Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.26. 17:57:40

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki nézze a Sport1-t, már aki nincs kint a helyszínen ugye:)))

RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!! :twisted:
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.05. 13:32:33

Úgy látszik, hogy az argentínok is beintettek nekünk! Nem jönnek június 4-én! :?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=171788

4-én a hivatalos tájékoztatásuk szerint Mexikóval, 8-án pedig az Egyesült Államokkal játszanak. Se Hollandia, se Barca, se Argentína. Jól megszervezték... :? Ha a 3-ból 1-et se tudunk letárgyalni, akkor hogy gondoltuk mi az EB szervezést??? :D Röhej...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.02. 20:37:19

Most a sport1en...Futsal...nézzétek alázzuk a Lengyeleket!!! 1-4 nekünk...élőőő
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.02. 18:10:22

Nagyon sajnálom én is! Nem írom le azt amit Ti is említettetek kistelikivel és bagázsával kapcsolatban. Róth Antalnak úgy köszönték meg eredményeit, mint anno Balczó Andrásnak a világbajnoki- és olimpiai aranyakat. A felső vezetők a politikusok gerinctelenségével rendelkeznek szinte, vagy minden sportág esetében. Fehérváron a öttusasport van végveszélyben ugyancsak a "hozzáértő" és "elhivatott" vezetőknek köszönhetően.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.02. 17:52:51

Perrero írta:
www.foci24.com

Szégyen!
Ezt mire érted? Az oldalra? Perxe, én sem olvasom. De a hír igaz, tehát elköszöntek, vagy még azt sem Róth Antaltól, nem is tudom megérteni, hogy miért, s hogyan. Számomra egy nagy szaktekintély, s sikereket is elért, valamint ő tehetségkutatásra is rengeteg energiát fordított. Köszönjük a munkáját!
S azt, hogy ő már nem tevénykenykedik az utánpótlás válogatottunk körül..., köszönjük ismét az MLSZ-nek, s az azt irányító kommunista grémiumnak!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.02. 11:08:06

Igen, a tegnapi Nemzeti Sportban is volt vele egy riport, ahonnan megtudhattuk - újfent -, hogy milyen 'tisztességes' emberek vezetik az MLSZ-t.
Egy vicc jutott erről az eszembe:
Az oroszlán a vacsora után megszólal:
- Magyar párttitkárt fogyasztottam.
- De, honnan tudod oroszlán, hogy magyar volt? - kérdezik.
- Mert, nem volt gerince!
A párttitkár helyébe be lehet helyettesíteni Kistelekit. Gyalázat, amit művelnek. Igazi europai megoldás. Nemhiába tartja a mondás: a fejétől bűzlik a hal.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.02. 11:01:40

Kép
Kép
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.01. 17:23:37

grecki írta:Ezeket fordították... :)

Várhidi nagyon is tudja, hogy legtöbben ezt gondolják róla, hogy egy báb. Ami igaz is valahol. DE, ő szerintem azért vállalta el a megaláztatást, mert a szívén viseli ennek a csapatnak a sorsát. Minden egyes alkalommal "gyerekeknek" hívja a válogatott játékosokat. Ő nem a pénzért csinálja, mint Matthäus - aki nem mellesleg minden eladott játékos után zsebre rakott egy rahedli pénzt Filipoviccsal egyetemben - hanem azért, mert lát fantáziát ebben a csapatban. Mert az u19-es korosztályban is ő edzett őket.

Nem akarok senkit megbántani, így a magyar bajnokságot inkább nem kommentálnám. Valaki nézi, valaki élvezi, valaki örömét leli benne, számomra nem képvisel értéket. Személy szerint akármikor odakapcsolok véletlenül egy bajnokira, azonnal nyúlok a távirányító után.
Hasonlóan gondolom én is Várhidivel kapcsolatban, erről, s egyéb dolgokról leírtam a véleményem két cikkben, ha gondolod olvasd el!
http://www.fociportal.eoldal.hu/cikkek/hirek/Varhidi2

Ha jól tudom, ezek nem szimpla szabad fordítások, anyanyleven is ezeket adta tudtunkra magáról, egyébiránt valóban, német oldalakról ( többek közt aranyköpések) származik.

Másrészt a magyar bajnokságnak két hibája van. Egyrészt nem képvisel a nemzetközi labdarúgásban értéket, így pénzt sem pimpálnak bele, s ez az adott körülményekhez vezet. (megemlíthetjük, hogy hiába élünk a múltnak, sajnos már csak szép emlékek. S amelyik klubnál az anyagiak rendezettek, ott sincs olyan keret, ami elegendő lenne egy sikeres kupaszerepléshez Európában. Ha nincs pénz...
Legalább a tehetségkutatásra áldoznának, s a sportág népszerűsítésére. Ez elég fundementum lenne hosszú távon, s látok rá erőtlen próbálkozásokat, ez nekem édes kevés.
Csak egy példa: Norvégiában hiába élnek fele annyain, mint nálunk, az igazolt labdarúgók száma több mint kétszer annyi, mint hazánkban. (a nőkről nem is beszélve) Ott semmi futball nem volt 20 éve, a már szinte minden ember rajong érte, s ha teheti játszik, s hiába a zord körül,ények, ott pénzzel megalapozták a lehetőségeket. Családi esemény egy bajnoki mérkőzés, s ezt sorolhatnánk tovább.
Ott nincs elvárás a válogatottal szemben sem (legalábbis akkora mint a mi esetünkben), ez term. a múlt nélküli futballjuk miatt van, de hiába fejlődtek oda, ahova..., most is a földön járnak. Ellenben itt azt várják a szurkolók, hogy pillanatok alatt legyen ismét világverő csapatunk... a semmiből. Talán leutánozhatnánk őket :wink: Persze ez ironikus összevetés.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.01. 17:09:47

Ezeket fordították... :)

Várhidi nagyon is tudja, hogy legtöbben ezt gondolják róla, hogy egy báb. Ami igaz is valahol. DE, ő szerintem azért vállalta el a megaláztatást, mert a szívén viseli ennek a csapatnak a sorsát. Minden egyes alkalommal "gyerekeknek" hívja a válogatott játékosokat. Ő nem a pénzért csinálja, mint Matthäus - aki nem mellesleg minden eladott játékos után zsebre rakott egy rahedli pénzt Filipoviccsal egyetemben - hanem azért, mert lát fantáziát ebben a csapatban. Mert az u19-es korosztályban is ő edzett őket.

Nem akarok senkit megbántani, így a magyar bajnokságot inkább nem kommentálnám. Valaki nézi, valaki élvezi, valaki örömét leli benne, számomra nem képvisel értéket. Személy szerint akármikor odakapcsolok véletlenül egy bajnokira, azonnal nyúlok a távirányító után.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.01. 16:51:50

Hőha, indul a vita 8) Ez volt a célom.
Én nevetségesnek tartom őt, mint edző. Mit beszéltek itt, az ő vezetése alatti xy.... badarság. Hány ember dolgozott alá? Fogalma se volt, hogy ki milyen szintű, milyen poszton játszó játékos, Várhidivel szemben(én a szakmai szempontok alapján Várhidit jobbnak tartom). Kapott egy 200 fős listát, abből beválogatott 100-at, a 100-ből beszélgetett 10 emberrel, s hathatós szakmai segítséggel öszrekatott egy-egy csapatot. Még az UEFA által elismert edzői főiskolát sem végezte el (gyorstalpaló), pedig már rég nekiugrott. Én egyelőre nem megyek bele a további elemezgetésekbe, most itt van néhány vélemény róla másoktól, illetve saját magától:

"Ha Lothar Matthäus Magyarországon edzősködik, akkor én is megpályázhatnék egy állást." (Stefan Effenberg)

"Még parkőr sem lehet a Bayern Münchennél" - mondta Uli Hoeneß klubvezető Lothar Matthäus olyatén terveivel kapcsolatban, hogy ő legyen a müncheni csapat új vezető edzője.

"Lothar Matthäus esetében tudtuk, miért jött: az álomfizetés, a szerelem (a gyönyörű Marijana Kosztics...), a magyar válogatott múltba ragadt presztízse hozta ide." (Sinkovics Gábor)

Nézzük mit mond magáról a mester:

"Egy Lothar Matthäus nem hagyja, hogy legyőzze őt a teste, egy Lothar Matthäus maga dönt a sorsáról"

"Egy Lothar Matthäus nem beszél franciául" - oszlatta el egyértelműen a kételyeket, bár a magyar himnuszt azért becsülettel igyekezett megtanulni.

"Egy Lothar Matthäusnak nincs szüksége harmadik személyre, nagyon jól elvan egyedül."

"Mindenki, aki ismer engem és hallott már beszélni, pontosan tudja: hat, de akár négy héten belül is olyan jól meg tudok tanulni angolul, hogy olyan interjút adhatok, amit minden német megért." -ezeket az ő szájából hallhattuk!

Mindig is köztudott volt, hogy nehezen tudja kifejezni magát, akkor hogy akarja megértetni a mondandóját számára ismeretlen magyar játékosokkal???? 8)

UI: fogjuk rá a fránya imperializmusra? :lol: Nah, s arról már ne is beszéljün, hogy nemcsak sztahanovistának nem mondható..., még szorgos hagyának sem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.01. 13:36:43

Jóval inkább szánalmas embert tudnék most írni,de inkább nem teszem.
Bezzeg,ha lemondott volna,és nem marad a csapatnál,akkor meg jönnének azzal,hogy milyen gyáva,stb,stb,stb...

Szerintem egy korrekt ember,nálam jóval tapasztaltabb,méltán elismert emberkék véleménye is ez. Örülök,hogy Ők így látják,nem pedig úgy ahogy Ti.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.01. 11:16:32

Várhidiről.
Egy önbecsülés nélküli, nyápic ember, akiből kiölték az önérzetet. Akit úgy rángatnak, mint egy bábut, aki úgy táncol, ahogy Kisteleki fütyül. Akinek nincs annyi önbecsülése, hogy a sororzatos megaláztatások után nem küldte el melegebb éghajlatra a magyar foci vezetőit. Aki bólogató jános módjára magyarázkodik, aki ellenvetés nélkül élvezi a sárba döngölést, aki vigyorogva játssza el a szamár szerepét. Szánalmas ember.
A válogatott.
Semmivel sem tartunk előrébb, mint Lothar idején. Nem értünk el nagyobb sikereket, nem végeztünk előbbre az aktuális selejtező-csoportban, a magyar focinak nem lett nagyobb az értéke. Annyi a különbség, hogy nem egy külföldi, hanem egy magyar edzővel bukfenceztünk hatalmasat. A világranglistán előbbre állunk, de ez a kutyát nem érdekli, sehol sem jegyzik. Majd ha a tétmeccseken mutatott eredményes játék által jutunk előbbre, akkor lesz okunk a bizakodásra. Addig, nem. Addig marad a posvány, az eredménytelenség, a pénztelenség.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.03.01. 11:05:57

Kedves Torres Antal!

Mondandód nagy részével nem tudok egyetérteni. Nem tudom, mennyire követted válogatott szereplését Loddár idején, én az írásodból azt szűröm le, hogy nem igazán. Sajnos, akik nem nézték a meccseket a német kapitánykodása alatt, mind bedőlnek a kistuloki-féle agymosásnak, mert csak azokat az érveket hallom vissza újra és újra, amelyekkel annak idején ők próbálták a kövéleményt Matthäus ellen.
Ajánlom Neked és Oleguernek is, hogy figyelmesen olvassátok el LG érveléseit (!!!), mert az igazság benne van. Félelmetes, hogy mit vettek el tőlünk, a magyar válogatottért szurkolóktól azzal, hogy nem hagyták tovább dolgozni akkor, amikor végre megtalálta a csapatát :evil:
Azzal sem értek egyet, amit bajusztörpről leírtál. Ő egy magyar szinten is közepes edző, akinek jólesik az, hogy bábként rángatják, és óriási szerencséje van azzal, hogy felnőtt egy generáció, amelyiknek már nincsenek olyan motivációs problémái, mint a porschevili-féle válogatottnak volt. Hozzáteszem, a bábhidi-csapat gerince már Matthäusnál is játszott.
Amit kistulokiról és a magyar körülményekről írsz, az természetesen igaz, de ez már annyira evidens, hogy nincs értelme újra és újra leírni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.29. 21:15:08

Felteszek egy érdekes kérdést, feltevést, ha erre válaszoltok, úgyhogy pontosan meg is indokoljátok, elhiszem, hogy van értelme ennek a topicnak.
Először is , mit várunk a magyar válogatottól? Tehetségkutatás, mint olyan, nem létezik, rengeteg fiatal tehetsége vész kárba, roppant gyenge minőségű.
Másrészt, magyar klubcsapatok, magyar bajnokságok? A pályák, stadionok minőségéről, a mérkőzésekről kár beszélni. Nincs erőnlét a magyar játékosoknál, ma már csak légióst lehet kapusokon kívül behívni a keretbe. A szurkolók term. hozzászoktak, de csak kevesen, egy MTK - UTE meccsen vannak max. 2ezren, egy DVTK - Loki meccsen is 6-9ezer néző, s az már az átlag teteje. Nincs olyan klubcsapat, mely európában egy rövid ideig is megállná a helyét.
Magyar edzők..., kérem, van ma magyar edzőképzés? (haslkan megsúgom, erős protekcióval bárki lehet Nb1-es edző, gondoljunk itt ifj. Mészölyre, vagy V. Billenre) Ezek a körülmények megelőlegezik, ohgy tehetségek híján nincs mit magyarázni, hiába, ha nem lenne néhány "jószemű" külföldi megfigyelő, ma Vass, Juhász, Gera, Buzsáky..., lehetne folytatni a sort, valószínűleg nem ott tartanának, ahol most!
A másik rész, a pénz, pénz, pénz, de nélküle..., elhoznak nekünk egy olyan edzőt, aki játékosként bármilyen sztár volt, edzőként senki, rutin nélkül, komoly szaktudás nélkül, magamutogatásnak, hogy nekünk elvállalta egy "sztár", szóval ennyi pénzért, ilyen teljesítményt..., ezt meg kell köszönni az új irányelvnek, vagyis, ha valaki még nem jött rá: az MLSZ-ünknek.

Ha már MLSZ..., akkor itt időzzünk el egy ideig. Én már akkor temettem az egészet, amikor Détárit leültették a válogatotthoz. Nah, ez volt az első szembetűnő lépés az új irányelv szerint. Hogy lehet ilyet csinálni, őt is, vagy Lothart is teljesen felesleges volt, számomra időpocséklás. Lothar hiába próbált ki 100 játékost, ha igazán egy sem bizonyíthatott, nem volt csapatjáték...
Nekem senki se bizonygassa milyen játékosok voltak, tudom jól, tisztelem őket, de ha egy edző 5 év alatt 15 csapatban fordul meg, s mindenütt bizalommal fogadják, aztán a kritikán aluli munkája miatt elküldik, az edzőként lóf..., nagy büdös lóf...
Kaptunk a magyar futball "felvirágoztatása" érdekében egy "tökéletes" grémiumot, Kistelekivel és Mészöllyel az élen (akik diktátorok lehettek volna korábban, egy kisebb ország élén le merem fogadni). Ez a tökéletes vezérkar igért fűt-fát, pénzpazarló munkát folytatott, s eredménytelen volt. Persze, a felvonultatott edzők közül egyedül Várhidit tudom értékelni, s őt nagyon is elismerem. Mi a helyzet ma, s korábban?
Ha sikereket érünk el, akkor Kistelekiék mutogatják magukat, s övék a siker, de ha valami baj van, akkor az edzőre hivatkoznak, s mossák kezeiket. Pedig ők, felülről, szinte mident utasítanak Várhidinek, aki emiatt egy jól mozgatható báb, másik oldalról tisztelni kell a kitartása miatt. Persze nem csak ő járt így!
Várhidinél maradva, ha valakinek, akkor neki köszönhetjük azt, hogy fejlődött a válogatott, s elismertebb. Jó, nem vagyunki ott egy komoly megmérettetésen sem, de mikor voltunk utóljára????? S mikor volt utóljára 40ezer néző egy válogatott meccsen????
Visszatérve az "áldott" grémiumhoz, igéreteikből semmi semteljesült. A tehetségkutatást tekintve..., felmutathatunk egy S.K. akadémiát. Kész, s vége.
Persze amióta ők ülnek a "trónon", nekünk már van műfüves pályánk, nem is egy..., talán 30-55, megyénként egy-kettő..., komoly...
Nevetséges az is, amit a kapitánykérdés miatt műveltek, s ismét Kistelekit kell bírálni, (s akkor is meg lehet nevezni, amikor az FTC-ről van szó, ő jócskán benne volt a fradi megfricskázásában, szétlopásában, s aztán mosta kezeit, most a Sopronnak is agyő...)
Visszatérve a "kapitány-bajhoz", itt van Kisteleki nyilatkozata, miután Bölöni kinevette őt a nevetséges ajálatával, s elutasította a lehetőséget, így nem volt más, kénytelen volt "határozatlan" ideig hosszabítani Várhidivel, s itt a nyilatkozata, amitől falra lehet mászni: az első mondatával azt igazolja, hogy neki csak Várhidi volt a jelölt, s mennyire, s milyen jó, hogy őt választották ismét: “Egyedüli jelöltem Várhidi Péter volt, és az elnökség el is fogadta javaslatomat.” - majd a következő mondattal már cáfolta is, s meghazudtolta önmagát: “A testület ugyanakkor felhatalmazott arra, hogy a tárgyaló delegációval közösen továbbra is folytassunk megbeszéléseket annak érdekében, hogy találjunk egy olyan szakembert, aki tapasztalata, tudása alapján alkalmas hosszú távú stratégiai terveink, fejlesztési elképzeléseink megvalósítására.” - ezek szerint mégsem ő döntött, s nem is lehet elégedett, hiszen ő maga továbbra is keresi a számára "alkalmas" bohócot, ki tudja mennyi pénzért, a hosszú távú agymenésük megvalósítására. Ennyit erről.
Legutóbb akkor mosolyogtam, amikor kisorsolták a 2010-es VB-re a selejtezőcsoportokat, s ez után, mint aki elélvezett, úgy örültek. Nem beszélve két héttel később, amikor a csoport tagjainak képviseletei elkészítették a mérkőzések menetrendjét, s ez után olyan elégedetten, önelégülten nyilatkoztak..., mintha mi lennénk az esélyesek, s az ő áhitatos munkájuknak köszönhetően a fantasztikus sorsolásunk miatt sosa nem látott esélyünk van a továbblépésre... Ez vicc! S akkor még nem beszéltünk a favoritnak vélt EB-pályázatunkra, mely végül EGYETLEN EGY PONTOT SEM KAPOTT!!!! S ezt követően először elbocsátották az illetékeseket az MLSZ-ből, majd fél év múltán visszahívták őket, s ugyanazt a pozíciót töltik be, mint korábban!

Még egy összefoglaló mondat a jelenlegi válogatottról: Én úgy gondolom, jó felé haladunk, van fejlődés, lassan összeérik a csapat, rutinos lesz. Mindenképp okozhatnak még számunkra örömöt, s újabb nézőket csalnak majd a lelátóra ill. a képernyő elé, s ha nem is mi vagyunk az esélyesek, lehet keresnivalónk a selejtező-csoportban. Végra visszadták azt az érzést, amit már legalább 20 éve keresgélünk... Szorítani, szurkolni egy valamire való nemzeti tizenegynek! Várhidit még minimum két évig marasztalnám, s aztán, döntenék. Addig további tehetségeket lehet keresni, beépíteni, s egy összeszokott csapatot!

Nah, ki ért ezzel egyet, s ki nem? Várom a véleményeket.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.29. 20:03:36

LG írta:Vmi elindult ez igaz, de anno Lotharral is el indult vmi, 1re jobbak lettünk. Csak aztán nem hagyták tovább dolgozni. Sok játékost kipróbált, ez igaz. De nem nagyon ismerte az itteni légkört, a vége felé kialakult már neki is az állandó kerete. A brazilok is rengeteg játékost kipróbáltak a 2002s VB siker előtti selejtezőkön, aztán meglett a nyerő csapat.
Lotharral anno megindult vmi, azt megszakitották, és jött a magyar foci legcsufosabb időszaka.
Most megint elindult vmi. De ha akkor haggyák Lothart tovább dolgozni...na mind1 ezen kár gondolkodni.
Akkor csődbe ment volna az egész labdarúgásunk Atől Cettig minden :lol:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.29. 20:01:15

Vmi elindult ez igaz, de anno Lotharral is el indult vmi, 1re jobbak lettünk. Csak aztán nem hagyták tovább dolgozni. Sok játékost kipróbált, ez igaz. De nem nagyon ismerte az itteni légkört, a vége felé kialakult már neki is az állandó kerete. A brazilok is rengeteg játékost kipróbáltak a 2002s VB siker előtti selejtezőkön, aztán meglett a nyerő csapat.
Lotharral anno megindult vmi, azt megszakitották, és jött a magyar foci legcsufosabb időszaka.
Most megint elindult vmi. De ha akkor haggyák Lothart tovább dolgozni...na mind1 ezen kár gondolkodni.
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.29. 19:52:00

Vito írta:
Vito írta:
Vito írta: Piramis
Piramis
Piramis
Piramis !!!!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.29. 19:51:26

nem az olaszok legyőzése a lényeg, hanem az, hogy egyre több jó (és fiatal!) játékosunk van külföldön. ez már a jelenlegi keretre is igaz, és akkor hol van még bogdán, kádár, stieber, németh, simon, stb
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.29. 19:50:02

Te LG mondta valaki hogy a német nem nyugati? :lol: Lothar egy barom volt, egy év alatt 500 játékost kipróbált néha 1-1 meccsen bejött neki, de 0 eredmény, kicsiket most is vertük, 1 meccsen kaptunk ki kb 6ból azt azzal elleszel 20évig, Olaszok legyőzése után ha nem látod át, hogy valami elindult, akkor keveset értesz a labdarúgáshoz :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.29. 19:48:34

LG írta: A nemzetiségek nevét kicsivel irjuk, különben a németek és a hollandok nyugatiak. Sztem Matheussal is volt olyan jo a csapat, mint most. Ők legalább kisebb csapatokat simán verték, a mosanit meg pl. Moldova alázta. A barátságos meccsekből meg nem lehet kiidnulni, még ha sokan azt is hitték, h az olaszok legyőzése után jön a Kánaán.
"a mosanit meg pl. Moldova alázta"

a barcát meg a getafe. azért ugye nem vonunk le abból sem messzemenő következtetéseket..?

kánaánt senki sem gondolt, csak jó csapatot. ezt meg is kaptuk, moldovát leszámítva. bosnyákok, máltaiak, törökök, görögök ellen bizonyítottunk, úgy gondolom. még ha utóbbi kettő ellen ki is kaptunk. a lengyelek legyőzése is jó azért, bár tény, hogy csak barimeccs volt.
ettől függetlenül matthaus csapata sem volt rossz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.29. 19:46:33

Oleguer írta:
Varga Tamás írta:És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.
Persze, élnek még rajtad kivül az országban Német Holland és egyéb keleti bevándorlók, őket sem érdekli. Egy normális magyar embert igenis foglalkoztat, mutass nekem még 1 olyan embert aki aztmondja, hogy ez a mosatni csapatat ugyanolyan [auto_cenzúra] mint Lotárral és Bozsikkal volt!
A nemzetiségek nevét kicsivel irjuk, különben a németek és a hollandok nyugatiak. Sztem Matheussal is volt olyan jo a csapat, mint most. Ők legalább kisebb csapatokat simán verték, a mosanit meg pl. Moldova alázta. A barátságos meccsekből meg nem lehet kiidnulni, még ha sokan azt is hitték, h az olaszok legyőzése után jön a Kánaán.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.29. 19:39:21

magyarország - anglia 15-0 futsal

...

a focitehetség kiirthatatlan a magyar labdarúgásból. tönkrebaszhatják a játékosokat, a pályákat, az edzőképzést, az utánpótlásképzést, de a magyar foci genetikusan [auto_cenzúra] jó. ennyi.

ha CSAK negyedannyira lenne infrastruktúrája a focinak itthon, mint angliában, a világ 10 legjobb csapatában lennénk újra.
Válasz küldése