Mindenki nézze a Sport1-t, már aki nincs kint a helyszínen ugye:)))
RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!!

Ezt mire érted? Az oldalra? Perxe, én sem olvasom. De a hír igaz, tehát elköszöntek, vagy még azt sem Róth Antaltól, nem is tudom megérteni, hogy miért, s hogyan. Számomra egy nagy szaktekintély, s sikereket is elért, valamint ő tehetségkutatásra is rengeteg energiát fordított. Köszönjük a munkáját!
Igen, a tegnapi Nemzeti Sportban is volt vele egy riport, ahonnan megtudhattuk - újfent -, hogy milyen 'tisztességes' emberek vezetik az MLSZ-t.
Hasonlóan gondolom én is Várhidivel kapcsolatban, erről, s egyéb dolgokról leírtam a véleményem két cikkben, ha gondolod olvasd el!grecki írta:Ezeket fordították...
Várhidi nagyon is tudja, hogy legtöbben ezt gondolják róla, hogy egy báb. Ami igaz is valahol. DE, ő szerintem azért vállalta el a megaláztatást, mert a szívén viseli ennek a csapatnak a sorsát. Minden egyes alkalommal "gyerekeknek" hívja a válogatott játékosokat. Ő nem a pénzért csinálja, mint Matthäus - aki nem mellesleg minden eladott játékos után zsebre rakott egy rahedli pénzt Filipoviccsal egyetemben - hanem azért, mert lát fantáziát ebben a csapatban. Mert az u19-es korosztályban is ő edzett őket.
Nem akarok senkit megbántani, így a magyar bajnokságot inkább nem kommentálnám. Valaki nézi, valaki élvezi, valaki örömét leli benne, számomra nem képvisel értéket. Személy szerint akármikor odakapcsolok véletlenül egy bajnokira, azonnal nyúlok a távirányító után.
Akkor csődbe ment volna az egész labdarúgásunk Atől Cettig mindenLG írta:Vmi elindult ez igaz, de anno Lotharral is el indult vmi, 1re jobbak lettünk. Csak aztán nem hagyták tovább dolgozni. Sok játékost kipróbált, ez igaz. De nem nagyon ismerte az itteni légkört, a vége felé kialakult már neki is az állandó kerete. A brazilok is rengeteg játékost kipróbáltak a 2002s VB siker előtti selejtezőkön, aztán meglett a nyerő csapat.
Lotharral anno megindult vmi, azt megszakitották, és jött a magyar foci legcsufosabb időszaka.
Most megint elindult vmi. De ha akkor haggyák Lothart tovább dolgozni...na mind1 ezen kár gondolkodni.
"a mosanit meg pl. Moldova alázta"LG írta: A nemzetiségek nevét kicsivel irjuk, különben a németek és a hollandok nyugatiak. Sztem Matheussal is volt olyan jo a csapat, mint most. Ők legalább kisebb csapatokat simán verték, a mosanit meg pl. Moldova alázta. A barátságos meccsekből meg nem lehet kiidnulni, még ha sokan azt is hitték, h az olaszok legyőzése után jön a Kánaán.
A nemzetiségek nevét kicsivel irjuk, különben a németek és a hollandok nyugatiak. Sztem Matheussal is volt olyan jo a csapat, mint most. Ők legalább kisebb csapatokat simán verték, a mosanit meg pl. Moldova alázta. A barátságos meccsekből meg nem lehet kiidnulni, még ha sokan azt is hitték, h az olaszok legyőzése után jön a Kánaán.Oleguer írta:Persze, élnek még rajtad kivül az országban Német Holland és egyéb keleti bevándorlók, őket sem érdekli. Egy normális magyar embert igenis foglalkoztat, mutass nekem még 1 olyan embert aki aztmondja, hogy ez a mosatni csapatat ugyanolyan [auto_cenzúra] mint Lotárral és Bozsikkal volt!Varga Tamás írta:És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.