Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Talált, süllyedt.salas9 írta:ROB helyett RON Vlaar-nak hívják
Felőlem Lloris is mehet.Game90 írta:Még ha fizetnél, akkor semIgazából csak Lloris-t bírom tőletek, meg Adebayor-t is kedveltem, amikor nálunk játszott, de azóta egy utolsó gyökér lett.
Nem túl jó kilátások...Game90 írta:...
Még ha fizetnél, akkor semGareth Tello írta:Most te jössz. Választhatsz: Gareth Bale vagy Lewis Holtby?![]()

Nem rossz észrevétel, de a "Mi a hiba?"-ra kattintva megjelenik egy kép, azon kell keresni a hibát.Barcaman1993 írta:A bíró úgy állt be, mint CR és nem ő lőtt el?
A bíró úgy állt be, mint CR és nem ő lőtt el?Gareth Tello írta:Mi a hiba?
Enyhe ellentmondást érzek... A "góljai" szó nem vonatkozhat Torresre... Pláne nem a chelseasre.Firefox írta:Torres góljai nélkül... ugyanúgy a BL-zónában lenne a Chelsea, mint most.![]()

Nem gyenge ez a statisztika. Bár sztem a MU Van Persie nélkül is TOP csapat lenne, Suarezzel meg a Liverpool most is középcsapat, nélküle tényleg kiesés ellen küzdenének.Firefox írta:Van Perse góljai nélkül 11. lenne a Manchester United.
Suárez góljai nélkül 18. lenne a Liverpool.
Torres góljai nélkül... ugyanúgy a BL-zónában lenne a Chelsea, mint most.![]()
1. Remélem is, hogy nincs komoly baja.Game90 írta:Wilshere megsérült, le kellett cserélni (szerintem csak elővigyázatosságból)
GT, azt a Jack Wilshere-t azért jó látni az aláírásodbanSig-eket is köszi, kár, hogy mindegyiken olyan idióta feje van Wilshere-nek
Két góllal és egy gólpasszal zárt végül, nem normális ez az ember sem.salas9 írta:Michu góljával vezet a Swansea a QPR ellenEz már a 14. neki
Annyi baj legyen.salas9 írta:Újra Bale, és újra vezet a Tottenham 2-1. Szépen csinálta, bár szerintem Coloccini és Taylor elég töketlenek voltak
Áhh... Pedig kifejezetten jól játszunk. Ez a gól nem jelenthet akadályt. Kell lőni még egyet.salas9 írta:1-1 Gouffran
Ilyenre azért nem számítottam.salas9 írta:Tessék, 1-0 BaleGareth Tello írta:Bale-től sokat várok
Tetszik a védelem, örülök, hogy Naughton került be végül Assou-Ekotto helyett, annak viszont nem, hogy Vertonghen kimaradt.salas9 írta:Tottenham: Lloris - Walker, Caulker, Dawson, Naughton - Lennon, Parker, Dembelé, Bale - Holtby - Dempsey

MU: Everton, QPR, Norwich, West Ham, Reading, Sunderland, City, Stoke, Aston Villa, Chelsea, Swansea, West Brom.shutterisland írta:szerintem nem, mivel a mu-nak a bl-ben is helyt kell majd állni, így vélhetően fognak még pontokat elszórni.
de tény, hogy a 9 pont kényelmes előny már.
Nem könnyű kérdés, most Wilshere-t mondanám én is, de Thiago tehetségesebb, ha keményen dolgozik és fejlődik, szerintem le fogja hagyni a Senal majdani csékáját.Game90 írta:Amúgy régóta megfogalmazódott már bennem egy kérdés, most felteszem. Ki a jobb: Wilshere vagy Thiago?
Hamar megszerették, megszerettük.SkySports írta:"The game is brutally hard, but that suits me and I really love it. I also loved my second game for Spurs, in which a dream goal from Gareth Bale meant I could celebrate my first win."
"I will never forget this game against West Brom. The fans sang a song for me for almost all of the second half."

szerintem nem, mivel a mu-nak a bl-ben is helyt kell majd állni, így vélhetően fognak még pontokat elszórni.1. Manchester United 62
2. Manchester City 53
Eldőlt?
egyelőre wilshere, ő előrébb tart egy kicsit, "készebb" játékos, mint a mi fiunk.Amúgy régóta megfogalmazódott már bennem egy kérdés, most felteszem. Ki a jobb: Wilshere vagy Thiago?