Premier League / The FA Cup
Fantasy szempontból eddig tökéletes, eddig kettőt vágott a csékám, na másik oldalon mondjuk jöhet egy Mata assist plusz gól és csókolom. 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Az Év fórumozója 2013
Tökéletes kezdés. Jó kis meccs lesz.Initom írta:Tipikus Manchesteri gól...de gól
0-1
Szegény Luiz...

Tipikus Manchesteri gól...de gól 
0-1

0-1

Abi & Tito
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jó, hát ilyen komoly dolgokra én nem gondolok, annyira nem érdekelnek a londoniak.Initom írta:DE ha leigazolják Falcaot,akkor is kell mögé egy jó csatár. Torres arra meg jó...Jelenleg is az baj ,hogy nincs mögötte senki

Csak azért kedves lenne a szemnek egy Hazadr-Oscar-Mata-Falcao támadó négyes.

Az, hogy a kp. gyakorlatilag egy verébcsontú Ramiresből, egy lassan nyugdíjas Lampard-ból meg Mikel-ből áll, az nem izgat.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
DE ha leigazolják Falcaot,akkor is kell mögé egy jó csatár. Torres arra meg jó...Jelenleg is az baj ,hogy nincs mögötte senkilui1698 írta:De amúgy még reális esély is van rá, mert Torres legalább hazatérne, Abra tata meg csapna mellé egy jachtot, vagy pár misit és kész is a biznisz.Initom írta:Télen meg lesz az a csere. Pont olyan embert keresnek mint Falcao.
Abi & Tito
- lui1698
- Llegenda del Barça
De amúgy még reális esély is van rá, mert Torres legalább hazatérne, Abra tata meg csapna mellé egy jachtot, vagy pár misit és kész is a biznisz.Initom írta:Télen meg lesz az a csere. Pont olyan embert keresnek mint Falcao.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
na Youngon kívül eltaláltam a kezdőtlui1698 írta:17:00-től, Chelsea-MU
Chelsea kezdő:
Cech - Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Torres
MU kezdő:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Young, Cleverly, Carrick, Valencia - Rooney, RvP
Minél többször nézem ezt a Chelsea támadó szekciót annál jobban testszik.
Ha kicserélnék télen Torres-t Falcao-ra akkor tökéletes lenne.

Télen meg lesz az a csere. Pont olyan embert keresnek mint Falcao.
Abi & Tito
-
- Az Év fórumozója 2013
Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Mikel, Ramires, Hazard, Mata, Oscar; Torres.
Subs: Turnbull, Azpilicueta, Bertrand, Romeu, Marin, Moses, Sturridge.
United: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Young; Rooney; van Persie.
Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Hernandez, Nani, Welbeck, Scholes.
Nagy meccsnek ígérkezik.
Mata-Óscar-Hazard-Torres, Young-Valenca-Rooney-van Persie... Remélhetőleg gólgazdag találkozónak nézünk elébe.
Közben a Newcastle is vezet a West Brom ellen, meglepő módon Demba Ba góljával.
Subs: Turnbull, Azpilicueta, Bertrand, Romeu, Marin, Moses, Sturridge.
United: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Young; Rooney; van Persie.
Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Hernandez, Nani, Welbeck, Scholes.
Nagy meccsnek ígérkezik.
Mata-Óscar-Hazard-Torres, Young-Valenca-Rooney-van Persie... Remélhetőleg gólgazdag találkozónak nézünk elébe.
Közben a Newcastle is vezet a West Brom ellen, meglepő módon Demba Ba góljával.

- lui1698
- Llegenda del Barça
17:00-től, Chelsea-MU
Chelsea kezdő:
Cech - Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Torres
MU kezdő:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Young, Cleverly, Carrick, Valencia - Rooney, RvP
Fiatal, szimpatikus gyerekek és olyan dolgokat csinálnak, hogy öröm nézni, mondom ezt úgy, hogy nem kifejezetten szeretem a cselzit.
Chelsea kezdő:
MU kezdő:
Fiatal, szimpatikus gyerekek és olyan dolgokat csinálnak, hogy öröm nézni, mondom ezt úgy, hogy nem kifejezetten szeretem a cselzit.

hát benézte a partjelző!visca el barca írta:én csak az uccsó 10 percet néztem, de még most sem értem h miért nem adták meg 2-2-nél, a 94. percben suarez teljesen szabályos gólját...Initom írta:véééééégre rangadók!
Liverpooli rangadó nem lesz semmi. Az evertont sokkal esélyesebbnek érzem
Suarez egy fantasztikus játékos...deee nagy tapló.
Gerrard,Agger,Allen volt még jó.
De a többiek gyenguszok. Ha így folytatják nem lesz ebből nagy csapat újra.
Kéne 2 normális szélső ..egy szélső hátvéd.
Az everton nagyon jól igazolt. Ha Mirallas nem sérül meg a félidőben akkor szerintem keresztet vethetett volna magára a Pool.
Közben Bale gólt rúgott vezet a Spurs.
Most pedig jöhet a nap csúcspontja!
CSelzi-Mu. Nagyok az elvárásaim a meccsel kapcsolatban...
Abi & Tito
- visca el barca
- Presidente del Barça
én csak az uccsó 10 percet néztem, de még most sem értem h miért nem adták meg 2-2-nél, a 94. percben suarez teljesen szabályos gólját...Initom írta:véééééégre rangadók!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

véééééégre rangadók!
Viszont a Chelsea-Mu...nagyon jó meccsnek ígérkezik. A vörös ördögök remélem odacsapnak a kékeknek,és felzárkóznak.
Csak hiányos a védelem...a Rafael-Rio-Evans-Evre 4 es nem élet biztosítás.
Valamint Young és Kagawa játéka is kizárható + Nanié is kérdéses...
lehet gyémánt lesz megint Welbeckel balon, elöl RVP és Cicharito mögötti Rooney. Jobbon...Valencia,Giggs,Nani lehet. Szűrő meg talán Fletcher,Cleverley vagy Carrick,talán a nagy öreg Scholes. Egész jó kezdőt lehetne ebből összerakni,csak nincs szélső...
a cselzinél meg szerintem Lampardon és Terryn kívül mindenki bevethető,de eddig sem játszottak sokat.
Abszolúte 3 esélyes.

Viszont a Chelsea-Mu...nagyon jó meccsnek ígérkezik. A vörös ördögök remélem odacsapnak a kékeknek,és felzárkóznak.
Csak hiányos a védelem...a Rafael-Rio-Evans-Evre 4 es nem élet biztosítás.
Valamint Young és Kagawa játéka is kizárható + Nanié is kérdéses...
lehet gyémánt lesz megint Welbeckel balon, elöl RVP és Cicharito mögötti Rooney. Jobbon...Valencia,Giggs,Nani lehet. Szűrő meg talán Fletcher,Cleverley vagy Carrick,talán a nagy öreg Scholes. Egész jó kezdőt lehetne ebből összerakni,csak nincs szélső...
a cselzinél meg szerintem Lampardon és Terryn kívül mindenki bevethető,de eddig sem játszottak sokat.
Abszolúte 3 esélyes.
Abi & Tito
A Barca korábbi sportigazgatóját igazolta le a ManCity
A 48 éves Txiki Begiristain lett az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő címvédő Manchester City sportigazgatója.
A korábbi spanyol válogatott futballista 2003 és 2010 között hasonló szerepet töltött be az FC Barcelona együttesénél.
Origo.
A 48 éves Txiki Begiristain lett az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő címvédő Manchester City sportigazgatója.
A korábbi spanyol válogatott futballista 2003 és 2010 között hasonló szerepet töltött be az FC Barcelona együttesénél.
Origo.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Itt keresgéljél:Barcaádám írta:Üdv;!
Azt szeretném kérdezni h honnan tudnék teljes pl mérkőzéseket letölteni közvetlen a meccsek után? Előre is köszönet
http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15
Itt fent szoktak lenni különböző bajnokságok meccsei és a linkek hozzá
(NBA is van fent amúgy minden nap több meccs is ha valakit érdekel

- Barcaádám
- Capitá del Barça
Üdv;!
Azt szeretném kérdezni h honnan tudnék teljes pl mérkőzéseket letölteni közvetlen a meccsek után? Előre is köszönet

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- aka Game90
Ez a mai is kritikán aluli volt, a gólunk meg egyenesen szánalmasra sikeredett. De legalább megszereztük a 3 pontot.
Sagna jól bírta a 90 percet, egy közepes teljesítményt hozott. Wilshere az 1. félidőben a legjobb játékosunk volt, de látszott rajta, hogy elfáradt, le is cserélte őt Wenger a 65. perc környékén.
Gervinho megsérült.
Jövő héten ManUnited idegenben, ilyen teljesítménnyel simán kikapunk.
U.i.: Miihii, Ozsi, valaki törölje már az egyik hsz-emet lentebb, ahogy látom kettő lett belőle, köszi.
Sagna jól bírta a 90 percet, egy közepes teljesítményt hozott. Wilshere az 1. félidőben a legjobb játékosunk volt, de látszott rajta, hogy elfáradt, le is cserélte őt Wenger a 65. perc környékén.
Gervinho megsérült.
Jövő héten ManUnited idegenben, ilyen teljesítménnyel simán kikapunk.
U.i.: Miihii, Ozsi, valaki törölje már az egyik hsz-emet lentebb, ahogy látom kettő lett belőle, köszi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Arsenal: Mannone, Sagna, Vermaelen, Mertesacker, Santos, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud.
Subs: Martinez, Koscielny, Jenkinson, Coquelin, Walcott, Arshavin, Gervinho.
(De ha megint lesérülnek, nagyon ideges leszek.)

Subs: Martinez, Koscielny, Jenkinson, Coquelin, Walcott, Arshavin, Gervinho.
(De ha megint lesérülnek, nagyon ideges leszek.)

-
- aka Game90
Már este akartam írni, csak nem jött be az oldal. Nekem is vitték az egyik mixemet, de szerencsére a komolyabb jött (Chelsea, Swansea, Liverpool).Bob_Marley írta:Majd azért Game írjál mi volt az Arsenal meccsen, sikeresen buktam a csapatod miatt a tippmixet![]()
Amúgy teljes tanácstalanság, értékelhető momentumunk nem volt, kb. olyan volt, amikor a Barca játszik a válogatott szünetek után. Sőt, ez még annál is rosszabb volt. De annyira tipikus, hogy az első győzelmét pont ellenünk szerzi meg a Norwich, akiknek még a Liverpool is lőtt egy ötöst

Nem akarom Mannone nyakába varrni a vereséget, mert a mezőnyjátékosok is kritikán aluliak voltak (kivéve Arteta), de teljesen máshogy alakult volna a meccs, ha nem hibázik.
Ja, és megint szaporodnak a sérültek, Szczesny, Fabianski, Koscielny, Gibbs, Diaby, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, így állunk most.
Az egyetlen pozitívum az volt, hogy Wilshere már ott ült a cserepadon! És Sagna is hamarosan visszatérhet.
Gervinho-ról meg van egy elég undorító kép, csak akkor nézzétek meg, ha éppen nem esztek, gyakorlatilag kifújta a maradék agyát is:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8478_n.jpg
(Miihii, ha úgy gondolod, hogy ez durva, akkor nyugodtan töröld ki a képet.)
OptaJoe @OptaJoe
12 - This is Arsenal’s fourth worst start to a Premier League season after eight games (12 points). Struggle.
Az utóbbi 38 meccsünkből 20 találkozón gólhátrányba kerültünk.
Szaniszló Csaba @szcsaba
Az új brit Premier League tv-s deal szezononként 1,06 milliárd font. Így jövőre a kiesők kapnak annyit, mint tavaly a bajnok City.
- kamaj
- Capitá del Barça
Hihetetlen egyszerű, kezdőként bűn rosszul játszik, komolyan szinte helyzet nélkül képes lehozni meccseket, de érdekes, hogy csereként mit tud művelni. Ilyenkor érdekes, hogy rakja-e be az edző, hogy hátha kezdőként is képes erre (eddig nem nagyon), vagy csereként állítsa be úgy, hogy valószínűleg egy idő után elveszi a kedvét azzal, hogy még mindig csere, hiába így játszik.miihii írta:
Most nézegettem az eredményeket és megakadt rajta a szemem, h megint cseréből beszállva azonnal gólt lőtt, majd a győztes találat is az ő nevéhez fűződik. Az előző meccsen is beállt, majd azonnal gól. Nem gyenge a csávó. Am vajon miért nem kezdő?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Spanyolok bemelegítésén megsérültbence-barca írta:PLusz, ahogy látom Gulácsi ült a kispadon!!Bob_Marley írta:S tényleg nem Reina védett, hanem Jones, ezt nem is vettem észre.
Reina sérült v most kissé kegyvesztett lett, h még a padon sem vt?

-
- Llegenda del Barça
PLusz, ahogy látom Gulácsi ült a kispadon!!Bob_Marley írta:S tényleg nem Reina védett, hanem Jones, ezt nem is vettem észre.
Reina sérült v most kissé kegyvesztett lett, h még a padon sem vt?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
S tényleg nem Reina védett, hanem Jones, ezt nem is vettem észre.kristop írta:nem reina védett.Meg legalább Reina is magára kezd találni, s zsinór 2 meccset gól nélkül zárt a védelem meg ő.

nem reina védett.Meg legalább Reina is magára kezd találni, s zsinór 2 meccset gól nélkül zárt a védelem meg ő.