Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Úgy néz ki

www.rojadirecta.es én mindig innen vadászok linket bármilyen meccshez is, érdemes betenni a könyvjelzők közé...Castiel írta:Valaki linket a pool-City meccsre?!
Mondjuk aztán Vidiccsel fantasztikusan összehozták a Fulham szépítő gólját...redmiller írta:Hát igen! Valakinek ez is megy... Pedig ő is külsővel vette át...
De gondolom a meccset nem nézed meg...messideco írta: A kapuson múlhat a meccs sajnos, elég egy jól elvégzett bedobás v. szöglet...
Ox vagy Walcott pedig csereként beállva színt vihet majd a csapatba.
Go Gunners!

Azért én Torrest nem írnám le!Mezner2 írta:Mindenki be van tojva a Chelseatől (nem feltétlen ezen a fórumon)
Egy kérdésem lenne csak,Por Qué???
-Hazard gyerek eszeveszett nagy király,EDDIG,de azért nem az Mu,vagy a City volt az ellenfél,úgyhogy illene helyén kezelni a dolgokat
-Védelembe Terry,csak szerintem lesz idén már kevés???
-Középpálya oké aláírom,rajtunk kívül minden csapat irigyelné
-Támadósor,na itt megy el nekik majd előreláthatóan a PL.befejezőcsatár nélkül nem lehet.
Hát igen! Valakinek ez is megy... Pedig ő is külsővel vette át...

Ne általánosítsunk már, köszöntem.Mezner2 írta:legyenek benne a 4ben mert szimpatikus kis csapat(szurkolóikat leszámítva)
Egy scout munka az Arsenal-nál?messideco írta:És akkor facebookon megtaláltuk Csabival a hiányzó láncszemet
Mapou Yanga-Mbiwa. A feltételeknek megfelel: francia bajnok + afrikai származású