.

Egy jó hír pluszba jutott még mára, Tioté továbbra is itt képzeli el a jövőjét. Tehát hiába vinnék orosz pénzes klubok, úgy tűnik maradni fog.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.11. 20:51:27

Gareth Tello írta:
Hát, ha nem hiszel nekem, akkor Veled is kénytelen leszek egy ava- és sigcserés fogadást kötni... :roll: :D
Amúgy is, azt beszéltük meg, hogy ha regelek a túloldalra, akkor jössz te is... :lol:
Állok elébe! Bár nem tudom mivel tudnálak megszorongatni avatar ügyileg, a sablonos Hala Madrid meg Go Gunners féléken kívől, de azért azok is szórakoztatóak lennének. :D
Na igen, tól gyorsan történt minden... már nem tudtam regelni, kidobott az oldal... :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.11. 20:23:37

bence-barca írta:Jövőre a Spurs az Arsenal előtt végez, míg az ágyúsok kupát nyernek!

:mrgreen:

Ja, meg persze Giggs visszavonul...
Kép

Hát, ha nem hiszel nekem, akkor Veled is kénytelen leszek egy ava- és sigcserés fogadást kötni... :roll: :D
Amúgy is, azt beszéltük meg, hogy ha regelek a túloldalra, akkor jössz te is... :lol:

Még egy cikk az Everton-témához:
http://www.eplindex.com/32099/what-woul ... -like.html
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.11. 20:15:03

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Főleg GT-nek... :mrgreen:
1. Jövőre fordul a kocka, de tényleg. Book it.
Jövőre a Spurs az Arsenal előtt végez, míg az ágyúsok kupát nyernek!

Ja, meg persze Giggs visszavonul...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.11. 20:02:58

Navas: „A Manchester City izgalmas kihívást jelent a számomra. Úgy éreztem, hogy itt az ideje a váltásnak. Elégedett vagyok azzal, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és hogy meghoztam ezt a döntést.”
A Sky szerint 14,9 millió fontot fizetett a City a spanyolért.
Megint bő lesz Manchester katari felén a játékoskeret, borítékolható, hogy páran be fognak rágni az edzőre, ha az nem játszatja őket eleget. :D
Game90 írta:Főleg GT-nek... :mrgreen:

Fellaini meg pont olyan játékos, ami nálunk hiánycikk a középpályán.
1. Jövőre fordul a kocka, de tényleg. Book it.
2. Fellaini meg pont olyan játékos, akitől félni fogok minden egyes észak-londoni rangadón, ha a Senalba megy.

Guillermo Varela: Manchester United.

Nálunk meg tovább bonyolódik a csatárhelyzet, most Damiao, Benteke, Villa és a három fő jelölt.
Nálam
1. Benteke
2. Villa
3. Damiao
Bár a legjobb az lenne, ha Adebayor és Defoe is távozna, és jönne Benteke meg Villa, lenne egy idősebb, rutinos, illetve egy fiatal, tehetséges középcsatárunk, akik jól ki tudnák egészíteni egymást. :)
matador
Jugador d'estrella

2013.06.11. 19:48:25

Barcaman1993 írta:
A fociban a szórakozás és az eredmények számítanak. Az Everton meccseire egyáltalán nem mondanám, hogy hú, de jó meccsek, a kupákat egyáltalán nem szereznek. Felőlem 100 évig nyugodtan ott lehetnek a 7-8. helyen, de eredmény nem sok, a játékuknak meg se íze, se bűze. Erről ennyit.
Te se sok Everton-meccset láttál... szerintem angol bajnokit se mostanában. :roll:

Egyáltalán nem játszott rossz focit az Everton, inverted wingerekkel (Pienaar és főleg Mirallas jó játékosok), Osman a PL egyik legjobb belső középpályása volt idén, nem is beszélve Fellainiről és Bainesről.

Az, hogy kinek mi a "szép foci", az szubjektív, de az Everton egyáltalán nem a tipikusan angol "felrúgom a centernek, lefejeli azt lesz valami" játékot csinálták. A széljátékuk kifejezetten tetszetős volt.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.06.11. 19:11:04

Hivatalos: Jesús Navas a Manchester Cityhez szerződött!

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ity-switch
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2013.06.11. 18:39:42

bence-barca írta: Game90 és GT-nek szeretettel! :D
Főleg GT-nek... :mrgreen:
matador írta: Szerintem nem járnátok jól Wazzával.

Nem lebeszélni akarlak, mint MU-s, hanem egyszerűen az utolsó két szezonja tragédia, semmi se emlékeztet a régi énjére. Egy nyugdíjas benyomását kelti.

A listáról én Joveticsben látom a legtöbbet, ha nem lenne annyira sérülékeny, simán világklasszis lenne régen.

Fellaini szerintem technikailag nem a legjobb, a magassága hátrányt jelent, egy egyérintős játékban nem lenne sikeres. Ugyanakkor a fizikai ereje, a magassága sok helyzetben hatalmas előnyt jelent.
Nem tudom miért, de én még mindig Rooney-nak örülnék a legjobban, ha csatárt igazolnánk :)

Jovetic-et akárhányszor láttam játszani, engem egyszer sem győzött meg, hogy pont ő kéne nekünk, a sérülékenységéről már nem is beszélve...

Fellaini meg pont olyan játékos, ami nálunk hiánycikk a középpályán.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.06.11. 15:32:34

Barcaman1993 írta:Ahogy mondod ez elég sok csapatról elmondható. Akkor a PL mezőny felét is a bravúr kategóriába lehet sorolni ezen kritériumok alapján. Nem különböznek egyáltalán az Evertontól.
Nem is ugyanabból a költségvetésből oldották meg. Liverpool, Spurs, Arsenal, Chelsa ebbe az általában változó mezőnybe verekedi be magát évről évre az Everton.

Ez baromi nagy dolog úgy hogy alig van pénz, és a legjobbjaikat évről évre viszik: Rodwell, Pineaar, Arteta, Howard...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.11. 14:48:41

Mikaos írta: Hogy nem nyertek kupákat? Ezt még nagyon sokan elmondhatják, konkrétan nagy csapatok is, hiszen a MU-Chelsea-City triót kivéve az utóbbi években nagyon kevés falat jutott másoknak. Egy-egy lepattanó kupácska persze be-becsúszott másoknak, de ebből azért ne vonjunk le hatalmas következtetéseket, főleg nem a Wigan kapcsán.

Az Everton igenis komoly teljesítményt hajtott végre az utóbbi években, amikor a körülötte lévő nagy csapatok közül (akik helyenként az 5-szörösét is költötték igazolásokra) legalább 1-et, de olykor 2-t is megelőzve rendre az első 8-ban találta magát.
Ahogy mondod ez elég sok csapatról elmondható. Akkor a PL mezőny felét is a bravúr kategóriába lehet sorolni ezen kritériumok alapján. Nem különböznek egyáltalán az Evertontól.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése