Sky Sports News @SkySportsNews
Sunderland accept bid from Fulham for Kieran Richardson.
Fulham accept bid from Tottenham for midfielder Moussa Dembele.
bence-barca írta:S.Agüero írta:Demba Ba-ról cikkeznek, ő lehet Walcott helyettese...

Remélem nem megy oda.
Amúgy is csatár, nem szélső...
De amúgy Cazorla másik szélen van ezek szerint?
Jaja, majdnem egy poszt a kettő
Cazorla idáig középen játszik, mint irányító. Másik szélen Gervinho/Podolski van.
messideco írta:Na FCUK, úgy néz ki, hogy Walcott is megy

Nem tudom ki a felelős a kialakult helyzetért, de egyáltalán nem normális...
Év elején sajnos voltak baljós jelek, hogy ha Rvp távozik követi őt Song és Walcott is. Valaki hogy tud ennyire fukar lenni a fizetésekkel, vagy egyéb okai vannak.
Én nem könnyezném meg, ha eligazolna. A statjai szépek, de elég csalókák, aki már látta őt játszani, az szerintem tudja, hogy miért gondolom így. A gyorsaságát a csapatok 80%-a ellen nem tudjuk kihasználni, labdát kezelni és cselezni egyáltalán nem tud, technikailag nulla. Komolyan, Sturridge-nak vagy Scott Sinclair-nek jobban örülnék a helyén. Bár a héten olvastam Jesús Navas-os pletykákat is. Vagy ennyi erővel Usain Bolt is játszhatna Walcott helyett.
Egyébként meg 100k-s fizetést akar hetente, ami rohadt sok, annyit én sem adnék neki, akkor inkább vigye el a 'Pool vagy a ManCity 15 millió fontért. Amit az Arsenal ajánl, az a reális, kb. 70-75 körül. Például Cazorla kap 80-at... De azt sem értem, hogy minek kell az utolsó pillanatig várni a hosszabbításával
Bár idáig csak ilyen Telegraph/Daily Mail hozta le, szóval nem tudom, hogy mennyire hihető.