1. De nem ám... Pár éve a lelkemet eladtam volna egy ilyen középpályáért.Game90 írta:Azért ez a Paulinho/Dembele/Sandro/Capoue négyes nem hangzik rosszul.
Bale-ért kapott 90 millióból (OMFG) meg leigazoljátok Willian-t vagy Lamela-t, aztán jók lesztek.
Aston Villa elleni meccset szerencsére nem láttam, éppen sütögettem meg alapoztam Irie Maffia koncertre...![]()
Még egy hosszabb összefoglalót sem néztem meg, kb. annyit tudok, hogy a Villa második büntetője nem igazán volt az ill. hogy Ox összeszedett egy sérülést és 3 hónap out.
Igazolásokkal meg szerintem most már várunk és megnézzük, hogy mire megyünk a Fener ellen. De akikkel ezen a héten szóba hoztak minket...Guaita semmivel sem jobb, mint Szczesny, cserekapusért meg ne fizessünk már 8-10 millió, Ashley Williams oké, 4. számú CB-nek tökéletes, Richards régebben nagy kedvencem volt, most nem tudom, hogy mi van vele, Cabaye nem lenne előrelépés, semmi pluszt nem tudna adni, Michu-t meg nagyon gyorsan felejtsük el 30 millióért. De igazából elég rossz helyzetben vagyunk, mert mindenki tudja, hogy muszáj igazolnunk, ezért ki akarnak majd használni minket és csak 2-3 millióval drágábban tudunk majd játékost szerezni.
Egyébként túl egyszerű lett volna egy Ashley Williams, Fellaini/Bender, Higuain/Soldado hármast igazolnunk júliusban 65 millióért...

2. Elvileg Williant ÉS Lamelát akarjuk leigazolni, előbbit 35-ért, utóbbit valamivel kevesebbért. Talán tudnák pótolni Bale-t.
Paulinho, Dembélé, Sandro, Capoue, Lennon, Holtby, Willian, Lamela, Sigurdsson, Chadli... Erre én is csak azt tudom mondani, hogy OMFG.
3. Jobban is jártál így, hogy nem nézted meg, csak idegeskedtél volna.

4. Sosem véltem különösebben jónak az Arsenal átigazolási politikáját, de az, amit Wengerék ezen a nyáron művelnek, azt tényleg elég nehezen tudom elhinni.
Ashley-t én remek játékosnak tartom, igazi vezére volt tavaly a Swansea-nak, szerintem illene a Senalba.
Guaita nem lenne kifejezett előrelépés.
Cabaye: Sky sources understand that Arsenal would need to offer between £18-20 million before Newcastle would be tempted to do business. És elvileg a francia sem zárkózik el az átigazolás elől. Nem mondom, hogy kiemelkedően jó futballista, Fellainit jobbnak tartom, de Artetával és Wilshere-rel jól lehetne rotálni.
Michu nem ér meg 30-at, de Laudrup egyébként is elmondta már, hogy a spanyol semmi pénzért sem eladó.
Na mindegy, kíváncsi leszek, hogy az átigazolási szezon hátralévő napjaiban lesz-e valami bombaigazolás nálatok.
A JELENLEGI keretek alapján talán egy paraszthajszálnyival esélyesebbnek mondanám a Spurs-t a negyedik hely elérésére.
5. Na igen, akkor még félnék is tőletek.