Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egyik megvalósulhat, a másik inkább ne.messideco írta:Még két dolgot várok a szezontól: végezzünk a Spurs előtt, és távozzon Wenger...
Game90 írta:
Gareth Tello írta:De kár, hogy nem a következő fordulóban lesz Spurs-Senal. Nagyon megvernénk most titeket.
Saját (értsd: spursös) tapasztalatból mondom, hogy egy rossz irányítót (Dempsey) tud feledtetni két nagyon jó szélső (Bale, Lennon).Game90 írta:Cazorla fáradt és úgy tűnik, elment a kedve az egésztől, neki kéne a játékot csinálnia, de mostanában képtelen rá
Pontosan ezt akartam én is írniBarcaman1993 írta: Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
Erős az a ManCity középpálya. Arteta hiányzik, de szerintem nyerünk.Gareth Tello írta:Közben City-Senal hamarosan.
Arsenal: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Diaby, Wilshere, Cazorla; Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott.
Man City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy; Garcia, Barry, Milner; Tevez, Silva, Dzeko.
Iksz a tippem.
ez nem ütközik az enyémmel,maximum az első mondatodBarcaman1993 írta: Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.daffy írta:ezt a szintet talán bármelyik pl csapat hozni tudja.képzeld el,ha nem lenne nekik air suarez...sjay írta: Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
sajnálom a pool-t,mert egy jó liverpoolra szüksége lenne a világ futballjának,de ilyen mélységből jó pár év kellhet a bl-hez és nagyon-nagyon sok pénz
ezt a szintet talán bármelyik pl csapat hozni tudja.képzeld el,ha nem lenne nekik air suarez...sjay írta: Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.miihii írta:Nos, félidőben 1:0 a MU-nak.
Igazából gólokkal kellene vezetnünk, a lehetőségeink megvoltak rá, de sajnos mindig hiányzott néhány centi a magabiztosabb előny kiépítéséhez.
RvP-nek volt még egy gyönyörű megoldása, amikor sarokkal húzta kapura, de egy védő lába útban volt.
A poolnak sok momentuma nem volt, uh elég egyértelmű a fölényünk. Remélem a folytatásban sikerül még több góllal alátámasztani ezt.
Gólerősebb, mint Torres. Amúgy a Chelsea büntetőjét is neki kellett volna lőnie.daffy írta:drukkolok ennek a walters figurának,hogy sikerüljön a mesterhármas![]()
eddig 2,csak a rossz kapuba
a gyerekeinek nem ezt a meccset fogja mutogatni,az biztossalas9 írta:Na, Walters megtalálta a jó kaput, kiharcolt egy 11-est.És ő rúgja
![]()
Kis is hagyta![]()
![]()
Én is kíváncsi vagyok erre a meccsre Swansea-szurkolókéntmessideco írta:Kíváncsi vagyok a mai Everton - Swansea meccsre. Az Arsenal mellett két olyan angol/walesi csapat, amelyiket követem. Meccsük szerintem jó szórakozást fog nyújtani mindenki számára, valahogy a vendég csapatot érzem esélyesebbnek ezúttal.