Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott van pl. Babos. Teljesen el lett felejtve, pedig a Nijmegen legmegbízhatóbb játékosa.antiimperialista írta:Furcsa, eddig kapusokból álltunk a legjobban, most pedig pont ezen a poszton nincs egy értelmes játékos sem...
Mathäus legalább elkezdett valamit. Szarbolvárat. Csak drágavoltLionel85 írta:Nem tudom mennyivel lesz jobb Koeman, mint volt Matthäus, majd meglátjuk. Nekem már nincsenek nagy elvárásaim.
NS-ben olvastam ,hogy 5..Varga Tamás írta:Első szezonban 3., másodikban 7. helyre vezette a Feyenoordot.bouba írta: Nem 3. ,hanem 5.![]()
Szerintem egy Feyenoord-dal egy 5. hely inkább kudarc ,mint siker, dehát Cashteleki megint okos volt ....
De, 2006-ban lett 3. a Feyernoord, és tavaly azaz 2007-ben lett 7.bouba írta:Nem 3. ,hanem 5.![]()
Szerintem egy Feyenoord-dal egy 5. hely inkább kudarc ,mint siker, dehát Cashteleki megint okos volt ....
Első szezonban 3., másodikban 7. helyre vezette a Feyenoordot.bouba írta:Nem 3. ,hanem 5.fir3bird írta:Hááát érdekes lesz, nagyon nagyon kivi leszek hogy a nagyobbik Kouman kijuttat-e minket a VB-re...mindenesetre eddig túl nagy sikert nem ért el edzőként, asszem a legjobb eredmény még 2006-ban a Feyenoordal egy 3. hely a bajnokságban![]()
Nem 3. ,hanem 5.fir3bird írta:Hááát érdekes lesz, nagyon nagyon kivi leszek hogy a nagyobbik Kouman kijuttat-e minket a VB-re...mindenesetre eddig túl nagy sikert nem ért el edzőként, asszem a legjobb eredmény még 2006-ban a Feyenoordal egy 3. hely a bajnokságban
Gondolom majd vízen jár...Boixos írta:vajon mit láttak ebben a szerencsétlenben kistelekiék, h érdemesnek találták idehozni a vár helyére...? jópéncér' természetesen.
Mi az, h döntöttekbarca99 írta:A legújabb hírek szerint ma úgy döntöttek, Priskin, Tőzsér és Tisza az elkövetkezendő meccsekre nem kap behívót. Egyrész örülök, másrészt erre miért most jöttek rá? Főleg Tőzsérnél... amikor olyat olvas az ember, hogy állítólag a legutóbbi bekapott gól előtt duzzogott, és azért nem figyelt Vass otthagyott labdájára.Két pofon és szevasz. Ilyen szinten ez kegyetlen ciki.
Németh Krisztiánt igazán behívhatnák már...
Teljesen mind1,ez sose realitást tükrözi...az első 10ben is van olyan sorrend,h csak nézni lehetLesy írta:Az 51.-ről az 56.-ra csúszott vissza a csapat....de most nem tökmind1.....