2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm a pontosítást. Egyébként én leginkább Magyarországra gondoltam, csak nem hangsúlyztam ki.Asys írta:Shandor hozzászólásához:
A kommunista blokkbeli futbbalisták alázatosságával és világlátásával kapcsolatban:
a Varsói szerződé országainak sportolói egytől eggyig beépített KGB, GRU és SZPECNAZ ügynökök és tisztek voltak akiknek a feladata a kémkedés felderítés stb és egyéb feladatuk volt a sporteredmények elérése mellett!
Ez alól kivételt csak Magyarország és az NDK képezett!!!
Nem bántva, mert tisztelem: Nemere=Novák.Asys írta:Shandor hozzászólásához:
A kommunista blokkbeli futbbalisták alázatosságával és világlátásával kapcsolatban:
a Varsói szerződé országainak sportolói egytől eggyig beépített KGB, GRU és SZPECNAZ ügynökök és tisztek voltak akiknek a feladata a kémkedés felderítés stb és egyéb feladatuk volt a sporteredmények elérése mellett!
Ez alól kivételt csak Magyarország és az NDK képezett!!!
Ez igaz , én nem akarlak leszolni vagy valami , de néha akkora hüjeségeket mondasz , hogy csak nézek.Morminho írta:Na már most, az ugye oké h kikatpunk Máltától meg hasonlók, de szted az nem nagy előrelépés h az a válogatott aki kikap Máltán, az megveri a bosnyákokat? Nincs itt nagy előrelépés, de az első és a második mondatod teljesen más, mintha 2 különböző ember írta volna 2 hsz-bevarga tamás írta:Talán, mert emlékszem Vaduzra, Rabotnicskire, Ciprusra, Máltára, Luxemburgra, Montenegróra, Jugoszláviára szb. Talán, mert én nem látom azt a hatalmas előrelépést, amit Ti láttok, ill. látni véltek.
Na már most, az ugye oké h kikatpunk Máltától meg hasonlók, de szted az nem nagy előrelépés h az a válogatott aki kikap Máltán, az megveri a bosnyákokat? Nincs itt nagy előrelépés, de az első és a második mondatod teljesen más, mintha 2 különböző ember írta volna 2 hsz-bevarga tamás írta:Talán, mert emlékszem Vaduzra, Rabotnicskire, Ciprusra, Máltára, Luxemburgra, Montenegróra, Jugoszláviára szb. Talán, mert én nem látom azt a hatalmas előrelépést, amit Ti láttok, ill. látni véltek.
Svájc. Mivel a foci a pénzről szól, és nekik van elég, így a helyzetük egyértelmű. Nekik csak akarni kell, a hátteret lényegesen könnyebben meg tudják teremteni (támogatók, pályák, szakemberek, utánpótlás, stb)varga tamás írta:Svájcnak is ennyi volt az átlagéletkora, és mégis: a VB-n megnyerték a csoprtjukat, és csak büntetőkkel maradtak alul Ukrajnával szemben. Ghána átlagéletkora sem emelkedett nagyon eölé, és a VB-n csodákat művelt.
Ha nyertünk volna 10-0-ra az is [auto_cenzúra] és kevés lenne.Morminho írta:Tamás neve alá odaírhatjuk h az Eurobarca mindenben hibát kereső, örök pesszimistája
Szvsz meg éppen játékban múltuk őket felül. Normális, kidolgozott akciójuk egy, azaz egy volt! Most lehet mondani, hogyvarga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat...
Akkor a tiéd nem igazán érdekel,mert teljesen felesleges mutatókkal jössz,amikor játékban simán fölöttük voltunk....a te tényeid kis jelentéktelen pontok....szerintem. ill ahogy látom,nem csak szerintemvarga tamás írta: Másrészt: eddig sem érdekelt mások vélemeénye, csak abban az esetben, ha igazságtartalma volt, ill. olyan ténnyel tudott előállni, ami helytálló volt.
Az a baj, hogy nem viccel. Komolyan gondolja. Csak nem értem, miért kell ennyire makacsul ragaszkodni ahhoz, hogy gyengék voltunk.antiimperialista írta:Ne viccelj már, játékban messze a bosnyákok fölé nőttünk, helyzetünk is több volt, majd nézd meg a kapuralövések számát...varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat...