lluisllach89 írta:Barcaman14 írta:
Én is így gondolom!

És ezzel részemről a "Cesc kérdés" le is zárva egy jó ideig!
Ez egyértelmű, csak nekem soha nem kéne. Tehetség terén Thiago oda- meg visszaalázza. Tapasztalattal meg nem lehet kérdéses hogy majd a cipőjét nem kötheti meg Cesc.
Ha ehhez hozzávesszük hogy egy több tízmillió euros ex-La Masia növendék szorítana ki egy tehetségesebb, türelmesebb, klubhű srácot akkor nincs is miről beszélni.
Más: Az Ajax az egyértelmű!
Ez a PSV valami rémgyenge. Utolsó fordulóban meg kéne ütni a Twentét, de a mai meccs sem elhanyagolható a herevere ellen

Én nagyon örülnék neki ha Fabre a nyáron jönne,de csak abban az esetben,ha Keita elmegy,és nem adunk ki érte 30-35 millionál töbet!Ennek kicsi az esélye hogy így alakul,de ha mégis,akkor nagyon boldog lennék!Ha jobban végig gondoljuk,a legnagyobb bajunk az,hogy nincs minőségi cseresor!
Ha átnézzük a keretet,a védelembe kell egy ember,a szinte biztosan távozó Millito helyére,én például szivesen látnám Hummelst,vagy Suboticot(Dortmundi mind a 2 játékos),és az ugye alap,hogy Fontas jövőre profi szerződést kap!Jöhetne még esetleg Van der Wiel,de ő nem létszügséglet,Adriano is megoldja a jobboldalt ha nagyon kell!A bal oldalra elöbb utóbb venni kell egy fiatal megbízható embert,mert sem Abidal,sem Maxwell nem fiatal már,és én azt mondom,hogy most már ne 2-3-évente vegyünk balhátvédet,hanem vegyünk egyet 10 évre!Én bal oldalra elnézném például Coentráot,de csak jó áron,nem 30 millióért!A középpálya ugye kész lenne Fabre érkezésével,mert az alap hogy Thiago jövőre az első keret tagja lesz!Ezenkvül a csatársorba kellene még szerintem 1 ember,vagy Rossi,vagy esetleg én elnéznék egy Cavanit,vagy legszivesebben Neymart!Ha ezeket az igazolásokat meg tudnánk csinálni,akkor jövőre tökéletes kerettel vághatunk neki a szezonnak!
Nálam ez atökéletes keret így nézne ki:
Valdes-(Pinto)
Alves-(Van der Wiel)-Pique-(Hummels&Subotic)-Puyol-(Fontas)-Abidal-(Adriano)
Busquets-(Mascherano)
Xavi-(Fabregas)-Iniesta-(Thiago)
Pedro-(Afellay)-Messi-(Bojan)-Villa-(Neymar&Rossi)
Kihagytam Millitot,Keitat és Jeffrent,én őket eladnám,bár Jeffrent megtartanám,de csak akkor,ha kapna játéklehetőséget,és megmutathatná hogy mit is tud,ha megint minden edzésen megsérül,és nem tud játszani,akkor jövőre eladnám!
Szerintem ez a keret nagyon ütőképes lenne,és még a cseresorral is gálázhatnánk
Vélemények???